Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Θέλει ο μπανιέρας να κρυφτεί και ο φασισμός του τον προδίδει

Εξώδικο έστειλε ο... για λίγες μέρες ακόμη, υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου στην φυλλάδα του Μεσολογγίου Αιχμή, επειδή αποφάσισε η ίδια να παίξει το πραγματικό ρόλο της ενημέρωσης, όπως υποχρεούται, από το θεσμικό της ρόλο.

Ο λόγος ήταν ένα άρθρο της εφημερίδας, με κριτικό πνεύμα  για την ανάθεση του έργου του εκσυγχρονισμού των αντλιοστασίων ύψους ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (ακούει κανείς από το Σύριζα ή τριανταφύλλου σας πήρε και τα σώβρακα;)  .

 Ένα ακόμη οικονομικό και θεσμικό έγκλημα του καραπάνου, ο οποίος συνεχίζει απτόητος να ενεργεί σε όλα τα επίπεδα εκτός νόμου, μιας και η ατιμωρησία είναι εγγυημένη από τη βολευτίνα του Σύριζα τριανταφύλλου και τους μηχανισμούς της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας.

Εμείς καταδικάζουμε βέβαια τον εκφασισμό της κοινωνικής ζωής του τόπου μας από τον εκπρόσωπο του παρακράτους που ακούει στο όνομα καραπάνος.

Σκοπός του φασιστοειδούς αυτού ευτραφούς κλασομπανιέρα, δεν είναι η αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά ο εκφοβισμός κάθε φωνής που στέκεται κριτικά απέναντι στο ίδιο και το ανύπαρκτο έργο του.
Είναι η διασπορά φόβου και η επιβολή σιγής ανάμεσα στους δημότες, πολύ περισσότερο τώρα που έρχονται οι δημοτικές εκλογές.

Ελπίζει και επενδύει ο φασίστας δήμαρχος στην συνταγογραφημένη και δοκιμασμένη μέθοδο των SS και του Ναζισμού, ελπίζοντας ότι η παροχολογία η δυνατή μικροφωνική και τα άσματα των καλοπληρωμένων ταγμάτων του σκοταδισμού, θα κάμψουν τη θέληση των δημοτών για αλλαγή, για περισσότερο φως στο δημοτικό μας γίγνεσθαι.

Τελειώσανε οι μέρες σας, το κοινωνικό τέλος σας θα είναι μακρύ και βασανιστικό.

Το μόνο που μένει στα πιστά καραπανόσκυλα, είναι να βγουν στη κοινωνία που τους ανέδειξε, αλλά αυτοί καταδίκασαν στην απόγνωση, στη μιζέρια και την οπισθοδρόμηση, να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη.
Βεβαίως και θα δικαστούν και όχι μόνο από την κοινωνία, αλλά ίσως τότε να υπάρξει και κάποιος συμπολίτης να τους στηρίξει.
Ίσως επιστρέψουν τα αισθήματα συμπόνιας και συγχώρεσης, έστω και σε ελάχιστους συνανθρώπους μας, στο Γολγοθά που θα ακολουθήσει γι' αυτούς μετά την πτώση και τον εξοστρακισμό καραπάνου από τον τόπο μας.

Όσο για την φυλλάδα του Μεσολογγίου, θα πρέπει να της υπενθυμίσουμε την παροιμία : «λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του» και η Αιχμή δεν έσειε απλά την φτέρη ως πρωινή ερωτοτροπούσα αύρα, την ταρακουνούσε με όλη της τη δύναμη, ώστε να υποβαθμίσει τη νοημοσύνη των αναγνωστών της ώστε να ... προπαγανδίζει απροκάλυπτα το μεγαλειώδες ανύπαρκτο έργο του καραπάνου.

Δεν είναι υπερβολή ο χαρακτηρισμός που της δόθηκε, ως το πολιτικό γραφείο τύπου του δημάρχου Μεσολογγίου.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους πηχυαίους τίτλους της Αιχμής, για το νερό του Αιτωλικού, που ήθελε να μας πείσει ότι είναι καθαρό και τα έργα που γίνονται είναι προς το συμφέρον των Αιτωλικιωτών.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις χειρουργικές παρεμβάσεις στις δηλώσεις καραπάνου ή υπηρεσιών, ώστε να στρέψει την οργή του κόσμου, σε όσους κατέκριναν τον ψωμοδότη της εφημερίδας που ακούει στο όνομα καραπάνος;

Ποιος θα ξεχάσει την παρουσίαση οικονομικών σκανδάλων από μέρος του καραπάνου, ως μεγαλειώδη έργα που θα δώσουν ελπίδα και ανάπτυξη στο τόπο μας; 

Τα χρήματα όμως κάποτε τελειώσαν γιατί ακόμη και το φασιστοειδές δήμαρχος, αντιλήφθηκε ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλη προπαγάνδα από τη συγκεκριμένη φυλλάδα όπου η μόνη χρηστικότητα που είχε πλέον, ήταν ο καθαρισμός των παρμπρίζ των αυτοκινήτων ή το τρίψιμο των πλακιδίων της τουαλέτας, μιας και ήταν το αντικείμενο που εμπορεύονταν ο καραπάνος πριν βάλει φωτιά στο μαγαζί του (έτσι λένε οι κακές γλώσσες. εμείς το απορρίπτουμε, εξάλλου το ήθος του ανδρός φάνηκε... 4 χρόνια τώρα) και αλλάξει επάγγελμα για μεγαλύτερες απολαβές, όπως είναι αυτό του δημάρχου.

Όταν λοιπόν ο λαγός του καραπάνου στερήθηκε την χρηματοδότηση, άρχισε να το παίζει εθνική αντίσταση κατά του φασίστα εισβολέα.
Ήταν θέμα χρόνου πότε ο γκεσταμπίτης καραπάνος θα ύψωνε το όπλο της τρομοκράτησης δια της απειλής, ώστε να συμμαζευτεί η φυλλάδα του Μεσολογγίου και να συνετιστεί συντασσόμενη , τουλάχιστον σιωπώντας.

Ας τους γίνει αυτό μάθημα και ας ελπίσουμε ότι από δω και πέρα η Αιχμή θα παίξει το ρόλο της στην ενημέρωση και στην κριτική, έτσι όπως επιτάσσει η κοινωνία και όχι όπως ο εκάστοτε δήμαρχος.

Εμείς όχι μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον θα είμαστε δίπλα της και θα δίνουμε την μάχη μας με ότι διαθέτουμε για να αποκρούσουμε φασιστικές συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται.

Η ΓΕΚΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η εταιρεια ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΠΙΡΤΖΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ