Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Μας πήρανε το βόδι και ο κλέφτης ζητάει και τα ρέστα. Να τα αποτελέσματα της αδράνειας της δικαιοσύνης. Να και τα αποτελέσματα της αδράνειας της σημερινής δημοτικής αρχής, με τους ήπιους τόνους


Απολαύστε τον γραφικό καραπάνο, να ισχυρίζεται ότι δεν έκανε αρπαχτές, ότι δεν έκανε εικονικά έργα και μάλιστα άφησε το δημοτικό ταμείο γεμάτο με χρήματα.

Καλά να σας κάνει, ο άνθρωπος αυτός ζει από τον εξευτελισμό της δημόσιας ζωής και των θεσμών, δεν ξέρει άλλο επάγγελμα στη ζωή του.

Για τους Αιτωλικιώτες, αφιερώνει μάλιστα αρκετό χρόνο στον μονόλογό του, ώστε να ζητήσει ευθύνες από τον σημερινό δήμαρχο, που δεν ανακοινώνει ότι το νερό του Κεφαλοβρύσου είναι πόσιμο και τζαμπατζίδικες οι Αιτωλικιώτες που δεν το πληρώνουν.
Καλεί μάλιστα να ληφθούν μέτρα εναντίον μας.

Το απόλυτο ξεβράκωμα έρχεται με τις σχέσεις που είχε αναπτύξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί ο υπόδικος πρώην δήμαρχος κατασκευάζει μια επιμελώς τεχνητή ένταση με τους αριστερούς του Σύριζα, αλλά στο τέλος δίνει στεγνά τα αλισβερίσια που ανέπτυξε όλα αυτά τα χρόνια με το συγκεκριμένο κόμμα.

Καλά κάνει, μιας και στο παρακράτος του, ήταν ενταγμένοι η τριανταφύλλου, ο κουρουμπλής, ο δημητρίου και ηλιθιωδώς οι τοπικές οργανώσεις του Σύριζα Μεσολογγίου και Αιτωλικού, οι οποίοι ανάγκασαν ακόμη και τον Τσίπρα στην ομηλία του στο Αγρίνιο να διαλαλήσει, ότι έλυσε το πρόβλημα της ύδρευσης του Αιτωλικού.

Καλά να σας κάνει, δεν ξέρατε ότι ο νονός του παρακράτους δεν σέβεται τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το κέρδος του;




Μαζέψτε τώρα τον καραγκιόζη, δεν υποτιμά μόνο την νοημοσύνη μας, προκαλεί και την αντίδρασή μας, ως δημότες.


Μ.Ε.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια: