Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Αυτό είναι το βακτήριο της «αιώνιας νιότης» - Υπάρχει εδώ και 3.5 εκατομμύρια χρόνια (βίντεο)
Το βακτήριο της «αιώνια νιότης» είναι μια ιστορία που ξεκίνησε το 2015 όταν ένας αμφιλεγόμενος Ρώσος επιστήμονας που είχε κάνει έγχυση με μια σύριγγα του βακτηρίου στον εαυτό άρχιζε να υποστηρίζει ότι ένιωθε καλύτερα από ποτέ.

Το συγκεκριμένο βακτήριο που ονομάζεται Bacillus F βρέθηκε στον παγετό της Σιβηρίας και υπολογίζεται ότι είναι 3.5 εκατομμυρίων χρόνων.

Ο Ανατόλι Μρουτσκόφ, επικεφαλής του Τμήματος Γεωκρυολογίας στο κρατικό πανεπιστήμιο της Μόσχας μάλιστα υποστήριζε ότι δεν είχε ούτε καν γρίπη ακόμα και δύο χρόνια μετά την έγχυση του. Επιπλέον αυτός και άλλοι συνάδελφοι του Ρωσικής καταγωγής ισχυρίζονται ότι το ... Bacillus F μπορεί να βελτιώσει της μακροζωία και την νεότητα των ανθρώπων αν και είχε δοκιμαστεί μόνο σε ποντίκια και ανθρώπινα κύτταρα αίματος μέχρι ο Μρουτσκόφ να αποφασίσει να πειραματιστεί με τον εαυτό του.

Περιγράφοντας τις ανακαλύψεις ως «επιστημονική αίσθηση» και «ελιξίριο ζωής», ο επιδημιολόγος Βίκτορ Τσενιαβσκι δήλωσε: ότι "Τα βακτήρια παράγουν βιολογικά δραστικές ουσίες καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους, γεγονός που ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό"


Και η ιστορία δεν τελειώνει εδώ αφού το 2017 ο Μρουτσκόφ έδωσε το Bacillus F σε ενέσιμη μορφή σε μια Γερμανίδα ηθοποιό, που είχε κάνει δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις με την ίδια να δηλώνει μετά από 3 μήνες χρήσης ότι "Ποτέ δεν αισθάνθηκα καλύτερα. Δεν έχω κοιμηθεί ποτέ καλύτερα ή βαθύτερα. Μπορώ να εργάζομαι περισσότερο, να τρέξω τρία μίλια αντί των συνηθισμένων δύο μιλίων."

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας γιατρός δεν δέχθηκε να κάνει τις ενέσεις στην ηθοποιό αφού το Bacillus F είναι ένα πειραματικό φάρμακο και κανείς δεν γνωρίζει τους κινδύνους από την χρήση του.

Δείτε το βίντεο:


https://rumble.com/v3q33b-surgery-addict-injects-risky-eternal-youth-bacteria-hooked-on-the-look.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: