Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Ο Αλτρουιστής , σκαρμούτσος ή τασούλης, δίνει τα φώτα του και στο κομματικό κόσμο της ΝΔ




Επίλεκτο στέλεχος της ΝΔ ο τασούλης και νυν στενός σύμβουλος της υπουργού παιδείας, μεταλαμπαδεύει, στους πεινασμένους για εξουσία και χρήμα, το τρόπο με τον οποίο θα αγγίξουν το όνειρο, χωρίς κόπο.

Δεν χρειάζεται κάποιοι εκεί στη ΝΔ να κοπιάσετε, ούτε να ανακαλύψετε την Αμερική, όταν έχετε δίπλα σας έναν Κολόμβο, ένα Αμέριγκο Βεσπούκι, ένα Βάσκο ντε Γκαμα( βρε αδελφέ), στη χειρότερη των περιπτώσεων.

Ο τασούλης έχει την πείρα και τη τόλμη, η οποία ξεπερνά παρασάγγας, των άνω θαλασσοπόρων το μέγεθος, αφήνοντας πίσω  τη σκόνη του, για τους μελλοντικούς επίδοξους καταχραστές του δημοσίου χρήματος.

Είναι ο άνθρωπος που δεν δίστασε να χρεώνει τον προϋπολογισμό των σχολείων με ανύπαρκτα έργα ή υπερτιμολογημένες εργασίες, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του για χρήμα και χλιδάτη κοινωνική βιτρίνα.
Δεν δίστασε βέβαια και να αρπάξει χρήματα, ως προκαταβολή ή για υπηρεσίες προς το δήμο που ουδέποτε έδωσε ή δεν δικαιούνταν να πληρωθεί. 

Μη νομίσετε όμως ότι ο τασούλης είναι ο τύπος του Σκρούτζ μακ Ντάκ, όχι βέβαια.

Ο τασούλης επένδυσε τα ποσά που ενθυλάκωνε σε αμφιβόλου απόδοσης επενδύσεις (πράγμα που δείχνει ότι ο άνθρωπος έχει αξίες), οι οποίες ακούνε στο όνομα ξυστό, Τζόκερ Κίνο, ενισχύοντας έτσι τον υπό κατάρρευση ΟΠΑΠ.

Σε κοινωνικό επίπεδο ο τασούλης, πάντα φιλεύσπλαχνος, επένδυε στους ανθρώπους και τις κρυφές τους δυνατότητες.

Έτσι ο τασούλης μας πλήρωνε από τη τσέπη του-μας, το γραμματέα του (από τους λίγους δημόσιους υπαλλήλους, που έχουν στη δούλεψή τους ιδιωτικούς υπαλλήλους) , τον οποίο τον είχε για να του κρατά τα ραντεβού και να του γράφει τα κείμενα, όταν εκείνες τις ένδοξες μέρες της κυριαρχίας μπανιέρα, έστυβε το μικρόφωνο, για να επιδείξει το τεράστιο έργο του και τα ακατανίκητα, οράματά του για το μέλλον της πατρίδας και του τόπου μας.

Τα υπόλοιπα χρήματα, ότι απέμεινε στο θύλακα του παντελονιού του, περιέθαλπε  ποικιλοτρόπως, άπορες νεανίδες, οι οποίες είχαν διαφορετικές αναζητήσεις στη ζωή τους και κατάγονταν από τη Λέσβο.

Αυτή ήταν και είναι η επιφάνεια του εθνοευεργέτη, εθνοσωτήρα και δημογέροντα σκαρμούτσου της κυβερνώσας δεξιάς.

Ελπίζουμε κάποιοι εκεί στη ΝΔ να μας ακούνε και να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους  αυτό που έρχεται.

Δεν φταίει σε τίποτα η παράταξη, ούτε είναι σύλλογος περίθαλψης αδέσποτων  ιδεολογικά και ηθικά  αναπήρων.

Ή θα πάρετε απόφαση να αλλάξει η μπανανία των Βαλκανίων και να κάνουμε ένα κράτος, που θα έχει έστω και υποτυπωδώς κάποιες αξίες ή πηγαίνετε και εσείς να συναντήσετε τον κουρουμπλή, τη τριανταφύλλου το βερελή και τους συν αυτώ, ώστε να κατεβείτε μαζί στις εκλογές. 


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

to filo sou to vasiliou ton pires gia thn auxisi ton dimotikon telon? Mhn ksexasis, se perimeni