Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Άντε και καλή αρχή , 10 μήνες φυλάκισης στον πρώην αντιδήμαρχο Καρβέλη





Θα το φέρει ο βλάχος το τυρί... πλησιάζει η ώρα του αρχηγού τους και ινστρούχτορα του πλιάτσικου στο ιερό δήμο.

Ελπίζουμε, ότι τώρα η δικαιοσύνη, απαλλαγμένη από τις αφόρητες πιέσεις της εξουσίας, να δώσει το μάθημα που αρμόζει στη γνωστή παρέα που κατέστρεψε  το δήμο μας και ενθυλάκωσε ουκ ολίγα από το δημοτικό ταμείο και τους επαγγελματίες της περιοχής. 

Μπορεί η απόφαση για τον Καρβέλη να είναι μικρή, δεν παύει όμως να είναι συμβολική και προειδοποιητική, για αυτό που θα ακολουθήσει. 

 Σε 10 μήνες φυλάκισης με αναστολή, καταδικάστηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Σπύρος Καρβέλης, μετά από μήνυση πολίτη που τραυματίστηκε από επίθεση αδέσποτου σκύλου.

Η υπόθεση συζητήθηκε την Τρίτη 23-6-2020 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου, όπου κατηγορούμενοι ήταν επίσης και οι πρώην αντιδήμαρχοι Σπύρος Δίαμαντοπουλος και Γιάννης Μαστρανδρέου. Η κατηγορία που είχε απαγγελθεί στους τρεις αντιδημάρχους ήταν για σωματική βλάβη από αμέλεια. Οι κ.κ. Μαστρανδρέου και Διαμαντόπουλος αθωώθηκαν λόγω παραγραφής των αδικημάτων που έγιναν την εποχή της δικής τους αντιδημαρχίας.

Ωστόσο η ουσία είναι ότι ο πολίτης που κατέθεσε την μήνυση είχε δεχθεί επίθεση από αδέσποτο, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να τραυματιστεί περεταίρω εκτός από το δάγκωμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Υπήρχαν και άλλες μηνύσεις που αναφέρθηκαν μεν στο κατηγορητήριο αλλά δεν ήταν παρόντες οι παθόντες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

βρε καραγκιοζαρε, γιατι δε λες οτι προκειται για περιστατικά που έγιναν στη θητεία μαστραντρεου και διαμαντοπουλου, και την πληρωσε ο υπευθυνος αντιδημαρχος οταν εγινε το δικαστηριο;
ασε που 10 μηνακια με αναστολη, δεν τα λες και τιποτα. εχεις φαει πολυ περισσοτερα, ετσι δεν ειναι;