Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Κάποιοι φοβούνται την ανάπτυξη του δήμου Μεσολογγίου, γιατί θα χάσουν τα στεγανά τους.





Κάποιοι ζουν και υπάρχουν ως επιχειρηματίες, κατέχουν θεσμικές θέσεις ή παρουσιάζονται ως φανατικοί αυτόχθονες της ιεράς πόλης, γιατί απλά δεν έχουν άλλη διέξοδο, είναι γι' αυτούς θέμα επιβίωσης και αυταρέσκειας.

Είναι το σαράκι της νεοελληνικής κοινωνίας... των κάτω του μετρίου, οι οποίοι δίνουν τη μάχη τους σε καθημερινή βάση, ισοπεδώνοντας   και τσαλαπατώντας ιδέες και ανθρώπους, ώστε να επιβάλουν την ανικανότητα και την βλακώδη νοητική τους ικανότητα, για να εξουδετερώσουν την πραγματική ανάπτυξη στο τόπο μας.

Η ανάπτυξη για όλους αυτούς είναι ο απόλυτος εχθρός, είναι σαν το φως στο σκοτάδι, είναι ο  ανταγωνισμός, που επικαλούνται με κάθε ευκαιρία, αλλά τον κατακεραυνώνουν ακόμη και εν τη γενέσει του.

Εικόνα αυτών των τύπων, είναι και η κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο τόπος μας, ο κατά τα άλλα ευλογημένος, από κάθε άποψη.

Το βίντεο που παρακολουθήσατε είναι δείγμα, από αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να μας κρατούν δέσμιους στη μετριότητά τους και την ανυπαρξία τους.

Γέλασε όλη η Ελλάδα με τον αντιπρόεδρο του εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, με τις δήθεν ατάκες του και τον σεξισμό που αποπνέουν. ΕΔΩ και ΕΔΩ 

Ο ίδιος κύριος, μαζί με την ΑΙΧΜΗ (την τοπική φυλλάδα του Μεσολογγίου, βλέπε Στέλλιος) και τον πρώην επόπτη αλιείας, δείχνουν ότι συμμάχησαν, με κοινό σκοπό την τουριστική ανάπτυξη του Μεσολογγίου.

Στη συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες ο εν λόγω κύριος, αφού γέμισε το χώρο του με αλλοπρόσαλλα οράματα και ασυναρτησίες, κατέληξε στο τέλος να μας πει, ότι θα κάνουμε αρχή, (εμείς οι ένθερμοι Μεσολογγίτες) , από τον σχολικό τουρισμό.

Το βίντεο, είναι από παλαιότερη συνέντευξη στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, που είναι και κουμπάρος του. 
Τον πληροφορούμε ότι με αυτά τα μυαλά και την παρουσία, ούτε σχολική εκδρομή δεν θα αξιωθεί να καλωσορίσει.
Το κάνει όμως αυτό γιατί έχει ως αβανταδόρο την φυλλάδα του Μεσολογγίου και την παρακρατική φούσκα του πρώην επόπτη αλιείας.

Ο πρώην επόπτης αλιείας, μέσω της... κουμπάρας του, τριανταφύλλου του Σύριζα, προώθησε νόμο, όπου καταργεί την ελεύθερη αλιεία στη λιμνοθάλασσα και προωθεί τον κρατικοδίαιτο οικοτουρισμό,  μιας και έχει οικογενειακή επιχείριση, με αντικείμενο τον οικοτουρισμό. 

Πέρα από αυτό, έχει συνάψει συμβόλαιο με όλα τα ιβάρια της λιμνοθάλασσας, όπου την αποκλειστική εκμετάλλευση του οικοτουρισμού θα την έχει η εταιρεία του και ο ίδιος θα εργάζεται έμμισθα ως τεχνικός σύμβουλος  των συνεταιρισμών, ώστε να τους διασφαλίζει την κατοχή των δημοσίων εκτάσεων της  λιμνοθάλασσας, χωρίς να έχει άλλος το δικαίωμα να δουλέψει ή να διεκδικήσει, μια θέση στη παραγωγική διαδικασία.

Σε σημερινό άρθρο της ΑΙΧΜΗΣ, η δημοσιογράφος της, ανακαλύπτει ότι μάλλον δεν υπάρχουν υποδομές για κάτι παραπάνω στον τουρισμό, αλλά ως εκ θαύματος, κάποιος της σφύριξε ότι υπάρχει και η εναλλακτική λύση, που είναι οι πελάδες.

Έδεσε η κομπόστα, το σχέδιο ξεδιπλώνετε και οι μέτοχοι στην προσπάθεια στρεβλής ανάπτυξης το ρίξανε στα επινίκια, μιας και το μεροκάματο είναι εξασφαλισμένο, μέσω κοινοτικών προγραμμάτων, μέσω της συνεργασίας τους με το δήμο της ιεράς πόλης και μέσω του δημοσιουπαλληλικού παρακράτους, που έχει δημιουργήσει ο επόπτης με όχημα  το πρώην ΠΑΣΟΚ και σημερινό Σύριζα.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι της ιερής πόλης που θέλουν μια συγκεκριμένη  ανάπτυξη, για να σώσουν την ύπαρξή τους και την καταστρεπτική τους μετριότητα. 


Η ΓΕΚΙΑ 




















 

Δεν υπάρχουν σχόλια: