Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Μείνετε σπίτι μας έλεγαν ... δεν μας είπαν όμως πόσο κονόμησαν , από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και φόβου.



Σιγά σιγά αποκαλύπτεται  και η πραγματική αιτία του συνθήματος "Μένουμε Σπίτι " η οποία φιλοξενήθηκε σε πολλά ΜΜΕ.


Τα χρήματα που διέθεσε η κυβέρνηση για αυτή την εκστρατεία, ήταν αρκετά και τα κριτήρια  μάλλον αδιαφανή, σε ένα θεσμό, που σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να πεις  ότι καμαρώνει για τη δημοκρατία της, τις διαφανείς συναλλαγές και τους αγαθούς σκοπούς.

Μαθαίνουμε ότι κάποιοι κύριοι που ήταν κοντά στον ταμία της κυβέρνησης, εκείνες τις μέρες έφτιαξαν κάποιο BLOG και με μια ή δυο αναρτήσεις συνολικά με το λογότυπο του "Μένουμε Σπίτι", ενθυλάκωσαν άγνωστο για την ώρα ποσό. 

Σε αυτό το πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει και η γνωστή φυλλάδα του Μεσολογγίου, η οποία όχι μόνο τώρα, αλλά από την ημερομηνία ίδρυσής  της, είναι πάντα κοντά στον ταμία της εκάστοτε κυβέρνησης.

Η ΑΙΧΜΗ πληρώθηκε όχι μόνο για τη φυλλάδα της αλλά και για την ιστοσελίδα της, επειδή πέρασε τις εξετάσεις, της παραπληροφόρησης η οποία ήταν το ζητούμενο σε αυτή τη περίπτωση.

Έτσι λοιπόν όλοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν το γιατί η ΑΙΧΜΗ ξεκίνησε το παραμύθι των κρουσμάτων στο Αιτωλικό και το Νιχώρι, χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση από το νοσοκομείο αναφοράς που ήταν το Ρίο, ούτε βέβαια στις καθημερινές εκθέσεις του ΕΟΔΥ  και μάλιστα για να γίνει πιστευτή, ανέβαζε τους αριθμούς των κρουσμάτων, συχνά πυκνά.
Το ακόμη ποιο τραγικό της υπόθεσης ήταν που, στην γελοιότητα  και το άγχος της, για να δείξει στους καλοπληρωτές της πόσο χρήσιμη ήταν, ενέπλεξε μικρά παιδιά και έθεσε σε κίνδυνο πολλές κοινωνικές αξίες.

Βέβαια επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η ΑΙΧΜΗ είχε μόνο χέρια και μάλιστα μακρόσυρτα, όλοι οι ασθενείς ... τα δήθεν κρούσματα της περιοχής μας ήταν ασυμπτωματικά, δηλαδή δεν είχαν τα χαρακτηριστικά ενός ασθενούς που χρήζει νοσοκομειακής περίθαλψης.
Έτσι εκτός του φόβου,  έσπερνε  και τον οίκτο για να μην υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις, στα τερατώδη μυθεύματά της. 

Μένει να μας πληροφορήσει, αν τολμά η ίδια η φυλλάδα πόσα τσέπωσε από την γνωριμία της με τον ταμία της κυβέρνησης.
Τώρα εάν ισχύει το σύνθημα που αναρτά "Η δύναµη της ΑΙΧΜΗΣ είναι οι αναγνώστες της " αν έχει το κουράγιο, ας μας το αποδείξει, ώστε να πεισθεί και ο ποιο ορίτζιναλ Θωμάς, από που γεμίζει το ταμείο της... και αν γεμίζει. 

Ακολουθεί η λίστα των ΜΜΕ που πήραν χρήματα από την καμπάνια του Κορωνοϊού. 

Λίστα Μέσων_Εκστρατεία covi... by avgerinosx on Scribd





Ο ΔΡΑΚΟΣ 




 






   

Δεν υπάρχουν σχόλια: