Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Τα ασύλληπτα του Νου. Αυθυποβολή εώς θανάτου;
Θα μπορούσε ποτέ, η είδηση του κορωνοιού, έστω και μερικώς, να προκαλέσει τον ίδιο τον “κορωνοιό”;

Ότι φαίνεται αδιανόητο σε σένα τώρα, μπορεί να είναι κοινή γνώση για τους σατανιστές της παγκόσμιας ελίτ που πειραματίζονται πάνω σε όλους μας.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην ιστορία που η αυθυποβολή του ανθρωπίνου νου έκανε απίστευτα πράγματα που ξεπερνούν κατά πολύ την συνειδητή γνώση μας για του τι μπορεί να κάνει η σκέψη:

1)Μία κοπέλα ήταν αλλεργική σε ένα είδος υφάσματος. Κάποιος της έτριψε το χέρι με το μανίκι του, και της είπε ότι είναι από αυτό το ύφασμα. Τότε αντανακλαστικά σχεδόν το χέρι της εμφάνισε μία μεγάλη κοκκινίλα. Το ζήτημα όμως είναι ότι έκπληκτος και ο ίδιος με την ανοσολογική αντίδραση, της αποκάλυψε ότι ΔΕΝ ήταν αυτό το ύφασμα. Αλλά η σκέψη της και μόνο, ήταν ικανή να στείλει μήνυμα απ τον εγκέφαλο στους αδένες να εκκρίνουν ουσίες που θα διεγείρουν ισταμίνη και θα ερεθίσουν την περιοχή, και όλα αυτά σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

...

2)Ακόμα πιο φοβερή η ιστορία ενός νεαρού που παγιδεύτηκε μέσα σε ένα φορτηγό-ψυγείο και έμεινε κλειδωμένος εκεί όλη νύχτα. Με μεγάλη λύπη ανακάλυψαν το πτώμα του το πρωί και κάτι που έμοιαζε σαν ημερολόγιο των τελευταίων σκέψεων του. “Τώρα η θερμοκρασία του σώματος μου πέφτει. ΄Έχω μαζευτεί στην γωνία. Τα άκρα μου έχουν ήδη μελανιάσει. Προσπαθώ να κρατήσω τον πυρήνα μου ζεστό, αλλά η υποθερμία όλο και χειροτερεύει. Σιγά σιγά σβήνω, αχ και να έβλεπα την οικογένεια μου μία τελευταία φορά”. Και γενικά αντίκρυσαν την σταδιακή περιγραφή ενός θρίλερ που σταδιακά τον οδήγησε στον θάνατο. Το πιο τρομερό; Το ψυγείο δεν ήταν πραγματικά σε λειτουργία!!! Μόνο η δροσιά του μετάλλου υπήρχε, το υπόλοιπο σχεδιάστηκε και τα κενά συμπληρώθηκαν από το μυαλό του παγιδευμένου νεαρού!!!

Αυτό αναφέρεται στην επιστήμη ως Nocebo. Το αντίθετο είναι γνωστό ως Placebo, να παίρνεις πχ ένα ψεύτικο χάπι που να έχει ζαχαρόνερο, ή μία ψευτικη “ενεργειακή θεραπεία της αύρας σου” (νεοεποχίτικες ψευδοθεραπείες) ή κάποια άλλη συσκευή που να υποστηρίζει ότι σε θεραπεύει ή σου καλυτερεύει τον πόνο, και όντως να δεις καλυτέρευση.

Αφού μπορείς να επαναπρογραμματίσεις τον εγκέφαλο σου, και σε ένα βαθύ, ασυνειδητο επίπεδο να επανασχεδιάσεις ολόκληρη την βιολογική σου πραγματικότητα. Η ερώτηση που γενάται είναι:

Ένας χρόνος παγκόσμιας τρομοκρατίας, κλειδώματος μέσα, δημιουργίας φόβου έναντι στους συνανθρώπους σου, μανιακής ανάγνωσης κρουσμάτων και συμπτωμάτων, μπορούν άραγε να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μία μαζική ψύχωση και αυθυποβολή που όντως θα βλάψει και την σωματική υγεία τους εκτός των άλλων;

Φίλη που δουλεύει σε κλινική πάντως μου είπε ότι έρχονται συνεχώς φοβισμένοι υποχόνδριοι που “νομίζουν” ή “νιώθουν” ότι έχουν τα συμπτώματα. Μήπως μπορούν ακόμη και να προκληθούν τα συμπτώματα διότι το στρές κάνει τα μικρο(συμ)βια να λειτουργούν ως αντιγόνα;

Δείτε και αυτό το ενδιαφέρον βίντεο που παιδιά διεγνωσμένα με ADHD τα έβαλαν σε απενεργοποιημένους τομογράφους, λέγοντας τους ότι είναι συσκευές ηρεμίας και αυτά όντως κατάφεραν να ηρεμήσουν τα σώματα τους!

 

ΥΓ Δεν υπαινισσόμαστε εδώ ότι δεν υπάρχουν μολυσματικοί παράγοντες, γιατί είναι εύκολο μερικοί να κάνουν αυτό το άλμα σκέψης. Η ερώτηση που θέτει το άρθρο είναι τα ψυχογενή συμπτώματα μιας τρομο-πανδημίας και πόσο τα αποτελειώνει μετά η μεταχείριση των ασθενών στα νοσοκομεία. Οι μολύνσεις είναι γεγονός, αλλά εξίσου γεγονός είναι και η δύναμη της υποβολής. Επίσης χρειάζεται να δούμε και ο σύγχρονος πολιτισμός γενικά με τις κεραίες, τις υποδομές του κλπ πόσο επηρρεάζει και το ψυχοανοσολογικό κομμάτι αλλά και αυτό καθ αυτό το σώμα κατευθείαν. Όλα αυτά είναι προς διευρεύνηση ασχέτως της ύπαρξης μολυσματικών παραγόντων.


https://katohika.gr/diethni/ta-asyllipta-tou-nou-afthypovoli-eos-thanatou/

Δεν υπάρχουν σχόλια: