Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Έκτακτη Ανακοίνωση της εταιρείας Λύρου- καραπάνου : Στηρίζουμε Καραγκούνη






Όπως σας είχαμε προειδοποιήσει ο Λύρος και ο καραπάνος (περί μπανιέρα ο λόγος) έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία από τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, με κοινώς αποδεκτή ατζέντα στα επιχειρηματικά και τα πολιτικά δρώμενα της περιοχής μας και κατ’ επέκταση του Νομού μας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μπανιέρας είδε το φως το αληθινό, όταν έτρωγε πιτόγυρο με θέα το ηλιοβασίλεμα της λιμνοθάλασσας, οπότε  και μετά από συζήτηση στο γραφείο, του ας τον πούμε δήμαρχο … Λύρο, εξέφρασε την επιθυμία να ενταχθεί και ο ίδιος, στον οσονούπω εκλογικό αγώνα των βουλευτικών εκλογών, κάτω από την ομπρέλα του σημερινού βουλευτή Καραγκούνη.

Μα … κάποιος θα πει … αυτό αποκλείεται γιατί ο καραπάνος ήταν προσωπικός σύμβουλος του Λιβανού.

Ας πρόσεχε ο Λιβανός, θα του απαντήσει η βάση της Ν.Δ.

Όλοι του το έλεγαν, όλοι του φώναζαν και πολλοί τον έβριζαν ακόμη και δημόσια.

Ο Λιβανός τα ήξερε όλα καλύτερα απ’ όλους και μιας και τα ‘ξερε όλα, τώρα καλείται  να περάσει από γναθοχειρουργό, μπας και καταφέρει να ξαναβάλει τη κάτω σιαγώνα του στη θέση της, διότι η εκ των έσω, πισώπλατη μαχαιριά, κατάφερε να τον αφήσει ΄΄μπανιέρα΄΄.

...

Η αλήθεια είναι ακόμη ποιο πικρή, διότι ο Λιβανός χάρις της ηλίθιας κίνησης που είχε κάνει όταν ήταν Υπουργός Γεωργίας, να υιοθετήσει και να  θεσμοθετήσει τον μπανιέρα ως  προσωπικό του σύμβουλο, δημιούργησε μια πλατειά βάση ορκισμένων εχθρών, εντός της Ν.Δ, οπότε ακόμη και η μπαμπεσιά του μπανιέρα απέναντι στο Λιβανό, μάλλον θα δημιουργήσει κύμα χαιρεκακίας και όχι συμπάθειας, όπως αναμένει.

Κάποιοι ίσως θα περιμένουν να πούμε το γιατί τον δέχτηκε ο Καραγκούνης, παρότι έχει δίπλα του τον φωστήρα Αγκόπ – Λύρο.

Στην αρχή σας είπαμε ότι Λύρος και καραπάνος ( μπανιέρας ) έχουν κοινή ατζέντα σε πολιτικό και επιχειρηματικό επίπεδο, εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Και τα δυο πιέζουν λόγω ανωτέρας βίας, να βγουν στην επιφάνεια γιατί ο χρόνος πιέζει, η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης Υψηλών προσώπων πήρε αναβολή για τα μέσα Ιουλίου, οι φωτοενεργειακές αναζητήσεις και άλλες κομπίνες που έχουν κάνει και οι δυο τους, έχουν γίνει κάτω από κοινό ΑΦΜ και άλλα πολλά τα οποία θα βγουν και θα τινάξουν με την δυσοσμία τους ακόμη και το παραδικαστικό κύκλωμα του Μεσολογγίου.

Λύρος και καραπάνος ή  μπανιέρας βιάζονται και βιάζονται γιατί πρέπει να ρευστοποιήσουν το χρόνο εξουσίας που τους δώσαμε.

Εσύ έρμε Καραγκούνη τι κάνεις;

Ισχύει ότι είσαι και εσύ χωμένος στον απόπατο του Λύρου-καραπάνου ή (μπανιέρα) και γι’ αυτό δεν μπορείς να κάνεις πίσω;

 Αλίμονο στον ΑΡΗ Αιτωλικού που θα ξεμείνει από τα κεφάλαια του μπανιέρα, ο Dημητράκης ο γυρολόγος και o τοπικός επιχειρηματίας, δυστυχώς μετά τις διαφαινόμενες εξελίξεις, θα πουν στην ομάδα το μεγάλο "βάμος αλα πλάγια"…








Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: