Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Μαύρα μαντάτα για τον νυν και πρώην δήμαρχο.



Ορίστηκε η ημερομηνία δίκης της εγκληματικής οργάνωσης Υψηλών Προσώπων για τις 17 Μαΐου του τρέχοντος έτους.

Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτή την υπόθεση είναι εμπλεκόμενοι κυρίως Υψηλά Πρόσωπα από τη Δ. Ελλάδα .

Αυτό δεν σημαίνει ότι η σήψη δεν ακουμπά  το Μέγαρο Μαξίμου και Υψηλόβαθμα πρόσωπα Υπουργείων και οργανισμών .

Θα είναι μια δίκη που  θα δικάσει 14 κατηγορίες με τέσσερεις διαφορετικές εμπλοκές. Ο αριθμός των κατηγορουμένων είναι πρωτόγνωρος και συνεχώς αυξάνεται.  

Εμείς έχουμε στα χέρια μας αρκετά έγγραφα και πιθανότατα να τα βγάλουμε στον αέρα τις επόμενες μέρες.

Παρακάτω θα διαβάσετε άρθρο από την εφημερίδα Μακελειό η οποία βγάζει στη φόρα τη μέθοδο που ακολούθησε η κυβέρνηση ώστε να μην δημοσιευθεί τίποτα μέχρι στιγμής, επίσης να μην βγει επίσημη ανακοίνωση, αλλά και να μην προφυλακιστούν οι εμπλεκόμενοι, οι οποίοι είναι  βασικά στελέχη της κυβέρνησης, αλλά και του κόμματος της Ν.Δ

...

Θα διαβάσετε πως ακριβώς βοηθούσε ο βιβλιοπώλης της κυβέρνησης , "ο οποίος είναι και αυτός εμπλεκόμενος’’, τον συνέταιρό του στην απάτη, ο οποίος έχει τη θέση του προέδρου στο εμπορικό επιμελητήριο Αχαΐας.

Τα ονόματα που θα ακουστούν θα προκαλέσουν τεκτονικό σεισμό στη κυβέρνηση, αλλά και στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, μιας και συμμετέχουν πρόσωπα, όπως ο πρώην επόπτης αλιείας Αιτωλ/νίας, από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.  

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι όλα άρχισαν και τελείωσαν  στο Μεσολόγγι, με πρωταγωνιστές, « τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο», νομικούς  συμβούλους  του δήμου Μεσολογγίου, επειδή θέλησαν να επιβάλουν  ανύπαρκτη δικαστική απόφαση, σε μια χαμένη υπόθεση του πρώην δημάρχου και του πρώην επόπτη αλιείας, πλαστογραφώντας αριθμούς πρωτοκόλλων και καταχωρήσεων,  στηριζόμενοι βέβαια στο παραδικαστικό κύκλωμα που έχουν στήσει με τη συμμετοχή και του προέδρου του δικηγορικούς Συλλόγου Μεσολογγίου.

Έτσι εξηγείται και το τουμπάνιασμα του πρώην δημάρχου σε άρθρα με πηχυαίους τίτλους της τοπικής χουντοφυλλάδας  του Μεσολογγίου ΑΙΧΜΗ, ότι κέρδισε ακόμη μια δίκη εναντίον δημοτών, θέλοντας προφανώς να δηλώσει ότι το παραδικαστικό και η εγκληματική οργάνωση που συμμετέχει, είναι ανίκητες.

Έτσι εξηγείτε και η αποπομπή από την κυβέρνηση Υπουργού που είχε προσωπικό σύμβουλο τον αρχιαπατεώνα πρώην δήμαρχο Μεσολογγίου.


                                  Διαβάστε το άρθρο


Στα «μαλακά» ο Μαρφαλέκας με φωτογραφική κυβερνητική τροπολογία!

Όποιος έχει το μαχαίρι τρώει και το καρπούζι. Έτσι, όποιος έχει «μπάρμπα στην Κορώνη» διατηρεί κανονικά τη θεσούλα του και ας διώκεται από το νόμο! Ο λόγος, για την φωτογραφική τροπολογία που «έκοψε και έραψε» η κυβέρνηση για να παραμένει στη θέση του ο «γαλάζιος» κατηγορούμενος με αμετάκλητο βούλευμα για απιστία σε βαθμό κακουργήματος,  νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Με την τροπολογία Γεωργιάδης άλλαξε «φωτογραφικά» ο νόμος ο οποίος μεταξύ άλλων πλέον προβλέπει ότι για να τεθεί σε αργία ο πρόεδρος του επιμελητηρίου δεν αρκεί το αμετάκλητο Βούλευμα αλλά να του έχει επιβληθεί και προσωρινή κράτηση! Περιορισμός που δεν έχει επιβληθεί στον κ. Μαρλαφέκα.

Η εξέλιξη αυτή  έχει προκαλέσει σάλο και οργή στους κόλπους του Επιμελητηρίου Αχαΐας αλλά και έντονους τριγμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, στελέχη της οποίας κάνουν λόγω για πρωτοφανές σκάνδαλο και μεθοδεύσεις που ενδεχομένως να μη τις γνωρίζει ο πρωθυπουργός:

Ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας βρίσκεται μεταξύ των 87 συνολικά προσώπων που παραπέμπονται με το 442/220 αμετάκλητο από τις 21/1/2022  Βούλευμα σε δίκη,  για την μεγάλη «κομπίνα» στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα,  με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος.

https://www.makeleio.gr/

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραια παραμυθια, ο δρακος ποτε βγαινει?

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Οσονούπω και αυτή τη φορά με ονόματα και φωτογραφίες. Και αν δεν σου φτάνει αυτό, κάτσε, σκάει κι άλλο φουρνέλο που θα τελειώσει την αλητεία σας μια και καλή.

Ανώνυμος είπε...

Τι και αν βγαίνουν στη φόρα Μια χαρά πληρώνουν και συνεχίζουν το Έργο τους! Τι και αν οι συμπολίτες τα μάθενουν έτοιμοι την έχουν τη παλάμη για παλαμάκια... Δυστυχώς

Ανώνυμος είπε...

17 Μαιου ειναι σημερα και δε βγηκε ΤΙΠΟΤΑ

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Δηλαδή τι ήθελες να βγει; Οι φωτογραφίες τους με περασμένα τα βραχιολάκια; Σου το λέμε από τώρα ότι δεν θα το δεις. Θα δεις όμως τα έγγραφα που έχουμε εμείς στα χέρια μας και όταν πρέπει. Η δίκη αναβλήθηκε με απόφαση των εφετών για μέσα Ιουλίου και για όποιον τον ενδιαφέρει, θα γίνει στο Αγρίνιο.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ακομη να μας πεις ποιοι δικαστες συνεληφθησαν

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Αγωνιάς ή πιστεύεις ότι θα τσιμπήσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Μεσα Ιουλιου ρε παλιοβλαχε δεν γινονται ποινικα δικαστηρια

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Όπως και να το ρίξεις φίλε, είστε τελειωμένοι. Πράγματι έγινε τυπογραφικό λάθος, δεν είναι Ιουλίου αλλά Ιουνίου. Να μας ξαναγράψεις μετά το τέλος της δίκης, θα χαρούμε μπόλικο.

Ανώνυμος είπε...

Προφασεις εν αμαρτιαις ρε αρχιψευτη

Ανώνυμος είπε...

Τα μεσα Ιουνιου ειναι σημερα και "δικαστηριο "δεν γινεται. Οι μονοι που τρωνε τη μια δικαστικη φαπα μετα την αλλη ειναι οι ΘΜ και ΓΚ

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Γιατί αυτή η αγωνία; Λέτε ότι δεν υπάρχει δίκη για πρώην και νυν δήμαρχο, οκ και εμείς με εσάς είμαστε.
Θα συμβουλεύαμε τους ναυτιλλομένους να κάνουν οικονομία δυνάμεων για τις κρίσιμες μέρες.
Πόσο να βοηθήσει και ο κρύος ιδρώτας, ημέρες καύσωνα;
Μην εκτίθεστε, θα είναι μεγαλύτερος ο πόνος και η ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Τελειωνει ο Αυγουστος, ποτε θα γινει η δικη τελικα? Και γιατι δεν αναρτατε το κλητηριο θεσπισμα? Μηπως γιατι δεν υπαρχει?