Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Αργεντινή - πέθανε ο 4χρονος Santino Godoy Blanco που ήταν το κεντρικό πρόσωπο της Εθνικής Καμπάνιας Εμβολιασμού!

Έτσι από τους από τα 6.719, 869 που έλαβαν τη 1η δόση του εμβολίου μόνο 871.304 έσπευσαν να κάνουν την 4η δόση!

Νέο χαστούκι από το Ισραήλ στα υποτιθέμενα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια ενώ στην Αργεντινή πέθανε ξαφνικά ο 4χρονος Santino Godoy Blanco που ήταν το κεντρικό πρόσωπο της Εθνικής Καμπάνιας Εμβολιασμού για την ιλαρά, την ερυθρά, της παρωτίτιδα, τον Covid και την πολιομυελίτιδα!

Aς ξεκινήσουμε από τους ηρωικούς κατοίκους του Ισραήλ οι οποίοι παρά την ανελέητη προπαγάνδα έχουν γυρίσει για τα καλά τη πλάτη στα εμβόλια COVID. Έτσι από τους από τα 6.719, 869 που έλαβαν τη 1η δόση του εμβολίου μόνο 871.304 έσπευσαν να κάνουν την 4η δόση!

...

Στη παγωμάρα των Ισραηλινών έρχεται να προστεθεί και νέα έρευνα σύμφωνα με την οποία η “ασφαλής και αποτελεσματική 4η δόση” μετά από 13 εβδομάδες όχι μόνο δε  παρέχει ουδεμία προστασία αλλά όσοι την έλαβαν φοβούνται τώρα για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις στην υγεία τους!

Η μελέτη επικεντρώθηκε στα εμβόλια πρώτης γενιάς της Pfizer, όχι στα πιο πρόσφατα που έχουν ενημερωθεί για την Omicron στα οποία επίσης οι Ισραηλινοί έχουν γυρίσει τις πλάτες. Η μελέτη έγινε από το Ιατρικό Κέντρο Sheba και βλέπει το φως της δημοσιότητας τη στιγμή που στην Ελλάδα το υπ. Υγείας με επικεφαλής τον Αθανάσιο Πλεύρη δίνει οδηγίες να εμβολιαστούν τα μωρά 4 μηνών έως 6 ετών με τα εμβόλια COVID-19.

Οι συγγραφείς της μελέτης στο Ιατρικό Κέντρο Sheba δήλωσαν ότι η έρευνα θα πρέπει να ωθήσει τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης του Ισραήλ να είναι προσεχτικοί με την εκστρατεία εμβολιασμού.

«Με την προστασία να μειώνεται ξεκάθαρα μετά από τέσσερις μήνες, τα άτομα και τα συστήματα υγείας πρέπει να σχεδιάσουν σοφά τον χρόνο ενίσχυσης», δήλωσε η καθ. Gili Regev-Yochay, διευθύντρια μολυσματικών ασθενειών στη Sheba και ένας από τους κύριους συγγραφείς.

«Θα πρέπει να λάβουν υπόψη όχι μόνο την αύξηση της μόλυνσης αλλά και τις προσωπικές ιατρικές καταστάσεις, τα επερχόμενα γεγονότα και τα ταξίδια και τις εποχές υψηλότερου κινδύνου».

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine και διεξήχθη από ερευνητές της Sheba μαζί με ειδικούς από το Υπουργείο Υγείας και τον Δρ. Michal Canetti του Πανεπιστημίου Κολούμπια, βασίστηκε σε 6.000 υπαλλήλους και εθελοντές της Sheba.

Στο μεταξύ στην Αργεντινή έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 4χρονος Santino Godoy Blanco, το αγόρι που είχε γίνει σύμβουλο της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού της χώρας.  πέθανε.

‘Το 4χρονο αγόρι έγινε άγγελος….” γράφουν οι τοπικές εφημερίδες της πόλης San Miguel όπου ζούσε το μικρό αγόρι. Τώρα πλέον η οικογένειά του πασχίζει να βρει το δίκιο της με προσφυγές κατά του Δημοτικού Νοσοκομείου Dr. Raúl F. Larcade.

Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο Santin δεν ένιωθε καλά για μια εβδομάδα και είχε υψηλό πυρετό. Ωστόσο, από το κέντρο υγείας όπου είχε εμβολιαστεί με πάνω από δύο εμβόλια χωρίς να διευρινίζεται το είδος των εμβολίων τον έστειλαν πολλές φορές πίσω στο σπίτι. Τέλος, η νεκροτομή αποκάλυψε ότι το αγόρι πέθανε από πνευμονία, αν και είχε λάβει διαφορετικές διαγνώσεις, μεταξύ των οποίων γαστρεντεροκολίτιδα και η λαρυγγίτιδα.

«Τον πήγα στο Νοσοκομείο στις 2 Νοεμβρίου τα ξημερώματα γιατί είχε πυρετό. Του έδωσαν ibuporofen και δεν κατέβηκε. Μόνο μια νοσοκόμα ασχολήθηκε μαζί του ενώ εγώ ήθελα να τον δει ένας παιδίατρος», είπε η Agustina Blanco, η μητέρα του παιδιού.

Συνεχίζοντας την εξιστόρηση των γεγονότων η Blanco επεσήμανε ότι «χρειάστηκαν δύο ώρες για να πέσει ο πυρετός» και πρόσθεσε: «Ένας γιατρός είπε ότι ήταν μια ιογενής εικόνα. Γυρίσαμε σπίτι και άρχισε να κάνει εμετό». Καθώς τα συμπτώματά του επέμεναν, ο Santino έλαβε Reliveran, αλλά επέστρεψε στο νοσοκομείο καθώς η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε.

UPDATE
🔴 Αναγκάστηκα να διαγράψω δυο λέξεις από τη φωτογραφία της ανάρτησης που αναφέρονται στη "ζέστη της γης" (προσπαθώ να περιγράψω με λέξεις τι διέγραψα κι όχι να αναφερθώ ακριβώς) γιατί η τεχνητή νοημοσύνη λογοκρίνει την ανάρτηση κι ας μη θίγει αυτό το θέμα.

📌 Συμπέρασμα: Πρόληπτική λογοκρισία για την προστασία της ενιαίας σκέψης και του επίσημου αφηγήματος. Αν νομίζετε πως δεν ζούμε υπο παγκόσμιο καθεστώς ολοκληρωτισμού, πλανάσθε πλάνην οικτράν...

...Δείτε περισσότερα
1.032
9
464


«Δεν κατούρησε και όλοι το ήξεραν. Είχε ουρολοίμωξη», είπε η γυναίκα και συνέχισε: «Ζήτησα να κάνει εξέταση αίματος και μου είπαν όχι, ήταν ιογενής κατάσταση. Ο Santin συνέχισε να είναι άσχημα όλη την Πέμπτη. Συνέχισε να κάνει εμετό, ήταν αδύναμος και δεν έτρωγε». Για άλλη μια φορά επέστρεψαν στο νοσοκομείο, αλλά η μητέρα του τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής το παιδί «είπε ότι ήθελε να ξαπλώσει στον καναπέ, δεν άντεχε πλέον».

«Πέρασαν 10 λεπτά και η νοσοκόμα καθόταν με ένα χαρτί που έλεγε ότι ο Santin χρειαζόταν οξυγόνο. Ο γιατρός αποκοιμήθηκε!», αφηγήθηκε η Blanco και εξήγησε ότι ο γιατρός που τον θεράπευσε νόμιζε ότι είχε βρογχόσπασμο. «Ήρθε με τρεις μετρητές κορεσμού και κανένας από αυτούς δεν λειτούργησε. Το παιδί μου το έχανα. Προσπάθησαν να τον ξαναζωντανέψουν για μιάμιση ώρα», είπε κλαίγοντας.

Ο Santin πέθανε και από τον πόνο η μητέρα του, η οποία έχει ήδη επικοινωνήσει με τον δήμαρχο Jaime Méndez, ξεσπά: «Δεν πρόκειται να σταματήσω μέχρι να απομακρυνθούν οι γιατροί που στέρησαν τη ζωή του παιδιού μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: