Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Λύρος - Οργασμός έργων στο δήμο Μεσολογγίου … Το λέει και η Αιχμή




Μπορεί ο δήμος μας ή μάλλον ο δήμαρχος του Ραδιομεγάρου να λέει ότι στο Μεσολόγγι έχουμε οργασμό έργων, αλλά η πραγματικότητα αποδεικνύεται λιγότερο φιλήδονη  για τις ονειρώξεις του Λύρου και της παρέας του.

Ανακοινώσεις για ανύπαρκτα  έργα,  έχουν κατακλείσει το τοπικό τύπο προκαλώντας την αντίδραση των δημοτών αλλά και της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας, μιας και η πλειοψηφία αυτών, ανήκει στις υπερπροσπάθειες των Υπηρεσιών της και όχι βέβαια στην κάποια έκλαμψη παραγωγικότητας του αποτυχημένου Λύρου.

Η αλήθεια είναι ότι ο δήμος Μεσολογγίου, ουδέποτε κατέθεσε έστω και μια μελέτη για οποιοδήποτε έργο και όχι γιατί οι εργαζόμενοι του δήμου δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, αλλά γιατί οι δεσποτικές παρεμβάσεις του αδαούς πολιτικού μηχανικού και δημάρχου του Ραδιομεγάρου...Λύρου, κατέστρεψαν οτιδήποτε πήγε να κατατεθεί ως μελέτη, ώστε να γίνει οποιοδήποτε δημοτικό έργο.

Αποτέλεσμα της εγκληματικής ασχετοσύνης του Λύρου είναι η μετάθεση ή η παραίτηση μηχανικών, η απαξίωση του δημοτικού μηχανισμού και η γνωστή κόντρα με το σωματείο των εργαζομένων του δήμου.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα των εγκληματικών παρεμβάσεων του Λύρου είναι η απένταξη του δήμου μας από την αγροτική οδοποιία , η απένταξη από το πρόγραμμα επισκευής  κτιρίων 1. 000.000 ευρώ , η απένταξη της ανάπλασης  του δρόμου Τουρλιδας – Μουσείο Άλατος περίπου 1.000. 000ευρώ, η απένταξη από το έργο ανάπλαση της  εισόδου της πόλης του Μεσολογγίου (ευτυχώς τη τελευταία στιγμή το ανάλαβε η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας) και σχεδόν όλα τα έργα στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.  

...

Αντιθέτως, όση εξυπνάδα διαθέτει ο Λύρος, την διέθεσε για προσωπικές επιχειρήσεις, μεγάλων κεφαλαίων και προοπτικών όπως τα φωτοβολταϊκά στο κάμπο της Κατοχής, την δημιουργία εγκληματικής οργάνωσης, που έκλεβε χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς, αφαιρούσε ή πρόσθετε έγγραφα από φακέλους ακόμη και δικαστικούς, ώστε να γίνεται  πάντα το δικό του, λάδωνε δημοτικούς συμβούλους για να ψηφίζουν τις προτάσεις του στο δημοτικό συμβούλιο και επέτρεψε στον Ολλανδό χασομέρη της μαρίνας του Μεσολογγίου, να πληρώνεται με κάρτα Πέι Παλ από τα σκάφη, σε τράπεζα της Ολλανδίας ( σίγουρα με το αζημίωτο, για τον ίδιο τον δήμαρχο).

Εμείς που δεν ηδονιζόμαστε όπως ο δήμαρχος με τον οργασμό των έργων της φαντασίας του, του προτείνουμε να κάνει μια βόλτα μαζί με το σούργελο που έχει για πρόεδρο στο Αιτωλικό και τον άχρωμο – άοσμο και ανύπαρκτο αντιδήμαρχο, για να δει σε τι κατάσταση βρίσκετε η πόλη μας.

Του προτείνουμε επίσης να παρακολουθήσει την ελληνική ταινία  και άκρως διασκεδαστική «Ο οργασμός της Αγελάδας», θα κάνει καλό σε όλη τη παρέα που τρώει στο Αρχοντικό της Μελαχρή και χρεώνει το δήμο μας με χιλιάρικα.











 



 Η ΓΕΚΙΑ 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΙΚΑΝΟΣ...ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΚΑΙ ΚΑΡΒΕΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ο οργασμός της αγελάδας