Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

“Ενημερωτική εκδήλωση για το μεγάλο έργο των 20 εκ.€ αναζωογόνησης της λιμνοθάλασσας” ζητά η ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ.



Τη διεξαγωγή ενημερωτικής εκδήλωσης σχετικά με το μεγάλο έργο των 20 εκ.€ για την αναβάθμιση της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού ζητούν με ανοιχτή τους επιστολή στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, μέλη της ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ.

Αναλυτικά η επιστολή:

Τα έργα: Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού, οι είσοδοι της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παπαδιαμαντοπούλου, Ναυπάκτου και Τουρλίδος, είναι ζωτικής σημασίας και θα καθορίσουν απολύτως το μέλλον της περιοχής.

Επειδή είναι της αρμοδιότητός σας, θα πρέπει να διοργανώσετε άμεσα μια ημερίδα στο Μεσολόγγι (κτίριο Περιφερειακής Ενότητος), να ενημερώσετε σχετικά και να ακούσετε τους φορείς προκειμένου τα κονδύλια να κατευθυνθούν σε χρήσιμα έργα, όσον αφορά τη λιμνοθάλασσα και να επανεξεταστούν οι άτολμες και ατελείς μελέτες, ώστε να προκύψουν λειτουργικοί δρόμοι.

...

Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, 5 Δεκεμβρίου 2022

Για την Λέσχη

Η Επιτροπή Διαχείρισης

Δημήτρης (Τζίμης) Αλευράς – Μέλος Δ.Σ. συνταξιούχων Ο.Τ.Ε. Αιτ/νέας Λευκάδας

Θεοδόσης (Σάκης) Ζαρκαδούλης – πρώην Πρόεδρος  ιχθυοτροφείων λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – πρώην Πρόεδρος σωματείου ελεύθερων Αλιέων Μεσολογγίου

Γιάννης Κανής – πρώην Πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Ι.Π. Μεσολογγίου

Βασίλης Μητσόπουλος – Επιχειρηματίας

Περίανδρος Παπανικολάου – Πολιτισμολόγος


 https://messolonghinews.gr/%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf-%ce%ad%cf%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια: