Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Στέρεψαν και οι τελευταίες ελπίδες του Λύρου για αθώωση στη δίκη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Η υπόθεση Εύας Καϊλή, έβαλε τέλος στις ψευδαισθήσεις τους






Κρύος ιδρώτας έλουσε τα παλικάρια του Ραδιομεγάρου, που αυτές τις μέρες δικάζονται στο κακουργιοδικείο Αγρινίου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η Εύα μας ως γνωστό, διώκεται από τις αρχές του Βελγίου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, γιατί έπαιρνε μίζες από το Κατάρ για να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του συγκεκριμένου κράτους, εις βάρος της ίδιας της  χώρας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σακούλες με πετροδολάρια είχαν πλημυρίσει το σπίτι της για να περνά το Ευάκη μας καλά και να μην αγχώνετε με την αύξηση της βενζίνης, που ήρθε ως συνέπεια της επέμβασης  του κακού Πούτιν στην Ουκρανία.

Ορμητήριο αυτής της θεάρεστης επιδρομής, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από ΜΚΟ αποτελούμενη από πρόσωπα υπεράνω κάθε υποψίας και πρόσωπα που στελεχώνουν την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο Μεσολόγγι έχουμε μια πανομοιότυπη υπόθεση με τον Δήμαρχο Λύρο, να δικάζετε αυτές τις μέρες στο Αγρίνιο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ώστε να αποσπά χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς ανύποπτων καταθετών και  να κάνει υπεξαιρέσεις εγγράφων από υποθέσεις και φακέλους, για να μπορεί να δημιουργήσει ένα καθωσπρέπει παρακράτος, ώστε να διοικεί και να ελέγχει την τοπική κοινωνία.

...

Συνέταιροι  σε αυτή τη προσπάθεια του χαζοΛύρου εκτός από τον Καραπάνο (μπανιέρας ) και τον  Δημητρίου, είναι και μια πλειάδα δικηγόρων, συμβολαιογράφων, επιχειρηματιών και Πολιτικών προσώπων που αγγίζουν ακόμη και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Το φιάσκο με την Καϊλή έβαλε ταφόπλακα στις χίμαιρες των ποντικών του Ραδιομεγάρου στο Μεσολόγγι, της Εποπτείας Αλιείας και του παραδικαστικού του Μεσολογγίου, για κουκούλωμα της υπόθεσης, διότι αποδείχθηκε ότι όσο ψηλά και αν έχεις φτάσει, εάν πέσεις, κανείς δεν θα ρισκάρει να σε βοηθήσει και δεύτερον ότι ο κρότος θα είναι εκκωφαντικός, ώστε να επιβιώσουν αυτοί που έδιναν πολιτική στέγη μέχρι σήμερα.

 Τα νέα δεν είναι καλά για την παρακρατική εγκληματική οργάνωση του Λύρου – Καραπάνου, μιας και από τις επόμενες μέρες χάνουν την ιδιότητά τους και για κάποιους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, διότι έχουν στη πλάτη τους αρκετά χρόνια, από άλλες δίκες.

Όπως σας είχαμε πει σε άλλες αναρτήσεις, η τοπική κοινωνία αγνοεί πλήρως  την υπόθεση, μιας και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, φοβούμενα τις επιπτώσεις από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, κάνουν πως δεν είδαν ή δεν ξέρουν τίποτα.

Η αντίστροφη μέτρηση για κάποια από αυτά έχει ήδη αρχίσει, όπως αυτή της χουντιφυλλάδας ΑΙΧΜΗ, η οποία ήδη  διώκεται για συκοφαντικές δημοσιεύσεις εναντίον δημοτών, με πρόσφατο παράδειγμα του αστυνομικού και δημοτικού συμβούλου Τέγα.

Τα δε υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, συνεχίζουν να κάνουν και αυτά πως δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έμαθαν κάτι, γιατί προφανώς πολλοί από αυτούς είναι μπλεγμένοι ή συνδεδεμένοι με την εγκληματική οργάνωση του Λύρου-Καραπάνου, με αποκορύφωμα τα φωτοβολταϊκά του κάμπου της Κατοχής.

Αναμένουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες, όπως προφυλακίσεις και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε.

 

 

Μ.Ε.Π


Δεν υπάρχουν σχόλια: