Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Εγκλωβισμένοι δημοτικοί υπάλληλοι εντός του Ραδιομεγάρου, έζησαν σκηνές Ψυχώ του Χίτσκοκ, από έναν δήθεν δήμαρχο.



Σκηνές τρόμου έζησαν δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου Μεσολογγίου, όταν ο ίδιος ο δήμαρχος κλείδωσε τη πόρτα όπου τους είχε συγκεντρώσει.

Η πόρτα θα άνοιγε και θα μπορούσαν να γυρίσουν στα σπίτια τους, μόνο αν και εφόσον, αυτοί οι υπάλληλοι υπέγραφαν μια παράνομη σύμβαση έργου με κάποιον ιδιώτη, ώστε ο τελευταίος να παίζει το ρόλο του Επιθεωρητή Εσωτερικού Ελέγχου.

Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση αυτή του δημάρχου πριν λίγες μέρες είχε απορριφθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο Μεσολόγγι και στη Πάτρα, ως  μη σύννομη.

Έλα όμως που ο χαζοΛύρος, έλαβε συμβουλή από τα σαΐνια νομικούς συμβούλους που διαθέτει … με  τον ευρύπορδο Αθανασίου στη μετόπη,  ως λύση στο πρόβλημα και μάλιστα από την πίσω πόρτα, αλλά και ως πρόκληση για την ικανοποίηση του αρρωστημένου ΕΓΩισμού του  !!!

...

Να βάλεις δήμαρχε τους υπαλλήλους να υπογράψουν τη σύμβαση με τον ιδιώτη με κάθε θυσία, γιατί έρχεται ΚΥΑ από το Υπουργείο που λέει ότι ναι μεν είναι παράνομη η πρόσληψη ιδιώτη Επιθεωρητή, αλλά σε όποιο δήμο της χώρας υπάρχει ήδη σύμβαση, αυτή θα εκτελεσθεί μέχρι τη λήξη της.

Τώρα βέβαια κάποιος θα αναρωτηθεί, πως θα κάλυπτε ο χαζοΛύρος το χρονικό χάσμα, ανάμεσα στην επίσημη απόρριψη από την αποκεντρωμένη και τη σύμβαση που θα φανέρωνε, με τον ιδιώτη, μεταγενέστερα ;

Εδώ μπορεί η επιστήμη να σηκώνει τα χέρια ψηλά, γιατί ο χαζοΛύρος, αποφάσισε να δράσει και όπως είπε στην ομιλία του στην ΚΕΔΚΕ, πότε ένας γάιδαρος κουράζεται περισσότερο, όταν είναι φορτωμένος, στη ανηφόρα ή στην κατηφόρα;;; Ο γάιδαρος απάντησε… δεν κουράζομαι όταν δεν είμαι φορτωμένος.

Μάλιστα αυτά λέει και δυστυχώς  τα εννοεί ο γιδοβοσκός Λύρος, και γι’ αυτό κλείδωσε τους υπαλλήλους στο γραφείο του Ραδιομεγάρου (δημαρχείο δεν το λες).

Οι υπάλληλοι βεβαίως και αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτό το παράνομο έγγραφο που τους πάσαρε ο γνωστός πλαστογράφος και συνέταιρος του Λύρου – Καραπάνου στην εγκληματική οργάνωση (δικάζεται αυτές τις μέρες στο Αγρίνιο).

Κάπου εκεί ξύπνησε ο αρρωστημένος εγωισμός του χαζοΚώστα και έδωσε ένα σόου ως γνήσιος ψυχάκιας, που θέλουν να του περάσουν ζουρλομανδύα οι γιατροί.

Έσπασε ότι βρήκε μπροστά του και απειλούσε τους υπαλλήλους ότι δεν θα βγουν από το γραφείο, έως ότου υπογράψουν τη σύμβαση του πλαστογράφου, ευρύπορδου Αθανασίου.

Ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου κ. Μπαρμπετάκης, ο οποίος πήγε αμέσως στο Ραδιομέγαρο και απείλησε τον φερόμενο ως δήμαρχο, ότι εάν δεν αφήσει ελεύθερους τους υπαλλήλους, θα ειδοποιήσει την αστυνομία και θα το καταγγείλει στον εισαγγελέα..

Κάπου εκεί, άρχισε να λούζει κρύος ιδρώτας τον ψυχάκιας Λύρο, μιας και εάν γίνονταν κάτι τέτοιο, θα ήταν η αφορμή να κρατηθεί στα κρατητήρια του Αγρινίου, μέχρι να τελειώσει η δίκη του για την συμμετοχή στη εγκληματική οργάνωση Υψηλών Προσώπων.  

Αποτέλεσμα όλης αυτής της απίστευτης ιστορίας, ήταν κάποιοι υπάλληλοι να καταλήξουν με νευρικό κλονισμό στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου (κάποιοι μίλησαν ακόμη και για εγκεφαλικό, ενός από αυτούς) και οι υπόλοιποι να γυρίσουν σπίτι τους, δοξάζοντας το Θεό που τους γλύτωσε από τον επικίνδυνο ψυχασθενή χαζοΛύρο.

 Τελικά ο εμμονικός χαζοΚώστας, βρήκε κάποια υπάλληλο, η οποία για να αποφύγει τα παρατράγουδα του δημάρχου, υπέγραψε τη παράνομη σύμβαση για τον ιδιώτη Επιθεωρητή, πιστεύοντας ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Σημειώνουμε ότι όλα αυτά έγιναν νύχτα, σε ώρες μη εργάσιμες και σχεδόν αστραπιαία ανέβηκε στο διαδίκτυο, στη Διαύγεια.

 Είναι λογικό ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον χαζοΛύρο, τον ευρύπορδο Αθανασίου και βέβαια για την υπάλληλο που απλά ήθελε να βρει την ησυχία της.

Βρε χαζοΚώστα, ξέρεις ότι είσαι με το ένα πόδι στη ψειρού, στις εκλογές δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβεις… μόνο η ανακοίνωση από το δικαστήριο λείπει για να τελειώσεις και από δήμαρχος… τι κάθεσαι και ακούς τον κάθε τυχάρπαστο δικηγορίσκο του κομματικού σωλήνα που θέλει να φανεί χρήσιμος;

Όμως δεν είναι υπεύθυνος μόνο ο δήμαρχος για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, υπεύθυνη είναι και η αντιπολίτευση του δήμου που απλά κοιτάζει έναν άρρωστο άνθρωπο να παιδεύει υπαλλήλους και να έχει κάνει ρεντίκολο το δήμο μας.

Πότε περιμένετε κύριοι να παρέμβετε;

Ο Λύρος δεν θα είναι ο αντίπαλό σας στις δημοτικές εκλογές, για να περιμένετε τον απόλυτο εξευτελισμό του και  να κερδίσετε από την εικόνα του.

Τελικά γιατί σας ψηφίσαμε, ποιος είναι ο ρόλο σας;


Ο ΔΡΑΚΟΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: