Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

ΈΚΤΑΚΤΟ : Βρέχει εντάλματα σύλληψης, η δίκη για την εγκληματική οργάνωση Υψηλών Προσώπων στον ιερό δήμο.






Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνουν οι εξελίξεις στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση Υψηλών Προσώπων, που γίνετε αυτές τις μέρες στο Αγρίνιο.

Όχι μια , ούτε δυο, αλλά δεκατέσσερις συλλήψεις έχει διατάξει η εισαγγελία, για τα καλόπαιδα της εγκληματικής οργάνωσης με έδρα το Ραδιομέγαρο Μεσολογγίου. 

Το σίγουρο είναι ότι το Ραδιομέγαρο από τις επόμενες μέρες, εάν εφαρμοστεί η εντολή και δεν σταματήσει από κάποιο ανάχωμα της κεντρικής εξουσίας, με κάποιο μαγικό τρόπο...  θα χάσει τα βασικότερα στελέχη του, με πρωτοπόρους τον ίδιο το δήμαρχο και τον συνεταίρο του στις κομπίνες... αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης, ( οχτρό , δεν τον λες ) 
...

Ο εν ενεργεία  Υπουργός της κυβέρνησης, δείχνει να την γλιτώνει για την ώρα, αλλά μάλλον η φιλενάδα του η Καϊλή, ήδη του έχει κρατήσει δωμάτιο στον πύργο των Βρυξελλών που εισήχθη πριν λίγες μέρες.

Κατά τα άλλα, τα γνωστά πρόσωπα από την εποπτεία αλιείας του νομού μας και κάποιοι από το παραδικαστικό του Μεσολογγίου, δεν αποτελούν έκπληξη, γιατί από καιρό είναι φορτωμένοι με καταδικαστικές αποφάσεις, που υπερβαίνουν το 10 χρόνια. 

Ες αύριον τα σπουδαία με περισσότερες λεπτομέρειες. 


Μ.Ε.Π 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1.Τα ενταλματα συλληψης δεν τα διατασσει εισαγγελεας αλλα ανακριτης. 2. Ειστε κι αντιφατικοι . Αν υπηρχε " δικη" και προεκυπτε ενοχη σε κακουργηματικο βαθμο για αλλα προσωπα θα επρεπε να διαταχθει αναβολη και να διαβιβαστει η δικογραφια προκειμενου να παραγγελθει εκ νεου κυρια ανακριση. Αρα η δικη θα γινει η ανακριση για να βγουν τα ενταλματα
Εμ ψευτες, εμ νομικα ασχετοι

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Ψυχραιμία αδέλφια δεν χρειάζεται να βάζετε ερωτήσεις και μετά να τις απαντάτε πριν καν βγουν στον αέρα... ως αγανακτισμένοι ή ως υπέρμαχοι της τιμής του χαζοΛύρου και του Κλασομπανιέρα . Η δίκη υψηλών προσώπων γίνετε στο Αγρίνιο και αφορά την ελίτ της τοπικής κοινωνίας, όχι κάποιον συνδημότη μας. Και για τον φίλο μας που δημοσιεύσαμε το ευπρεπές του σχόλιο, του προτείνουμε να πάρει μεγάλο καλάθι, γιατί αυτά που γράφουμε εμείς είναι λίγα, σε σύγκριση με αυτά που πραγματικά συμβαίνουν και αυτά που θα ακολουθήσουν

Ανώνυμος είπε...

Βρε αντε μαθε ορθογραφια πρωτα! Καμια δικη δεν ΓΙΝΕΤΑΙ στο Αγρινιο