Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Βαρύς ο πέλεκυς του νόμου... φυλακές Κορυδαλλού για Διαμαντόπουλο και αντιδημάρχους.




Σαρωτική σήμερα η δικαιοσύνη στο Μεσολόγγι, απέναντι στο παρακρατικό κύκλωμα που λυμαίνεται τη περιοχή μας και την έχει βυθίσει σε ένα φαύλο κύκλο εξαθλίωσης υπανάπτυξης και εγκατάλειψης.

Από τις 10 το πρωί άρχισαν να συρρέουν οι δικηγόροι, εκπροσωπώντας τα  πρωτοκλασάτα στελέχη της νέας δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου, μιας και οι ίδιοι φοβούμενοι ότι θα τους στείλουν εξπρές στη ψειρού, σε μια ενδεχόμενη αρνητική απόφαση γι’ αυτούς, κρύφτηκαν… ευχόμενοι να λειτουργήσουν τα μεγάλα μέσα που διέθεσαν σε αυτή τη μάχη για το μέλλον τους.

Η δικαστές όμως έδειξαν ότι δεν χαμπαριάζουν από πιέσεις ή από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και μοίρασαν ποινές ανάλογα με το μπόι του κάθε κοκωβιού, που θέλησε να συνεχίσει απρόσκοπτα το φαγοπότι στη τοπική αυτοδιοίκηση, εις βάρος των δημοτών.

Ο Διαμαντόπουλος και δυστυχώς οι δυο προφυλακισμένοι αντιδήμαρχοι έλαβαν εισιτήριο για τις φυλακές Κορυδαλλού, για ένα εξάμηνο, ώσπου να γίνει η δίκη τους.

Οι δικηγόροι του Διαμαντόπουλου την ίδια στιγμή κατέθεσαν αίτηση θεραπείας, αλλά μάλλον έπεσε στο κενό.

Ο ίδιος ο Διαμαντόπουλος επειδή  δεν ήταν παρόν, έδωσαν την εντολή στους δικηγόρους του να του παραδώσουν την απόφαση, με περιθώριο εμφάνισής του ενώπιον του εισαγγελέα για να οδηγηθεί στη φυλακή, μέχρι τη Δευτέρα.

...

Καλύτερη τύχη είχαν οι άλλοι 3 αντιδήμαρχοι, στους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 30.000 ευρώ με περιθώριο καταβολής μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, ειδάλλως και αυτοί θα ακολουθήσουν τον Διαμαντόπουλο στο Κορυδαλλό και στο Ναύπλιο.

  Την ίδια ώρα ο Διαμαντόπουλος βρισκόμενος σε πανικό, προσπαθούσε με κάθε μέσω να αποδείξει ότι δεν τρέχει τίποτα από αυτά που γράφουν οι ΜΕΠ, κάνοντας επισκέψεις σε ιδρύματα, βγάζοντας άφθονες φωτογραφίες όπου και τις  ανέβασε στο Φεις-Μπουκ , ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Το μεγάλο ερώτημα όμως που προκύπτει είναι γιατί υπάρχει τόση γαλήνη στο στρατόπεδο του Λύρου και του Καραπάνου!!!

Θυμίζουμε ότι αυτοί οι κύριοι, έχουν κάνει ένσταση για το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών και ήταν οι πρώτοι που κατήγγειλαν την πρωτοφανή καλπονοθεία από το Διαμαντόπουλο και τους συνεργάτες του.

Τώρα όμως, παρότι όλοι θα περιμέναμε ότι θα άνοιγαν σαμπάνιες, αυτοί κοιτάζουν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Καταρχάς θα πρέπει να πούμε ότι Διαμαντόπουλος και Καραπάνος, κατάλαβαν ότι η μοίρα τους είναι κοινή και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια νομικά και πολιτικά μέσα για σώσουν ότι σώζεται.

Ο Λύρος μετά το στραπάτσο των δημοτικών εκλογών και το φαρμάκι που τον πότισε ο Διαμαντόπουλος, όχι μόνο δεν θέλει να ακούσει κουβέντα για το άτομο αυτό, αλλά θα προτιμήσει να δώσει στοιχεία που θα καίνε και τον ίδιο, αρκεί όμως να συνηγορούν στη καταδίκη Διαμαντόπουλου.

Πέρα όμως από τις διαδικασίες φυλάκισης των σωτήρων - δημογερόντων μας, είχαμε και ένα άλλο πρόσωπο που είδε το δρόμο της φυλακής, παρότι φαινομενικά δεν ανήκει στην εγκληματική οργάνωση Διαμαντόπουλου-Καραπάνου –Λύρου.

Ήταν ο διευθυντής τοπικού υποκαταστήματος τράπεζας στο Μεσολόγγι.

Αυτός ο κύριος καταχράστηκε λογαριασμούς… προσέξτε … σε πολλές περιπτώσεις με αβάντα της δικαστικού, όπως είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες,  ότι είδε τη πόρτα της εξόδου από το δικαστικό σώμα.

Η μέθοδος ήταν απλή και σατανική… η δικαστικός έβγαζε παράνομες ‘’εντολές πληρωμής’’, χωρίς να υπάρχει λόγος ή εμπόδιο νομικής φύσης, ο τραπεζικός εκμεταλλευόμενος την κατάσχεση που είχε κάνει ο εντολέας από το άτομο που έχασε, αφαιρούσε τα χρήματα από το λογαριασμό αυτού του ατόμου, αλλά την ίδια ώρα,  αρνούνταν να δώσει τα χρήματα σε αυτόν που τα κέρδισε, επικαλούμενος νομικά κολλήματα, δηλαδή την αβάντα της δικαστικού… με αυτό τον τρόπο καταχράζονταν  τα χρήματα προς ίδιον όφελος.

Μένει να αποδειχθεί σε ποιο βαθμό και αν υπήρχε συμφωνία μεταξύ δικαστικού και τραπεζίτη.

Αυτή ήταν και η δικαστικός που νομιμοποίησε τα ψηφοδέλτια των Λύρου και Καραπάνου, παρότι δεν είχαν το δικαίωμα, μιας και τους είχε επιβληθεί στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, από τη συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση που εκδικάζεται μέχρι και σήμερα στο Αγρίνιο.

Αυτές ήταν οι σημερινές εξελίξεις με τους άρχοντες που εκλέξαμε, όσο για τα υπόλοιπα πρόσωπα της αφίσας του Τιτανικού… μη βιάζεστε, σε επόμενη ανάρτηση.

Μ.Ε.Π 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δρακος ποτε βγαινει?

Ανώνυμος είπε...

Σημερα τοσο στο Μεσολογγι οσο και στο Αγρινιο δεν ειχε ποινικα αλλα μονο πολιτικα ( αστικα δηλαδη,μη νομιζετε τιποτα αλλο μες στην αγραμματοσυνη σας)...Τελικα δεν ξερω αν οολα αυτα τα κατεβατα σας εναι συκοφαντιες η παραληρηματα χρηζοντα ακουσιας νοσηλειας

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Για Δράκους δεν ξέρουμε, για δημάρχους και αντιδημάρχους, σε ένα 6μηνο, κάπου εκεί βγαίνουν και αυτό για να περάσουν από δίκη

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Ποιος μίλησε για δίκη ή για οποιαδήποτε δικαστήρια; είναι προφυλάκιση μέχρι να γίνει η δίκη και αυτό γιατί υπάρχουν λόγοι δημόσιου συμφέροντος. Καλύτερα αγράμματοι παρά αβανταδόροι. Όσο για τα παραληρήματα εάν χρήζουν ακούσια νοσηλεία, θα τα ρωτήσουμε και θα σου πούμε, για την ώρα πήγαινε εσύ ως πραγματικός ασθενής, θα σε περιποιηθούν και μόνο από την εικόνα σου, δεν χρειάζεται να τους πεις τίποτα

Ανώνυμος είπε...

" Προφυλακιση για λογους δημοσιου συμφεροντος"...Οσοι ξετουν στοιχειωδως ποινικη δικονομια γελουν μεχρι δακρυων με την ασχετοσυνη σας.

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Για την ώρα γελάνε μαζί σου ακόμη και αυτοί που τους πουλούσες νομικές εκδουλεύσεις ή προστασία. Άνοιξε κανά βιβλίο νομικής ή μιας και θα έχεις άπλετο χρόνο από εδώ και πέρα, κάτσε στο ακρωατήριο για να παρακολουθήσεις ανάλογες δίκες. Μάθαμε ότι τελικά σου ασκήθηκε δίωξη για τις εντολές πληρωμής που τις έβγαζες παράνομες και τις τσέπωνε ο τραπεζίτης, είναι αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

Το οτι μιλαμε για νομικη με εναν αποφοιτο δημοτικου ψαρα ασχολιαστο.. Η μονη ποινικη διωξη που επικειται ειναι η δικη σας για συκοφαντικη δυσφημηση

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Πες αλεύρι... Το εσωτερικών υποθέσεων σε γυρεύει, εκεί να τους τα πεις όπως ακριβώς τα γράφεις και σε εμάς... ίσως τα καταφέρεις τελικά να σε κλείσουν σε ανάλογο ίδρυμα

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα παραμυθια σου αλλα εχουν γινει μονοτονα. Βρες αλλο γηπεδο, δεν σε παιρνει