Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Ο Δημήτρης Κόκκοτας και η επίσης εμβολιασμένη Ματίνα Παγώνη με Pina Colada και Bob Marley περιμένοντας το αμάξι με δυο άλογα




Η Ματίνα εξαπατήθηκε και εμβολιάστηκε όπως και ο Δημήτρης Κόκκοτας και δισεκατομμύρια συνάνθρωποί μας εκεί έξω

ρίτη 9 Απριλίου 2024

H Mατίνα Παγώνη είναι η τελευταία των Τρεχάτε Ποδαράκια μου ή του Φεύγα Η Μάνα Δεν έκλαψε Ποτέ που έχει το θάρρος και τη παρρησία να εμφανίζεται ακόμη στα χαζοκάναλα και να ενημερώνει το βρεφοποιημένο κοινό για την τύχη των εμβολιασθέντων με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 καθ΄εντολή και υπόδειξη του Dr. Klaus Schwab.

...

By Pendulum

O Klaus ανέλαβε την εργολαβία να φέρει σε πέρας την αποστολή της μεγάλης επαναφοράς. Καθώς λοιπόν και ο ιός H1NI είχε πάνω του εργαστηριακά χαρακτηριστικά και απετέλεσε ένα πρώτο test και για κάτι τύπους σαν τον εξαφανισθέντα Σωτήρη Τσιόδρα, ο ιός που προκαλεί τον COVID-19 θα ήταν μια πιο επαγγελματική και αποφασιστική απόπειρα από τους εμπνευστές της μείωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού.

Για όσους υποστηρίζουν ότι μας χρειάζονται ώστε να εργαζόμαστε και να αυξάνουν τα κέρδη τους η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Πακέτο με την αύξηση του πληθυσμού και η εκτίναξη του παγκοσμίου χρέους δημοσίου και ιδιωτικού.

Γι΄αυτό και ο Yuval Harari που φοράει συνήθως κάτι παιχνιδιάρικες κάλτσες και είναι φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει φίλος και του Στέφανου Κασσελάκη, λέει ότι οι ηγέτες θα πρέπει να κρατάνε απασχολημένα με ναρκωτικά και video games τα αχρείαστα κουνούπια-ώσπου να μας πεθάνουν με τις νέες περίτεχνες planδημίες ή να μας κλείσουν στα στρατόπεδα των 15′ τα οποία ο σατυροβαρκάρης δήμαρχος Αθηναίων Δούκας και ο Οδυσσέας Αθανασίου της Lamda-Ελληνικό, προφανώς από μαλθακότητα και άγνοια, διαφημίζουν ως πλεονέκτημα!

Αλλά επειδή στην ανάρτηση που διαβάζεις το θέμα μας είναι η Ματίνα Παγώνη, αυτό το ηρωικό κορίτσι το οποίο εξακολουθεί να το διακρίνει η τόλμη των τηλεοπτικών εμφανίσεων, της συνιστούμε με κάθε ειλικρίνεια να κοιτάξει τον εαυτό της και να σπεύσει να κάνει εξετάσεις επειδή έχει λάβει και η ίδια τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19. H άλλη της επιλογή είναι να πλακωθεί στα γυμναστήρια με την ελπίδα να γνωρίσει κάνα τεκνό και να περάσει ευτυχισμένα τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Η Ματίνα εξαπατήθηκε και εμβολιάστηκε όπως ο Δημήτρης Κόκκοτας και δισεκατομμύρια συνάνθρωποί μας εκεί έξω μετά από μία ισοπεδωτική προπαγάνδα που προηγήθηκε. Η Ματίνα έκανε πραγματικά εμβόλια βουτηγμένη στην ψευδαίσθηση αιωνιότητας που της δίνει η τηλεδημοσιότητα.

Είναι κάτι σαν τον Πέτρο Νάζο για την Μύκονο. Η Ματίνα είναι η πλέον προβεβλημένη της γνωστής θανάσιμης επιτροπής των ειδικών επιδημιολόγων που εξακολουθεί να απαντάει στους τηλεδημοσιογράφους.

Η Ματίνα είναι γενναίο κορίτσι. Και διαθέτει το ένστικτο της αυτοθυσίας. Έσπευσε να κάνει τα εμβόλια της Pfizer τα οποία ακόμη και ο Bourla αρνούνταν να τα κάνει μήνες ολόκληρους μετά τη κυκλοφορία τους.

Γι΄αυτό και η ίδια βρίσκεται στη ζώνη υψηλού κινδύνου.

Το γεγονός αυτό την έχει κάνει αγαπητή στο Κουρδιστό Πορτοκάλι γι΄αυτό και της συστήνουμε να πετάξει σε έναν εξωτικό παράδεισο και να απολαμβάνει τη κάθε ώρα της ζωής της, το κάθε λεπτό με Pina Colada και Bob Marley περιμένοντας το κατευώδιο με το άσμα του Γρηγόρη που ακολουθεί>

https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-dimitris-kokkotas-kai-i-episis-emvoliasmeni-matina-pagoni-me-pina-colada-kai-bob-marley-perimenontas-to-amaxi-me-dyo-aloga/

Δεν υπάρχουν σχόλια: