Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Υπογραφές μαζεύει μαθαίνω μια ομάδα συμπολιτών μας ώστε να ασκηθεί τάχα πίεση στην κυβέρνηση και να μείνει το Αιτωλικό Δήμος ως έχει. Μαθαίνω επίσης, ότι ήδη επισκέφθηκαν το μεγάλο κτήριο της πλατείας και έφεραν το χαρτί στον ανίκανο δήμαρχο και στους ίδιο ανίκανους αντιδημάρχους του να υπογράψουν, και αυτοί το έκαναν λέει με μεγάλη χαρά.
Σας δηλώνω ότι εγώ προσωπικά (και αυτό δεν είναι άποψη όλης της συντακτικής ομάδας των Μ.Ε.Π.) ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΑΥΤΌ ΤΟ ΧΑΡΤΙ και ο λόγος δεν είναι ότι διαφωνώ στο να μείνουμε Δήμος ως έχει.
Ο λόγος είναι ότι, καταρχήν εμπλέκουν στην ιστορία της συλλογής υπογραφών, τους ανίκανους και ...... επικίνδυνους τύπους που μετέχουν, με την δική μας δυστυχώς ανοχή και ψήφο, στο δημοτικό συμβούλιο, που φρόντισαν με την απάθεια, την αλλοπρόσαλλη διοίκηση, και τον μηδενισμό τους, να αφαιρέσουν το οποιοδήποτε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ επιχείρημα θα μπορούσαμε να προβάλλουμε ώστε να μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι.
Και δεύτερη και σπουδαιότερη αιτία, είναι ότι αυτή η ομάδα συμπολιτών μας, ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΕ υπογραφές τόσα χρόνια, ώστε να διαμαρτυρηθεί, για την κακή κατάσταση των οικονομικών της πόλης, για την κακή και επικίνδυνη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, για την απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει το Μουσείο, για την μόλυνση της λιμνοθάλασσας, για το επικίνδυνο νερό που πίνουμε, για τα δάνεια που έχει συνάψει ο δήμος, για το χρηματοκιβώτιο που "χάθηκε" ζητώντας εξηγήσεις, για, για, για, για...., ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΙΧΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Η ΠΌΛΗ ΜΑΣ. Αυτή λοιπόν η ομάδα ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που σήμερα μαζεύει υπογραφές, μια εβδομάδα πριν, δεν ήξερε τίποτα για τα κακά της πόλης μας.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΊ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ




Μέσος μαύρος δάχτυλος


Δεν υπάρχουν σχόλια: