Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ μαϊμού στον Δήμο μας.
στη φωτό 1. η σκουπιδιάρα του Δήμου μας. Ο εργάτης καθαριότητας, μόλις έχει αδειάσει τον συμβατικό μεταλλικό κάδο και τον τοποθετεί στην θέση του.
στη φωτό 2... ο ίδιος εργάτης αμέσως μετά, προωθεί (ωραία το έθεσα, έτσι;) τον ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟ της ΑΠΑΤΕΩΝΟΚΥΚΛΩΣΗΣ, στην σκουπιδιάρα.
στη φωτό 3. ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΣ ΑΠΑΤΕΟΝΩΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΩΩΩΩΩΩΠ, πάει ψηλά και βούούούούούμ, σπλάτς, αδειάζει και αυτός το περιεχόμενο του, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ, για να καταλήξει στην ΙΔΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
Ο επικίνδυνος ανικανολέων, παρακολουθεί αμέτοχος και συμμέτοχος το έργο που παράγει ο αντιδήμαρχος του, έργων και καθαριότητας φραγκουλόνικος, ενώ ο έτερος αντιδήμαρχος νόμου και εφαρμογής του όπου εγώ γουστάρω, αφού ΔΕΝ διαπίστωσε καμία μα καμία παρατυπία στην εφαρμογή του νόμου, σφυρίζει αδιάφορα.
Ο παραλίγο δήμαρχος σταράμος, ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΌ ΕΚΕΙ και έτσι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Ο κ. πρόεδρος Κ.Ε.Π.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ καραδήμας καμαρώνει με την πρόοδο που έχουμε κάνει εμείς οι δημότες στο θέμα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, αφού ακολουθήσαμε τις πολιτιστικές του συμβουλές.
Οι λοιποί παραλίγο και οσονούπω υποψήφιοι παρακολουθούν εκστασιασμένοι από το πόσο ομαλά εφαρμόσαμε τις οδηγίες, ενώ το δημοτικό συμβούλιο βόσκει αμέριμνο στις γλάστρες του μεγάλου κτηρίου της πλατείας.

οι Μ.Ε.Π. εύχονται ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
Να τους χαιρόμαστε





Καρακάξα

Δεν υπάρχουν σχόλια: