Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Τα προφητικά λόγια του εισαγγελέα για τον δήμαρχο Αιτωλικού.


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images
Friends18.com Picture Comments

Έκπληκτοι έμειναν οι διερχόμενοι οδηγοί και όσοι γνώριζαν προσωπικά τον άλογο πρώην δήμαρχο Αιτωλικού νικολέων γαλανάρτη τον αλαζόν, όταν τον είδαν να τρέχει σε ρυθμούς ολυμπιάδας με μοναδικό ένδυμα το (πράσινο) σώβρακο του.
Ο δε γνωστός ήλιος, για να μην υπάρχουν απορίες ή κακεντρέχειες, ήταν αποτυπωμένος από μπροστά και από πίσω. Κάποιοι τόλμησαν να τον ρωτήσουν, που πα ρε Καραμήτρο; Η απάντηση δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο από τη σιωπή του.
Κουτσομπολιά αναφέρουν ότι πέρασε και από τα Φραγκουλέικα να πάρει τον ευροφράγκουλο τον ευσεβή. Μάταια όμως, αυτός προ πολλού είχε πληροφορηθεί τα νέα και ήταν από την προηγούμενη μέρα στην Αθήνα.
Εμείς μάθαμε το γιατί, αυτή η προσπάθεια αναβίωσης του ολυμπισμού έτσι ξαφνικά από τον κατάδικο και αποτυχημένο πρώην δήμαρχο Αιτωλικού. Το οποίο και σας παρουσιάζουμε παρακάτω.


Η ΓΛΥΝΑ

Αποκάλυψη για το πρόγραμμα Καλλικράτης. Aποκλειστικα στην Youropia

Παράθυρο στο νόμο δινει δικαίωμα σε δημάρχους και περιφερειάρχες για 20% αυξηση στο μισθό τους αποκλειστικά στο Youropia.gr

του Κωνσταντίνου Νάκη


Στον νόμο 3852/2010 το γνωστό μας σχέδιο ΄'Καλλικράτης" οι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες χαρακτηρίζονται άτομα με αναπηρίες και μάλιστα αποζήμιώνονται με 20% επι του μισθού τους. Αν όλα αυτά σας φαίνονται περίεργα ανατρέξτε στα αντίστοιχα άρθρα 92 και 181. Στα άρθρα δεν καθισταται σαφές οτι την αύξηση δικαιούνται όσα απο τα αιρετά όργανα είναι ατομα με αναπηρίες , αλλα τους χαρακτηρίζει ΟΛΟΥΣ άτομα με αναπηρίες. Οι πηγές που μας υπέδειξαν το θέμα αποκάλυψαν οτι ήδη πολλοι "γνώστοι ύποπτοι" της τοπικής αυτοδοιήκησης εσπευσαν να εκμέταλλευτουν αυτο το παράθυρο στον Νόμο.
Κακη διατύπωση; Εσκεμμένη παράλειψη; Τα συμπεράσματα δικά σας.


http://news.youropia.gr/post.php?id=9082



Όποιος δεν θυμάται τα λόγια του εισαγγελέα, να ξαναδεί αυτό το βίντεο μέχρι τέλους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ!!!! ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ???

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΦΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ? ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ..