Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ο παπανδρέου γεώργιος του ανδρέα και της μαργαρίτας, ψάχνει χρήματα.

Μάλιστα κύριοι και κυρίες, αυτός είναι πρωθυπουργός, αυτός είναι Ο άνθρωπος, Ο βιοπαλαιστής, Ο πονεσιάρης ηγέτης μας.


Έτσι ήταν και ο δικός μας, ο πρώην δοσιλογοδήμαρχος γαλάνης ο αλαζών κάντε ένα κλικ εδώ για να θυμηθείτε τι έκανε τότε ώστε να βρει χρήματα, όχι για τον ίδιο, αλλά για τους εργαζόμενους βρε γαμότο!




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απ' όπου και να σας πιάσει κανείς θα λερώσει τα χέρια του...

Ήρθαν τον Οκτώβριο του 1981 με τα δικά μας συνθήματα στη κυβέρνηση, λεηλάτησαν και δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο διάβα τους και το χειρότερο απ' όλα, κατέστρεψαν τη συνείδηση ενός μεγάλου τμήματος των μικρομεσαίων στρωμάτων της πόλης και του χωριού αλλά και της εργατικής τάξης, κάνοντας κανόνα το εξής "μην απεργείς μωρέ είσαι χαζός; μόλις γυρίσει τη πλάτη του ο εργοδότης τα παίρνεις απ' το ταμείο". Έκαναν ένα μεγάλο τμήμα της εργατικής τάξης απαθές και δυσκίνητο, όπως και το βασικό εκπρόσωπο του εργατικού κινήματος σα τα μούτρα τους και όλα αυτά μετά το πραξικόπημα που επέβαλαν στη ΓΣΕΕ το 1986. Το μετέτρεψαν σε εργαλείο της μηχανής τους, που όποτε περνούσε τα αντιλαϊκά νομοσχέδια η εν λόγω, δε κινούνταν φύλο, ενώ σε περιόδους που κυριαρχούσε ο "έτερος Καππαδόκης" του δικομματισμού(η ΝΔ), έκαναν τα πάντα για να τον ανατρέψουν όχι όμως και τη πολιτική του.
Σε πολιτικό επίπεδο, όποιος δε συμφωνούσε μαζί τους η τον λοιδορούσαν η τον έλεγαν συνεργάτη της δεξιάς, λες και αυτοί δεν είχαν δεξιά πολιτική, πιο δεξιά και απ' το πιο δεξιό στοιχείο της ΝΔ....
Δε θα πούμε όλα όσα τους τα έχουμε μαζεμένα και τα κρατάμε με το ζόρι στην άκρη των χειλιών μας, όμως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.