Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Οι «ανεπιθύμητοι» και το... γίδι!


Τα σαφέστατα μηνύματα από τα γήπεδα κατά των πολιτικών συνεχίστηκαν και στο Γ. Καραϊσκάκης , αυτή τη φορά από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο του ματς απέναντι στον ΟΦΗ, οι ερυθρόλευκοι οπαδοί ξεκίνησαν τα συνθήματα κατά των πολιτικών, τα οποία συνοδεύτηκαν από ανάλογα πανό. Τα συνθήματα ξεκίνησαν από τη θύρα 7 και συνεχίστηκαν, ενώ αμέσως ακούστηκαν συστάσεις από τα μεγάφωνα, με το... παράδειγμα του Παναθηναϊκού και τη διακοπή του αγώνα να είναι νωπό.
Ωστόσο, οι φίλοι του Ολυμπιακού συνέχισαν. Χαρακτηριστικά, ένα πανό που ανάρτησαν έγραφε: Κανείς βουλευτής ξανά στο Καραϊσκάκη, είστε όλοι ανεπιθύμητοι , ενώ ένα άλλο, αναφερόμενο στο περιβόητο κούρεμα του χρέους ανέφερε: 50% κούρεμα κάντε σε ένα γίδι, από εμάς θα πάρετε ένα αρ....ι ! Το τρίτο, έγραφε πολιτικοί θα κάψουμε και εσάς και τη βουλή .

Στο επίκεντρο βρέθηκε αρκετή ώρα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, για τον οποίο ακούστηκαν πολλά υβριστικά συνθήματα. Φυσικά, οι ερυθρόλευκοι δεν ξέχασαν και τους... υπόλοιπους, φωνάζοντας χαρακτηριστικά: ξύλο και ξεβράκωμα σε κάθε βουλευτή .

Ο διαιτητής Σπύρος Σελίμος στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ζήτησε να κατέβουν τα πανό που αναφέρονται στην κυβέρνηση, απειλώντας ότι θα διακόψει το ματς. Ακούστηκαν και άλλες συστάσεις, αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνέχισαν τα συνθήματα, διατηρώντας στην κερκίδα τα πανό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τιμωρίας σε βάρος του Ολυμπιακού, κυρίως για τα πανό που αναρτήθηκαν, αλλά και επειδή μετά τις συστάσεις οι οπαδοί δεν θέλησαν να τα κατεβάσουν.


http://sport.gr.msn.com/%ce%bf%ce%b9-%c2%ab%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%cf%8d%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%bf%ce%b9%c2%bb-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%af%ce%b4%ce%b9-4

Δεν υπάρχουν σχόλια: