Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Η κιβωτός του Νώε

Όλοι μας βιώνουμε σήμερα μία κατάσταση τρόμου και ανασφάλειας. Οι εξουσιαστές της χώρας μας, αυτοί που κυβέρνησαν από τον δύσμοιρο τόπο από την πτώση της δικτατορίας μέχρι σήμερα, κατάφεραν να συνθλίψουν αυτόν τον τόπο και να του απομυζήσουν την τελευταία του παραγωγική ικμάδα και να τον σέρνουν έρμαιο οι σιωνιστές τοκογλύφοι, αφεντικά και εργοδότες αυτών των αχρείων που υποτίθεται ότι κυβέρνησαν ευσυνείδητα.

Όμως, οι ίδιοι αυτοί οι άθλιοι που οδήγησαν τον κόσμο στο έσχατο αυτό σημείο απαξίωσής του, τολμούν να εμφανίζονται σήμερα ως σωτήρες κοπτόμενοι δήθεν για το εθνικό συμφέρον και απευθύνοντας κλήσεις για πατριωτικό συναγερμό μαζί με το λαό. Όμως, δεν μας λένε αυτό που θα ήταν αυτονόητο για κάθε νοήμον άνθρωπο, δηλαδή ποιος ευθύνεται για αυτή την εθνική καταστροφή και τι κάνουν για αυτούς, και ακόμη πόσο βαθιά στο βούρκο έχουμε χωθεί με δική τους ευθύνη και μόνο. Αυτό καταδεικνύει ότι επιχειρούν ακόμη και σήμερα να μάς παραπλανήσουν και να μάς εξαπατήσουν δήθεν, ότι αγωνίζονται να σώσουν τον τόπο παίρνοντας στα τυφλά σκληρά μέτρα εις βάρος των μεσαίων και κατωτέρων στρωμάτων του λαού μας, επιβάλλοντας κάθε μέρα νέουςεισφοροεισπρακτικούς ανάλγητους νόμους και, παράλληλα, νέα μέτρα περιορισμού των δημοσίων δαπανών, δημοσίων σπαταλών, όπως διατείνονται.

Τα κυριότερα όμως περιοριστικά μέτρα αναφέρονται στο Δημόσιο, το στενό βεβαίως όπως συνηθίζεται να λέγεται, αφού κατά αυτούς το Δημόσιο, και κυρίως οι υποτακτικοί του. δηλαδή οι δημόσιοι υπάλληλοι, είναι οι σπάταλοι, οι υπεράριθμοι, οι άθλιοι υπονομευτές και άλλα τέτοια άπειρα κοσμητικά επίθετα και απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί «ων ουκ έστι αριθμός». Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι και το Δημόσιο ο μεγάλος ανίατος ασθενής και η πηγή του κακού και είναι εξοβελισταίοι και κατακριτέοι και οφείλουν να συρρικνωθούν, απολυμανθούν και καυτηριαστούν, ώστε να σωθεί η Πατρίδα, δηλαδή το κυβερνητικό σύμφυρμα μαζί με την ανώτερη τάξη.

Όμως παραβλέπουν να μάς πουν, ότι και οι κυβερνητικοί και κομματικοί κρατούντες είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι, αφού οι πολιτικές συμμορίες, που αποκαλούνται κόμματα, είναι Δημόσιοι Οργανισμοί και οι παρατρεχάμενοι υποτακτικοί μισθοτροφοδοτούνται καθ’ ολοκληρία από το Δημόσιο. Όχι μόνο αυτό, αλλά όλοι οι κομματικοί κρατούντες που δήθεν κόπτονται για διαφάνεια και εξορθολογισμό των κονδυλίων έχουν λεηλατήσει και κατακλέψει τα ίδια τους τα κόμματα, στα οποία είναι εντεταγμένοι. Έχουν ήδη προεισπράξει δια δανεισμού την κρατική επιχορήγηση για πέντε τουλάχιστον χρόνια μπροστά. Τέτοια διαχείριση επάξια κάνουν και συγχρόνως τολμούν να περικόψουν μισθούς και συντάξεις στο στενό Δημόσιο τομέα, τον πιο εξαθλιωμένο σε σχέση με τις ΔΕΚΟ, και παράλληλα απολύουν Δημοσίους Υπαλλήλους εφαρμόζοντας την κατ’ ευφημισμών λεγόμενη «εργασιακή εφεδρεία», την οποία εφεύρει προς τιμήν του ο φέρελπις για αρχηγός κ. Σαμαράς και υιοθέτησε το σοσιαλιστικό ΠΑ.ΣΟ.Κ..

Όμως ενώ ο αρμόδιος Υπουργός μιλάει για 20.000 απολύσεις, ο Αντιπρόεδρος του κυβερνητικού τσίρκου τον διορθώνει αναφερόμενο σε 70.000 απολύσεις, αφού πρώτα αξιολογηθούν μέσω Α.Σ.Ε.Π.. Μάς διαβεβαιώνουν, ότι θα υπάρξει δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα, αφού το Α.Σ.Ε.Π. θα αξιολογήσει τους υπεράριθμους Δημοσίους Υπαλλήλους για έξοδο προς την εργασιακή εφεδρεία, δηλαδή προς την απόλυση.

Αποσιωπούν όμως οι άθλιοι, ότι ήδη έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα ταχύτητος για μαζικές μετατάξεις των ημετέρων Υπαλλήλων από τις υπερφορτωμένες Δ.Ε.Κ.Ο. προς το στενό Δημόσιο, ώστε να βολευτούν και να διασωθούν οι ημέτεροι. Οι υπόλοιποι ας πνιγούν στο τσουνάμι των απολύσεων είτε με νεκροθάφτη τον Α.Σ.Ε.Π., είτε χωρίς Α.Σ.Ε.Π., αφού θα έχουν περισώσει τούς δικούς τους στο σκάφος του Δημοσίου δίκην «κιβωτού του Νώε» στου στενού βεβαίως σε μόνιμες θέσεις, εκεί που έχει έλλειμμα προσωπικού. Η καπηλεία και αθλιότητα σε όλο το μεγαλείο!

Άλλωστε στο στενό Δημόσιο δεν βολεύονται μόνο οι ημέτεροι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι των Δ.Ε.Κ.Ο., αλλά σε περίοπτες ασφαλείς θέσεις τοποθετούνται τα σόγια του ιδιόρρυθμου Υπουργού Πολιτισμού (τρεις τον αριθμό), η σύζυγος του Λοβέρδου, ο ανεκδιήγητος Καρχημάκης και ασχάτως ο υιός Σώκος. Ναι, αυτός που άφησε άνοιγμα διαχείρισης τριανταένα εκατομμύρια ευρώ στην πρώην Νομαρχία Αιτωλ/νίας και προς επιβράβευση διορίστηκε αγγιτάτορας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, χωρίς να δώσει λόγο των πράξεών του.

Το Δημόσιο από τη μία μεριά απολύει υπεράριθμους Δημοσίους Υπαλλήλους και από την άλλη προσλαμβάνει τους πλεονάζοντες ημετέρους κομματικούς από τις Δ.Ε.Κ.Ο. έχοντας μετατραπεί σε σύγχρονο «πίθο των Δαναήδων»!

Αλλοίμονο στην πατρίδα με τέτοιους αρχηγούς!



Μέτωπο Ελεύθερων Δημοτών

Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: