"press-gr"
"Δεν υπάρχουν τα έγγραφα"...
Δεν υπάρχουν στα αρχεία του υπουργείου Οικονομικών, έγγραφα σχετικά με τις επίσημες συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τους επικεφαλής διεθνών τραπεζικών ιδρυμάτων, τον Ιανουάριο του 2011, στο Νταβός, στο πλαίσιο της... Συνόδου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.
Τα παραπάνω προκύπτουν από έγγραφο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από αίτηση κατάθεσης εγγράφων της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου στο υπουργείο Οικονομικών.
Η κ. Κωνσταντοπούλου ζητούσε να κατατεθούν και γνωστοποιηθούν έγγραφα σχετικά με τις συναντήσεις των Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου με τους επικεφαλής των τραπεζικών ιδρυμάτων του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και οι διοικητές των τραπεζών HSBC και UBS και ειδικότερα, πρακτικά συναντήσεων, απολογιστικές εκθέσεις και κάθε άλλο σχετιζόμενο έγγραφο, που να αφορά στο περιεχόμενο των συναντήσεων καθώς και στοιχεία για τη διαλεύκανση της "λίστας Λαγκάρντ".
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/12/blog-post_4024.html
Κιάτο: Σοβαρό τροχαίο με αυτοκίνητο που «ξήλωσε» δέντρο
-
Στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα τα
μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Κιάτο. Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον
έλεγχο, καβά...
Πριν από 1 ώρα



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου