Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Αποκάλυψη – βόμβα από τον Μπερλουσκόνι: Οι Γερμανικές τράπεζες γιγάντωσαν την κρίση με εντολή μαζικών πωλήσεων σε Ιταλικά και Ελληνικά ομόλογα!

Καταγγελία μεγατόνων από τον Μπερλουσκόνι που αποκαλύπτει τον δόλιο ρόλο της Γερμανίας στην εκτίναξη των Spreads, σε αγαστή συνεργασία με τους Παπανδρέηδες της Ευρώπης! Χωρίς να μασήσει τα λόγια του, ο “Καβαλιέρε” δήλωσε ξεκάθαρα ότι τα Ελληνικά και στη συνέχεια τα Ιταλικά Spreads εκτοξεύθηκαν όταν οι Γερμανικές τράπεζες έδωσαν εντολή για μαζικές πωλήσεις των ομολόγων που κατείχαν!
Η μεγάλη διαφορά είναι πως όταν οι οίκοι αξιολόγησης έκαναν σπέκουλα πάνω στα Ιταλικά ομόλογα, ο Μπερλουσκόνι τους έσερνε στον εισαγγελέα, ενώ στην Ελλάδα η μεθόδευση αυτή είχε παραστάτες τους Έλληνες πολιτικούς και παράγοντες του συστήματος Παπανδρέου – Σημίτη. Ο Παπακωνσταντίνου και ο Προβόπουλος έβγαιναν και μίλαγαν για “τιτανικούς”, στην ΤτΕ εφάρμοζαν τοΤ3 – Τ10 ενώ η ΕΛΣΤΑΤ μαγείρευε τα στοιχεία! Αγαστή συνεργασία με τους οικονομικούς δολοφόνους δηλαδή.
Ο Μπερλουσκόνι μάλιστα δήλωσε ότι τα στοιχεία για αυτή την μεθόδευση τα πήρε από Ιταλούς τραπεζίτες που δραστηριοποιούνταν στην Γερμανία και έλαβαν παρόμοιες εντολές! Να θυμήσουμε ότι ο Μπερλουσκόνι παραιτήθηκε υπό το βάρος του δικού του “Βατοπαιδίου”, που ήταν τα περίφημα πάρτι με τις τηλεμεταφερόμενες “ανήλικες” που ορκιζόντουσαν ότι τις διέφθειρε ο Μπερλουσκόνι… Την ίδια στιγμή, το σκάνδαλο με τα τραβεστί και τους ιταλούς σοσιαληστές δεν έφτασε ποτέ στην δικαιοσύνη, αφού οι μάρτυρες δολοφονήθηκαν…


http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: