Τον εικονιζόμενο χάρτη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης παρουσίασε ο Γερμανός αναπληρωτής υπουργός Εργασίας , Hans Joachim Fuchel, κατά τη συνάντηση που είχε με την υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη, γράφει στο σκοπιανό δημοσίευμα που έχει τον παραπάνω υπέρτιτλο και προσθέτει ότι στο χάρτη το κράτος των Σκοπίων είναι γραμμένο με τα αρχικά ΜΚ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του netpress τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η κίνηση αυτή του εκπροσώπου της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, αποτελεί μιαέκπληξη.
Η Κεφαλογιάννη, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, παρέλειψε να αντιδράσει, «στο γεγονός ότι ο ανώτερος Γερμανός αξιωματούχος προέβη σε πρόκληση ενώπιον αξιωματούχων της ελληνικής κυβέρνησης», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
(echedoros)
Το σχέδιο της κυβέρνησης για να βγάλει τις «κουκούλες» στο διαδίκτυο
-
Ο Παύλος Μαρινάκης περιέγραψε το πλαίσιο για να μπει φρένο στην ανωνυμία
του διαδικτύου Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να βάλει ένα φρένο
στις...
Πριν από 1 ώρα



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου