Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Βρέθηκε ο αγνοούμενος ψαράς του Αιτωλικού

Βρέθηκε πριν λίγες ώρες ο αγνοούμενος ψαράς μετά από επιχείρηση εντοπισμού των ανδρών του Λιμενικού Σώματος, της ΕΜΑΚ και της εθελοντικής ομάδας διάσωσης Μεσολογγίου.

Ο 65χρονος εντοπίστηκε στα Μπάνια Σταμνάς όπου και είχε βρει καταφύγιο εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν χτες το βράδυ. Δεν είχε κινητό να ειδοποιήσει την οικογένειά του, αυτή ανησύχησε και επιστράτευσε τους αρμόδιους, αλλά ευτυχώς είναι σώος και καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από τους δυνατούς ανέμους υπέστη βλάβη το τιμόνι της βάρκας. Μετά από πολύ προσπάθεια βρέθηκε στο προστατευμένο μέρος όμως είχε πρόβλημα στο τιμόνι της βάρκας και ταυτόχρονα στο σημείο εκείνο ήταν αδύνατη η διαφυγή του μέσω της...στεριάς καθώς εκεί υπήρχε βράχος.

Ο ψαράς, εμφανώς σοκαρισμένος, διασώθηκε από τους προαναφερθέντες καθώς ήταν σε πολύ δύσκολη θέση και ευτυχώς η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.



Από χθες αργά το απόγευμα χάθηκαν τα ίχνη ενός 65χρονου ψαρά από το Αιτωλικό στην περιοχή της λιμνοθάλασσας.

Ο 65χρονος βγήκε κατά τις 7 το απόγευμα ανοιχτά με τη βάρκα του, όμως καθώς αργούσε να επιστρέψει η οικογένειά του ανησύχησε και απευθύνθηκε στις αρχές, δηλώνοντας εξαφάνιση αργά το βράδυ. Έτσι από τις 1 περίπου μετά τα μεσάνυχτα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις που συνεχίζονται ακόμα και αυτή την ώρα. Αρχικά στο σημείο έσπευσε το λιμεναρχείο, η πυροσβεστική και η ομάδα διάσωσης του Μεσολογγίου, ενώ σήμερα έχουν φθάσει στην περιοχή και άνδρες της ΕΜΑΚ, που χτενίζουν τόσο τη θαλάσσια, όσο και την παραθαλάσσια περιοχή προκειμένου να βρουν κάποιο ίχνος του αγνοούμενου ψαρά.













http://www.aixmi-news.gr/index.php/epikairotita/messolonghi/15700-xathke-65xronos-psaras-sth-limnothalassa-aitolikoy-123


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να'ναι όλοι τους καλα τους ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας καλα και ευγενικα παιδια