Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Τώρα, την "κατάλληλη" ώρα, ο Alex ανακάλυψε «τις πολιτισμικές διαφορές» με τον Πάνο Καμμένο... για ψηφοθηρική λεηλασία; Ας δούμε ορισμένες εξ αυτών...

Σημειώνει η Μαριάννα Τσήπα
Ας σταχυολογήσουμε λίγες, ορισμένες από «τις πολιτισμικές διαφορές» που ανακάλυψε ο κ. Τσίπρας και για τις οποίες θα πρέπει να υπάρχουν απαντήσεις... για να μην επιβεβαιώσει ο Τσίπρας τον Fernando Rossi, ότι δηλαδή είναι ο έλληνας Ρέντζι, μιας και ο σοβαρός Δήμας δεν τον ενοχλεί που είναι και ο αντιπρόεδρος της δεξιάς και μνημονιακός υπουργός της δοτής κυβέρνησης Παπαδήμου, ασχέτως του πολιτικού ζητήματος εκλογής προέδρου.
1. Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου Δημόσιου Χρέους... θέση πρωταρχική του ΣΥΡΙΖΑ και του Α. Τσίπρα, που την πάτησε το τρένο τους "εκσυγχρονισμού" και για την οποία επιμένει ο Πάνος Καμμένος
2. Μονομερής Διαγραφή Επονείδιστου Χρέους... κι αυτή βασική θέση του Τσίπρα, που χάθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία του εκσυγχρονισμένου ΣΥΡΙΖΑ.
3. Κυπριακό... η εμονή του ΣΥΡΙΖΑ στα Ανανικά διχοτομικά σχέδια και η...
αποδοχή της Ομοσπονδοποίησης της Κύπρου.
4. Η ονομασία των Σκοπίωνμε σύνθετη ονομασία (περιλαμβανομένου της Μακεδονίας). Κι εδώ, ξεχνάει ο Αλέξης των "πολιτισμικών διαφορών", ότι η παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου, που εγκατάλειψαν στο νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και Βενιζέλου, συγκινεί το ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη κι ουχί τους εντασσόμενους (στελέχη αυτοαποκαλούνται...) στον ΣΥΡΙΖΑ για να λυτρωθούν...
5. Η επί 4 χρόνια επίθεση των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων στη Συρία και η σθεναρή στάση του ΣΥΡΙΖΑ -πλήρης ταύτιση με τα ιμπεριαλιστικά σχέδια για τη Μέση Ανατολή- υπέρ των τρομοκρατών-δολοφόνων της δήθεν αντιπολίτευσης που θέλει να "εκδημοκρατίσει" τη Συρία, σφάζοντας και τους Ελληνορθοδόξους.
6. Η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωπαϊκή "ολοκλήρωση", δηλαδή με κάθε θυσία η παραμονή σε μια ευρώπη κατάργησης εθνικών οντοτήτων και παγκοσμιοποίησης, σίγουρα δεν είναι στις "πολιτισμικές" ανησυχίες του Πάνου Καμμένου, αλλά ούτε του ΚΚΕ και της ευρωπαϊκής αριστεράς, εξαιρουμένων των "ροζ" αριστερών, του πάλαι ποτέ ευρωκομμουνισμού του ΚΚΕ εσωτερικού.
7. Οι εμμονές των πρώην συμβούλων του Γιωργάκη Παπανδρέου και σήμερα του Αλέξη Τσίπρα, για συνδιαλλαγή με την Τουρκία στο Αιγαίο και τα γελοία περί τουρκικής μειονότητας στη Θράκη.
Και στα 7 παραπάνω ζητήματα υπάρχει ταύτιση ΣΥΡΙΖΑ και μνημονιακού ακροδεξιού μετώπου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και καλό θα είναι να γνωρίζουμε αν σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι αυτοδυναμίας, θα προτιμήσει τη συνεργασία με το μνημονιακό μέτωπο κι όχι με τον Πάνο Καμμένο!
Το αν θα γίνει ή δεν θα γίνει ο διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας -δεν το υποβαθμίζουμε σε καμία περίπτωση και ίσως είναι αναγκαιότητα να γίνει, μετά τον εναγκαλισμό Βαρθολομαίου-Πάπα-, δεν αποτελεί ουσιαστική "πολιτισμική" διαφορά, όταν ο λαός δέχεται την μεγαλύτερη εθνοκάθαρση στην ιστορία του από τα μνημόνια, την κυβέρνηση των Μερκελιστών και το Δ' Ράιχ!
Βασικά ο κ. Τσίπρας οφείλει να μελετήσει λίγο την ιστορία του αριστερού κινήματος στην Ελλάδα και να λάβει υπόψη του ότι "νερό στο κρασί" ή ότι η κατάληψη της κυβερνητικής εξουσίας, δεν σημαίνει νίκη του λαϊκού κινήματος. Πως σήμερα είναι αναγκαία όσο ποτέ η σφυρηλάτηση ενός πατριωτικού αντιμνημονιακού μετώπου κι όχι οι αρλούμπες του κάθε οπαδού του Σόρος, που αφθονούν στο κόμμα του.
Και... νέα Βάρκιζα δεν θα μπορέσει να περάσει σ' αυτό τον χειμαζόμενο λαό!
Ας μην αναφωνήσουμε, λοιπόν, με μια τέτοια "αριστερά", οι δανειστές δεν έχουν ανάγκη τη δεξιά (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ)!


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/12/alex_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: