Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Φουντώνει το Κίνημα Αντίστασης στις δημεύσεις περιουσιών από τη δωσίλογη μιζωμένη κυβέρνηση των Μερκελιστών (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ)! Αποτροπή πλειστηριασμού στο Αγρίνιο – Συμμετοχή και από Αμφιλοχία!

«ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ»: AΠΟΤΡΟΠΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Δυναμικά κινήθηκαν τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος «Δικαίωμα στη ζωή», την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο ειρηνοδικείο Αγρινίου και κατάφεραν να ματαιώσουν τον προγραμματισμένο πλειστηριασμό ακίνητης περιουσίας για χρέη σε τράπεζα, κατοίκου της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου, ο οποίος δεν είχε τη δυνατότητα να αποπληρώσει τα χρέη του λόγω της παρατεταμένης και σκληρής οικονομικής κρίσης. Ο ορισμένος από το νόμο γνωστός συμβολαιογράφος του Αγρινίου εμφανίστηκε στις 15:30 μ.μ., στην αίθουσα των δικαστηρίων, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Του ζητήθηκε να αποχωρήσει ειρηνικά από το χώρο κι... εκείνος απομακρύνθηκε μέσω δυνατών αποδοκιμασιών και επιφωνημάτων. Οι παρευρισκόμενοι παρέμειναν εκεί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα. Παρόν στον αγώνα ήταν και ο γνωστός σε όλους για τη μαχητικότητά του και τη ζωντάνια του, ο παπα-Ηλίας Υφαντής, που χαρακτηριστικά είπε ότι «είμαστε όλοι υποψήφιοι, σαν άτομα, σαν οικογένειες, να υποστούμε όλοι τα ίδια μέτρα, γι΄αυτό βρισκόμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας». Συντεταγμένοι στην ομάδα κρούσης ήταν και κάτοικοι της Αμφιλοχίας που συμμετείχαν μαζικά στη συγκεκριμένη δράση.Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη Τετάρτη απετράπη επιτυχώς ο πλειστηριασμός ακίνητης περιουσίας στο ειρηνοδικείο Αμφιλοχίας.
Η επαγρύπνηση, ο συντονισμός δράσης και οι αποφάσεις για τις επόμενες ενέργειες του κινήματος γίνονται κάθε Δευτέρα στα γραφεία της Β ΕΛΜΕ , στις 7:00 μ.μ.






http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/12/blog-post_107.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: