Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Αφού έχασε το Αιτωλικό και το Μεσολόγγι ο καραπάνος, πάει να γαντζωθεί στην εξουσία με λουμπινιές

Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του ο υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου καραπάνος και ο τρόμος του αυτός σιγά σιγά εκφράζεται ως πανικός.

Στο Αιτωλικό με την εμμονή του να μην δώσει καθαρό νερό στους δημότες και να το κρατάει μέσα στη βρομιά τη δυσοσμία και το σκοτάδι, χωρίς να κάνει καμιά διορθωτική παρέμβαση προς όφελος της καθημερινότητας, έχει γίνει ξένο σώμα ακόμη και για τους ίδιους, τους στενούς του ψηφοφόρους.

Στο Μεσολόγγι μετά και τις καταστροφικές πλημμύρες, όπου αντί να αναγνωρίσει τα λάθη του, άρχισε να τα καταγγέλλει τους πάντες, εκτός από τον εαυτό του και το μηχανισμό που ο ίδιος δημιούργησε με γνώμονα πάντα το ίδιο συμφέρον, οι δημότες τον περιμένουν στη γωνία για να του αφιερώσουν το πιο μεγαλοπρεπές παχυντικό φάσκελο της ζωής του.

Οι Οινιάδες, έτσι και αλλιώς αγνοούν την ύπαρξή του.

Μπροστά σε αυτή τη κατρακύλα, ο ανάξιος πολιτικάντης δήμαρχος, όπως και κάθε πολιτικάντης αυτής της χώρας, αντί να βάλει μυαλό και να αφιερωθεί στο κοινωνικό του ρόλο, τιμώντας έτσι το θεσμό αλλά και όλους εκείνους που τον εμπιστεύθηκαν, με βλαχοπονηριές προσπαθεί να ελέγξει τους μαζικούς και επαγγελματικούς φορείς του τόπου μας.

Η τελευταία του παρέμβαση έγινε με τις εκλογές του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, όπου ο Καρατζογιάννης τη τελευταία στιγμή όταν αντιλήφθηκε το πραξικόπημα που πήγε να γίνει από τον καραπάνο, σήκωσε τη σημαία και σάρωσε τις εκλογές.
Η προσπάθεια του δημάρχου να βάλει τους εκλεκτούς του στο ΔΣ του φορέα, απέτυχε παταγωδώς, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει από το τίποτα ορκισμένους εχθρούς.

Βέβαια το ίδιο επιχείρησε και στη ΕΑΣ Μεσολογγίου, όπου έπαθε το ίδιο και χειρότερο στραπάτσο. Εκεί όμως δεν θα έχει να αντιμετωπίσει κάποιον τοπικό παράγοντα, αλλά ολόκληρο μηχανισμό που ρυθμίζει το βιοτικό επίπεδο των αγροτών.

Ας του υπενθυμίσει κάποιος από το επιτελείο του, ότι η εκλογή του, δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια απλή συγκυρία, ίσως αυτό τον φρονιμέψει και τον κάνει να δει τα πράγματα από τη σωστή γωνία.

Δείτε παρακάτω την καταγγελία του Καρατζογιάννη που έγινε με τον ποιο επίσημο τρόπο στην καρδιά της παραπληροφόρησης, στην τοπική φυλλάδα του Μεσολογγίου ΑΙΧΜΗ, όπου εντελώς τυχαία έχει αναλάβει και την διάσωση του κλασομπανιέρα, παραποιώντας την αλήθεια και φέρνοντας σε διαίρεση και σύγκρουση, τους δημότες του Καλλικρατικού δήμου ...


Οι 80 εκλέκτορες που προσήλθαν στις κάλπες µε τίµησαν µε τη ψήφο τους για 4η συνεχή φορά. Τους οφείλω ένα µεγάλο ευχαριστώ για την εµπιστοσύνη τους στο πρόσωπό µου, καθώς και ένα ακόµα µεγαλύτερο µέσα από την καρδιά µου στους 3.000 αγρότες - µέλη µας που πήραν µέρος σε αυτές τις εκλογές.

Δεν θα παραλείψω να «ευχαριστήσω» και αυτούς ακόµη τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες του Δήµου, που µε τον αρνητικό τους τρόπο και µεθοδεύσεις, επέτυχαν να συσπειρώσουν τους εκλέκτορες στην επανεκλογή µου.

Εγώ προσωπικά αλλά και τα µέλη του Διοικητικού Συµβουλίου, υποσχόµαστε ότι θα εργαστούµε αόκνως ώστε να διατηρήσουµε τον Οργανισµό σε πλήρη λειτουργικότητα επ’ ωφέλεια των αγροτών - µελών µας και του τόπου.

Ο Πρόεδρος

Καρατζογιάννης Φώτιος

Τα µέλη του Διοικητικού Συµβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: