Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Και για να μην ξεχνιόμαστε ... το νερό του Αιτωλικού είναι πόσιμο.


 Ο π. σταράμος προτείνει : Πιείτε άφοβα νερό από τη βρύση.
 Το υγρό που βλέπετε να βγαίνει από το στόμα του, δεν βγαίνει αλλά μπαίνει, επειδή ο συγκεκριμένος κύριος ρούφηξε από απόσταση το τρεχούμενο νερό της πλατείας του Αιτωλικού, επονομαζόμενη και πλατεία Γρηγορίου Λιακτά, η δε τεχνοτροπία έχει πάρει την ονομασία της από τον παιδικό μύθο "Ρούφα κώλε το ποτάμι" .


Πιστεύουμε ότι δεν θα περιμένει κάποιος αναγνώστης, να σχολιάσουμε τον περιφερόμενο θίασο του καραπάνου, όπου χθες είχε στήσει φιέστα διαφήμισης, στο καινούργιο θεατρικό του, με τίτλο...

Πίνω νερό από το λάστιχο, στη πλατεία του Αιτωλικού.

Πέραν της γελοιότητας του εγχειρήματος, του λόγου και του θέματος που προσπάθησε ο καραπάνος να αναδείξει, όλα πήγαν καλά διότι η ανακοίνωση φιέστα μπορεί να έγινε στη κεντρική πλατεία του Αιτωλικού, αλλά έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με μόλις 15 άτομα, με παντελής απουσία Αιτωλικιωτών και με μια κάμερα στραμμένη μόνο στον ευτραφή κλασομπανιέρα, ο οποίος προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να πείσει ότι έπεισε.

Κατόπιν αυτής της υπερπροσπάθειας, μάθαμε ότι του ανέβηκε το ζάχαρο και ζήτησε λίγο νερό, έτρεξαν και οι παρατρεχάμενοι και του έδωσαν, όπως είχε συμφωνηθεί άλλωστε, να πιει από το λάστιχο.
Η πόση του ιαματικού ύδατος του Αιτωλικού και η υπερένταση που ακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ακραίων δυσκαβλικών συμπτωμάτων, οπότε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου


Η φωτογραφία που βλέπετε, η οποία δεν είναι μοντάζ, είναι η αντίδραση του π. σταράμου, (ο οποίος διαθέτει και συναγωνίζεται στα κιλά τον καραπάνο), όταν έμαθε για τα συμπτώματα και της επιπτώσεις από την πόση του ιαματικού ύδατος του Αιτωλικού, από τον ψωμοδότη του.

Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι κατάγονται από το Νιχώρι, από το Μεσολόγγι, τον Αγ. Θωμά, από τον Κορυδαλλό κλπ απλά έβρεξαν τα χείλι τους, προσποιούμενοι ότι πίνουν.

Θα μπορούσαν να πιουν από το ποτήρι, ώστε να αποδείξουν με τον ποιο επίσημο τρόπο, ότι πιστεύουν τα λόγια του καραπάνου, αλλά τότε θα υπήρχε το ενδεχόμενο να έρθουν αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και να χάσουν την υγεία τους. Οπότε καλό ήταν και το λάστιχο.

Την πραγματικότητα παραλίγο να την δουν κατάματα και να την νιώσουν στο κορμί τους, όταν εντελώς τυχαία πέρασε κάποιος Αιτωλικιώτης από την πλατεία.

Μόλις τότε οι τρελοπαρέα του καραπάνου, άρχισε να συνειδητοποιεί τι κάνει, αφού βέβαια άκουσε πρώτα την ανάγνωση της σελίδας του βιβλίου του Κάμα Σούτρα, που μιλάει περί Οθωμανικού δικαίου.

Η δική μας άποψη είναι ότι ήταν ακόμη ένα λάθος στρατηγικής του καραπάνου στη προσπάθειά του να πείσει.
Με αυτό το τρόπο έκαψε την όλη επένδυση, έδωσε στόχο και όπλα στους αντιπάλους του, οι οποίοι θα σηκώσουν το θέμα, εκεί που δεν συζητιόταν καν και έκαψε επίσης και τα κρυφά χαρτιά που διαθέτει στη Δ. Υγείας και τις άλλες υπηρεσίες, διότι θα γίνου πλέον στόχος ακόμη και για ποινικές διώξεις.

Μη περιμένεις καραπάνε, ο δημόσιος υπάλληλος να δεχθεί δίωξη για να σε καλύψει, θα σε δώσει πριν πεις "μπριζόλα" .


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: