Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Βίντεο - Αφιέρωμα στο ιαματικό νερό του Αιτωλικού και στους συντελεστές του διαρκούς εγκλήματος κατά της δημόσιας υγείας.




Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε βίντεο, με τα κακώς κείμενα στη ζωή του τόπου μας.

Το βίντεο αυτό αποτελείτε από τρία μέρη.

Σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε, το πρώτο μέρος, που αφορά την ύδρευσης του Αιτωλικού, η οποία βέβαια κατά παράδοξο τρόπο, κάποιοι από τη δημοτική αρχή, την πλασάρουν ως επίτευγμα ή δικαίωση των προσπαθειών τους.


Είναι ένα αφιέρωμα στα πρόσωπα που συντέλεσαν και συντελούν,  στο διαρκές έγκλημα, κατά της δημόσιας υγείας, απέναντι στους δημότες του Αιτωλικού.

Τα τιμώμενα πρόσωπα στη ταινία μας δεν θα μπορούσαν να ήταν άλλοι εκτός από τον καραπάνο τον κουρουμπλή την τριανταφύλλου του Σύριζα και ως guest star, τους υπαλληλίσκους της Δ. Υγείας του Μεσολογγίου, (φατούρο και διβάρη).

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το χρήμα που ρέει άφθονο στο όνομα της υγείας των ανθρώπων, έχει τελικά μεγαλύτερη αξία, από τους ίδιους τους ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟς GIFΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Fovero
Ton tsipra sto agrino ton arouses na lei oti eftiaxe to hero tou etolikou vromiari? Ti alo thelete pia, valton ki afton video, psemata lei. Oust liroskilo

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Μην ανησυχείς, το βίντεο είναι τριλογία, ένα από αυτά θα μιλάει για τις σχέσεις του μπανιέρα με τον Σύριζα δια της τριανταφύλλου και του κουρουμπλή. Απ ότι αποδέχεσαι και εσύ, νόθα, μούλικα παιδιά της δεξιάς καταντήσατε. Παραμονές εκλογών και έρχεσαι να υπερασπιστείς τον καραπάνο διάμεσο του τσίπρα. Αυτό και αν είναι κατάντια.