Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ολονύκτιο θρίλερ με το ψηφοδέλτιο του καραπάνου, ώστε να προλάβει έστω και τη τελευταία ώρα, τη προθεσμία του πρωτοδικείου



Ολονύκτιο θρίλερ είχαμε χθες με το ψηφοδέλτιο του καραπάνου να ανεμίζει ως μισοκαμένο τσιγαρόχαρτο , μιας και οι αποχωρήσεις των υποψήφιων - φελλών, ακολουθούσαν η μια πίσω από την άλλη.

Η λάθος πολιτική των ανακοινώσεων προσώπων, μετά φωτογραφίας, η δίψα για να αποδείξει ότι είναι παρόν, ότι ακόμη μπορεί να πείθει έστω και μεμονωμένα άτομα, τον οδήγησε σε σύγκρουση συμφερόντων υποψηφίων και συνωστισμό στο έτσι και αλλιώς περιορισμένης ευθύνης, ψηφοδέλτιό του.

Οι υποψήφιοι που ακολούθησαν τον υπόδικο καραπάνο, δεν είχαν βέβαια κάποιο ιδεολογικό ή τοπικιστικό ερέθισμα ώστε να ριχτούν στη μάχη.
Είναι η γνωστή ιστορία των μισθοφόρων, που επαναλαμβάνετε συνεχώς στην παγκόσμια ιστορία.

Πίστεψαν ότι με τον καραπάνο θα φάνε και αυτοί από το λουκούλλειο γεύμα του, πίστεψαν ότι θα διοριστούν οι ίδιοι και τα παιδιά τους στο εξαθλιωμένο Ελληνικό βασίλειο της αρπαχτής και του πράσινου ήλιου, όπου εσχάτως έγινε ροζαλί.

Μπροστά στη βεβαιότητα της μη εκλογής και την άρση της δικαστικής ασυλίας, όπως αυτή επιβλήθηκε από τον κουρουμπλή και τη τριανταφύλλου του Σύριζα, τα πρώτα ποντίκια άρχισαν να πηδάνε από το κατάστρωμα του σκάφους.
Τα υπόλοιπα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ανοίξουν διαύλους επικοινωνίας με τον επόμενο δήμαρχο, ώστε να μην υπάρξουν διώξεις.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό έχουμε την μπακοδήμου να δηλώνει δημόσια και με βεβαιότητα, μέχρι χθες στις 12 και 30 το μεσημέρι, ότι δεν θα κατέβει τελικά στις εκλογές.
Κατόπιν ανακαλύψαμε ότι το όνομά της φιγουράρει στο ψηφοδέλτιο του καραπάνου, για ιδεολογικούς σκοπούς και ελατήρια, πιστεύουμε.
Η ίδια συνεχίζει να δηλώνει ότι είναι ωσεί παρόν .

Το ίδιο δηλώνει και ο Σταμούλης στο Αιτωλικό.

Ο κουφός από το Μεσολόγγι, με πολλές γνωριμίες στο Αιτωλικό, από το κεντρικό ψηφοδέλτιο βρέθηκε στο τοπικό του Μεσολογγίου, όπου έχει επίγνωση για το αποτέλεσμα, αλλά υπομένει τις επιλογές του αρχηγού, για ιδεολογικούς λόγους και αυτός.

Η Τσιρογιάννη, μας αφήνει γεια στο Αιτωλικό και κατεβαίνει στο ψηφοδέλτιο της κοινότητας του Μεσολογγίου, διότι ο καραπάνος δεν είχε τον απαιτούμενο αριθμό γυναικών, ώστε να κατέβει στις εκλογές.
Για τέτοια κοσμοπλημμύρα μιλάμε.

Η Αιτωλικιώτισσα Ζωή Παρρά, με λύπη διαπιστώσαμε ότι δεν θα διεκδικήσει τη ψήφο μας, διότι ο καραπάνος αποφάσισε να την βάλει στο τοπικό της κοινότητας Νεοχωρίου.
Καλά ακούσατε, το Νιχώρι που υποτίθεται ότι είναι ο πύργος του καραπάνου και θα καλύψει το χαμένο έδαφος του Αιτωλικού, δεν είχε μια γυναίκα να στελεχώσει το τοπικό του ψηφοδέλτιο.

Θυμάστε τον νταή γ. τόλη από τον Αγ. Γεώργιο, ο οποίος μας έλεγε στους Αιτωλικιώτες, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ότι αν δεν μας αρέσει το νερό που πίνουμε, να πάμε να ... μείνουμε αλλού;
Πάει σπίτι του ο κακομοίρης και δεν θα συμμετέχει στον εκλογικό αγώνα, γιατί ο καραπάνος του είπε να μπει στο τοπικό του χωριού του, όπερ και σημαίνει, ότι φαγοπότι τέλος, έχει άλλος σειρά.

Το ίδιο συνέβη με τον έτερο νταή του καραπάνου τον σταθόπουλο, ο οποίος όπως πληροφορηθήκαμε, εκτός από το μισθό του στη πυροσβεστική, διασφάλιζε ένα 500ακι ευρώπουλα κάθε μήνα, καταθέτοντας εικονικά τιμολόγια από αναλώσιμα προϊόντα.
Που να φάει και πόσα από το τοπικό ο έρμος ; Οπότε αποχώρισε μετά δακρύων και στεναγμών.

Ακόμη ένας ιδεολόγος του καραπάνου ο σκαρμούτσος... όχι ο σπερματοφύλακας της παράταξης, ο γνωστός από το μόνιμο βλέμμα της στείρας αγελάδος, ο άλλος. Αυτός έχει μόνιμη και αποδοτικότατη  δουλειά να αυξάνει τα τιμολόγια από τις σχολικές μονάδες του δήμου μας, ακόμη και των υδραυλικών, ώστε να κονομάει . Εξάλλου αυτή η θέση του δίνει και το απαιτούμενο πρεστίζ, ώστε να συμμετέχει στις εκδηλώσεις του τριγωνικού κόμματος  της ΝΔ και να χαριεντίζεται συχνά πυκνά με συναγωνίστριες ή συναδέλφισσες, ώστε να αποδείξει ότι δεν είναι αγελάδα, αλλά ο μόσχος ο σιτευτός...  
Και αυτός προτίμησε την οικογενειακή θαλπωρή, από την μη κατανάλωση δημοτικών κονδυλίων.


Και για να μην είμαστε μονόπλευροι, ο καραπάνος, αυτός ο μέγιστος τιτανοτεράστιος ηγέτης, έβαλε σε θέση βιτρίνα τον υπόδικο για κακουργήματα κότσαλο.

Έτσι σχεδιάζει ο καραπάνος το μέλλον του δήμου μας, αυτός ήταν και αυτός θα είναι.

Δεν ξέρει άλλη δουλειά να κάνει από το να παρασιτεί από κοινωνία των ανθρώπων, πατώντας στις πλάτες κάποιων ψωμολυσσασμένων φελλών, γιατί οι ίδιοι το μόνο που μπορούν να ονειρευτούν για το αύριο, είναι να μεταμορφωθούν σε κουράδες.

Η φούσκα καραπάνος έσκασε.

Η ΓΕΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: