Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Θερμό επεισόδιο μεταξύ καραπάνου και Φόρουμ Ενεργών Πολιτών (Κοτσόργιος)




Θερμό επεισόδιο είχαμε  στα γραφεία του Φόρουμ Ενεργών Πολιτών στο Μεσολόγγι, μεταξύ του καραπάνου και του Κοτσόργιου, όταν ο καραπάνος επισκεύθηκε τα εκλογικά γραφεία του δεύτερου, μάλλον για να δείξει ανωτερότητα και ήθος στη πολιτική μάχη που θα ακολουθήσει.

Αυτή η κίνηση όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε τα αντίθετα αποτελέσματα από μεριάς των παρευρισκομένων και λίγο έλειψε, ο καραπάνος να δει το πως αλιεύονται οι πύρες στην πραγματικότητα.

Από τη μια μεριά ο καραπάνος κάνει ότι μπορεί για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτός που δείχνει, αλλά ένας αξιοσέβαστος, πολιτισμένος και ανώτερος άνθρωπος και από την άλλη ο Κοτσόργιος, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι είναι γηγενής και όχι κάποιος πριτσαπίδουλας αλά μπανιέρας,  θέλησε να αποδείξει με τη σειρά του, ότι δις ις Σπάρτα.

Μπαίνοντας ο καραπάνος στα γραφεία του Φόρουμ Ενεργών Πολιτών, άπλωσε το χέρι του για να ευχηθεί καλό αγώνα και καλά αποτελέσματα ...  η απάντηση του Κοτσόργιου ήταν ότι, αν σου ευχόμουν το ίδιο, θα ήταν σαν να σε κοροϊδεύω και εγώ από μικρός έμαθα να τιμώ τα παντελόνια μου. Σου εύχομαι να χάσεις,  και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από το πρώτο, του είπε,  ώστε η πόλη και οι δημότες να ξανακερδίσουν το τόπο τους και την αξιοπρέπειά τους.

Κάτι θέλησε να ψελλίσει ο δαουτίδης από το Νιχώρι, αλλά ο Κοτσόργιος τον αποστόμωσε απαριθμώντας του τις δηλώσεις που έχει κάνει μέχρι πρότινος εναντίον του καραπάνου, οι οποίες χαρακτηρίζαν τον καραπάνο ως απατεώνα, ψεύτη, αντιδημοκράτη, μνησίκακο, εκδικητικό και φιλοχρήματο.

Οπότε, πως είναι δυνατόν, εσύ δαουτίδη να έρχεσαι σήμερα μέσα στα γραφεία μας, μαζί με αυτόν που κατηγορούσες δημόσια, με την πρόθεση να μας διδάξεις ανωτερότητα και πολιτικό ήθος;  Όταν μάλιστα διέπραξες τη μέγιστη ηθική και πολιτική ανομία; Όταν ουσιαστικά γλείφεις εκεί που έφτυνες;

Η απάντηση του δαουτίδη ήταν καταφατική. Με ποιον να κατέβαινα, με αυτόν που ... τρώει τη προίκα από τη γυναίκα του;

Και προτιμάς να κατέβεις με αυτόν που τρώει από το δημόσιο χρήμα και τις εισφορές των δημοτών και συνανθρώπων σου;
Κάπου εκεί κατάλαβε το επιτελείο καραπάνου ότι η Σπάρτα δεν είναι για τα δόντια του και αποχώρισε κάνοντας ελαφρά πηδηματάκια για άλλη παραλία της αρπαχτής και δολοπλοκίας.

Η κίνηση καραπάνου στόχο έχει να δημιουργήσει ασφαλείς θύλακες για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πείσει τους επιτελείς, στην περίπτωση που δεν τον στηρίξουν την δεύτερη Κυριακή, τουλάχιστον να μείνουν αμέτοχοι δια της αποχής ή του λευκού.

Καημένε καραπάνε, συγκέντρωσες μίσος, αγανάκτηση και αηδία στο πέρασμά σου, η εκδίκηση των δημοτών θα είναι αποστομωτική, όχι μόνο εναντίον σου, αλλά απέναντι και σε όλα αυτά τα ρεμάλια που μάζεψες δίπλα σου, με την υπόσχεση της αρπαχτής και της ρεμούλας.

Πως είναι δυνατόν να διδάξεις εσύ ήθος, ένας άνθρωπος ο οποίος για να βρει υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στο ψηφοδέλτιό του, πλήρωσε στη χαμηλότερη των περιπτώσεων  3.000 ευρώ;

Που τα βρήκες καραπάνε; από τη προίκα ή από το μαγαζί με τις μπανιέρες που έβαλες φωτιά για να πάρεις αποζημίωση;

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: