Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Στο νέο τραγούδι «Τραύμα» συμμετέχει ο Αιτωλικιώτης Μιχάλης Κότσαρης






« Ευχαριστώ θερμά την Ευστάθεια Γρέντζελου και τον Γιώργο Αθανασόπουλο για την εμπιστοσύνη τους στη φωτογράφιση για την παρουσίαση του βίντεο του νέου τραγουδιού “Τραύμα” – Συγχαρητήρια και καλοτάξιδο παιδιά! » Το παραπάνω μήνυμα δημοσίευσε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, πριν μερικές μέρες ο εικαστικός Μιχάλης Κότσαρης για την συμμετοχή του στο νέο τραγούδι της Ευστάθειας Γρέντζελου.

 

Η ίδια με την δημοσίευση του νέου της τραγουδιού δήλωσε :

«Μετά από τρείς σιωπές και μιαν ανάσα, μπήκαμε στο studio και καταγράψαμε ένα… «Τραύμα». Το συγκεκριμένο κομμάτι γράφτηκε για την παράσταση TRAUMA QUEEN, μια συμπαραγωγή του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου, του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Π. Μεσολογγίου και του Κέντρου Πρόληψης Αιτ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»-Ο.ΚΑ.ΝΑ. (Σεπτέμβριος 2017).

Τρία χρόνια μετά σας το καταθέτω… Από καρδιάς ευχαριστώ τις συνοδοιπόρους Αγγελική Δαλιάνη (πιάνο) και Φιφή Αλεξοπούλου (τσέλο), γιατί μπορέσαμε να φτιάξουμε τόπο κοινό…
Επίσης τον εικαστικό Μιχάλη Κότσαρη που ανέλαβε την καλλιτεχνική φωτογράφηση και τους Δήμητρα Φουντούλη και Λεωνίδα Σισμανίδη για την επεξεργασία του video. Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο AgrinioSound με ηχολήπτη τον Πάνο Αυγέρη τον Ιούλιο του 2020.

Καλή ακρόαση…
Ευσταθία Γρέντζελου»




Δεν υπάρχουν σχόλια: