Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Τι είχες Στέλλιο μ' , τι είχα πάντα. Βάλτωσε η Ντριμ Κλίκα του ραδιομεγάρου, στη πρασινάδα της Νίδοβας.





Άλλη μια δημοτική αρχή, έχει βαλτώσει στον βόθρο της Νίδοβας, εξαιτίας της μη λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού της πόλης του Αιτωλικού.

Με τη πρώτη αύξηση της  θερμοκρασίας, τα πρώτα φρέσκα φύκια, έκαναν την εμφάνισή τους στη γνωστή τοποθεσία της λιμνοθάλασσας.

Η δημοτική αρχή, γνωστή από την εκκριτική και σπινθηροβόλα τακτική της σε θέματα έργων και δημοσίων επενδύσεων, άδραξε της ευκαιρίας για να συνεχίσει το οικολογικό της έργο.
...





Όταν ο αέρας ανάγκασε τα φρέσκα φύκια να επακουμβήσουν τα ανατολικά Γεφύρια, ο αντ΄αυτού δήμαρχος Στέλλιος, έδωσε διαταγή να κατασκευαστεί το ανακυκλούμενο γήπεδο του Αιτωλικού. 

Ο θεσμικός δήμαρχος Λύρος, μετά από την επιθεώρηση που έκανε κυρίως στον χλοοτάπητα, απέδωσε τα εύσημα στον ραδιούργο και
 ακάματο Στέλλιο, για την αστραποσύνη του, την αποτελεσματικότητά του και την εφευρετικότητά του  στις προτάσεις που υλοποιεί πριν καν   εγκριθούν από το δημοτικό συμβούλιο.

Με αυτό το τρόπο και για ακόμη μια φορά, δήμαρχος και κλίκα δικαιώνονται, μιας και οι διαγραφές των πρώην δημοτικών συμβούλων, τώρα δείχνουν να αποδεικνύουν την αξία και το στόχο τους.





Ελεύθερος ποια ο δήμαρχος, μπορεί να απολαύσει λίγες ώρες ανεμελιάς στο οικολογικό γήπεδο του Αιτωλικού και η κλίκα να του κάνει πάσες, με  τη μπάλα που έχει χαθεί, αλλά ο ίδιος δεν το έχει συνειδητοποιήσει.

Οι πρώτες ενδείξεις είναι ανησυχητικές για την πορεία προς το καλοκαίρι, μιας και τα κουνούπια άρχισαν να ζώνουν το Αιτωλικό, τα φύκια ετοιμάζουν ένα νεκροταφείο στην ανατολική πλευρά με άρωμα τσιρλιπιπί και με μια εμπορική κίνηση στο μηδέν. 

Όσο για τον αντιδήμαρχο Αιτωλικού, μη ρωτάτε, έχει λύσει όλα τα προβλήματα της πόλης και αυτή τη στιγμή φυτεύει μποστάνια.

Η δε πρόεδρος, αυτοθαυμάζεται μπροστά στο καθρέπτη,  συστήνοντας τον εαυτό της ως δήμαρχος Αιτωλικού. 

Χάθηκε η μπάλα δήμαρχε και η βρομιά άρχιζε να ζώνει τα πάντα.

Όλο και ποιο συχνά ακούγετε από τους στενούς σου συνεργάτες η λέξη "Χορηγία" 

Μήπως ξέρεις τίποτα γι' αυτό; 

Όχι τίποτε άλλο, αλλά όλα αυτά γίνονται όπως λένε οι ίδιοι, οι συνεργάτες σου, με εντολή δημάρχου. 

Ρε Στέλλιο τι λες εσύ, υπάρχει τέτοιο πράγμα ; 

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: