Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Λαγοί ο αντ' αυτού μαζί με το δήμαρχο του ραδιομεγάρου, στη θέα των αστυνομικών.





Κατώτεροι των περιστάσεων ακόμη  και μπροστά στις ευθύνες τους, αποδείχθηκαν οι συν-ενεργειακοί εταίροι του ραδιομεγάρου. 

Ανάξιοι  να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δόθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας στην εκδήλωση για  την Έξοδο του Μεσολογγίου, εγκατέλειψαν τον αρχιμουσικό του ομίλου Ιωσήφ Ρωγών, Δημήτρη Μανωλάτου,  στην επέμβαση της αστυνομίας, ώστε να περάσει αυτός αυτόφωρο και όχι κάποιος από το δίδυμο της συμφοράς.

Μάθαμε ότι ο ένας από τους δυο,  έφυγε τρέχοντας από την πίσω πόρτα και ο άλλος κρύφτηκε στην τουαλέτα της πινακοθήκης  της πλατείας του Μεσολογγίου.
...

Πόσο ηρωισμό χρειάζεται για να πει κάποιος δήμαρχος, ότι αυτός είναι υπεύθυνος για την εκδήλωση και ότι αναλαμβάνει το πολιτικό και θεσμικό κόστος; 

Την επόμενη ώρα, τα ίδια άτομα, ο ένας έγραφε το λόγο που θα εκφωνούσε ο δεύτερος στον κήπο των Ηρώων, όπου εξυμνούσε την ανδρεία και την αυτοθυσία των Ελλήνων.

Ο δε αντ' αυτού δήμαρχος Στέλλιος, έκλεινε ευλαβικά  την κεφαλή στο σύνθημα Μασεντόνια ιζ Γκρίςς.

Ακατάλληλοι και επικίνδυνοι για το τόπο μας, διοργάνωσαν για πρώτη φορά στην ιστορία, πριβέ εορτές για την έξοδο του Μεσολογγίου, όπου σε αυτές δεν χωρούσαν ούτε καν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. 

Το Μεσολόγγι αυτή τη στιγμή βράζει από θυμό, η οργή και η  αγανάκτηση έχει ξεχειλίσει από  την ασέβεια που έδειξαν οι διοικούντες το ιερό ραδιομέγαρο. 

Λαμπρή στιγμή και ξεχωριστή από το όλο φιάσκο της διοργάνωσης, ήταν η αυθόρμητη πορεία των Μεσολογγιτών στους δρόμους, με στολές της τότε εποχής , ώστε να τιμήσουν τους προγόνους τους.

Παραιτηθείτε καλύτερα ΤΩΡΑ, σε λίγο δεν θα μπορείτε ούτε ψώνια να κάνετε  στο Μεσολόγγι.

Ήδη τα υπόλοιπα διαμερίσματα σας έχουν διαγράψει ακόμη και από τη μνήμη τους.

Σώστε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά σας. 


Μ.Ε.Π 




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ακατάλληλος και επικίνδυνος είσαι εσύ, απόβρασμα της κοινωνίας του Αιτωλικού (φαντάσου, να είσαι ξεπεσμένος στο Αιτωλικό), τα έργα και οι ημέρες σου είναι γνωστά, και σένα και αυτών που κάνεις τον αβανταδόρο, των ξεπεσμένων και άχρηστων παραιτημένων, που είκοσι και άνω χρόνια διεκδικούν εξουσία και θέση ευθύνης και μόλις την πήραν, ή μάλλον τους την έδωσαν, δεν ήξεραν τι να την κάνουν. Ούτε ένα έργο στο Αιτωλικό δυο χρόνια στην καρέκλα. Ακόμη τα έργα του Καραπάνου γίνονται. Άχρηστοι και αυτοί και εσύ που τους πλασάρεις.
Καιρός γαρ εγγύς βρωμιάρηδες

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Αποφάσισε τελικά ποιον υπερασπίζεσαι, το Λύρο ή τον καραπάνο;
Μη θυμώνεις καλέ μου, δεν φταίει κανείς για την κατάντια σας, μόνοι σας αυτοκτονήσατε. Την επόμενη φορά που θα σχολιάσεις κάτι, να έχεις αποφασίσει, τι πρωτεύει, το μπαξίσι που σου δίνουν ή η άποψή σου!!!

Unknown είπε...

Εγω άθελα να ήξερα αγαπητοί του Μ Ε Π γινάτι απατάτε σε σχολεία που δεν χρειαζετε να ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙς ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ το τι κανει νιάου νιαου στα κεραμίδια ειναι άγνωστο. Δεν χρειαζετε να αποφασίσει το πουρμπουάρ το εχει ηδύ στην τσέπη μηνιαίος. Και η παροιμία λέει (Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ)
χρηστοί Νίνος

Ανώνυμος είπε...

Είναι αδιανόητο να μην παίρνει την ευθύνη ο Δήμαρχος για την εκδήλωση και να στέλνει χαζοδικες να υπερασπιστούν αυτόν που πληρώνει το μάρμαρο.