Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Τι έγινε τελικά, τον πιάσανε τον ηρωικό αντιδήμαρχο και προστάτη των αδέσποτων ;






Μαθαίνουμε ότι η αστυνομία ψάχνει τον αντιδήμαρχο Καραπάνο στα πλαίσια του αυτοφώρου, επειδή έγινε καταγγελία από γονέα του Αιτωλικού, για κάποιο αδέσποτο σκύλο που επιτέθηκε στο παιδί του. 

Ο αντιδήμαρχος Καραπάνος, θεωρείτε υπεύθυνος για τα αδέσποτα από μέρους της δημοτικής αρχής και από τη πολύ υπευθυνότητα, όπου έτσι και αλλιώς τον διακρίνει, μαθαίνουμε ότι έχει χάσει τον ύπνο του, αναπληρώνοντάς τον στον ξύπνιο του.
...

Σε ένα τέτοιο ύπνο θέλει για ακόμη μια φορά να βάλει το πόπολο, χρησιμοποιώντας κατά κόρον την φυλλάδα του Μεσολογγίου, ώστε να μπορεί να πουλάει την εικόνα του μαχόμενου και φιλόζωου αιρετού.

Μετά από τόσα περιστατικά με τα αδέσποτα, το τελευταίο μάλλον ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στην αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου δίωξη, για να συλλάβει τον αντιστασιακό αντιδήμαρχο. 

Εμείς μαθαίνουμε ότι έχει κρυφτεί σε ένα μοναστήρι στα ορεινά της Κολοπετινίτσας και έχει μεταμφιεστεί σε μαναχό, για να γλυτώσει τη σύλληψη.

Σε καμιά περίπτωση το παρόν, δεν αποτελεί υπόδειξη προς τας αρχάς, διότι αυτοί ξέρουν καλά τη δουλειά τους και μάλιστα καλύτερα από τον καθένα μας.

Αλλά ωρέ παιδιά, ο άνθρωπος πριν πάει ως μαναχός, εκεί ήταν, στο γραφείο του και μάλιστα στις εκδηλώσεις, κατέθεσε και στέφανον τιμής, εσείς που ήσασταν; 
Όσο για το αδίκημα, να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι διαρκές, άρα δεν υπάρχει ούτε διήμερο ούτε τριήμερο. 

Αλλά πριν πιάσατε τον Καραπάνο, γιατί δεν συλλαμβάνετε τον συνάδελφό σας που πήγε στο 3ο δημοτικό Αιτωλικού, για να εκδιώξει το αδέσποτο που είχε εισβάλει στο χώρο του σχολείου και αυτός αντί να το πάει στο δήθεν καταφύγιο της Κατοχής, το μετέφερε εντός της πόλης του Αιτωλικού; 

Ποιος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν ήταν αυτός ο σκύλος που επιτέθηκε στο μικρό παιδί; 

Αλλά βέβαια, ξεχάσαμε ότι ο ηρωισμός στο αστυνομικό σώμα, απ' όπου προέρχεται και ο Καραπάνος, περισσεύει. 
Ξεχάσαμε ότι ο ηρωικός εκείνος αστυνομικός, αφού πρώτα πάλεψε με το θεριό, μας παρουσίασε το κολλημένο τσιρότο στο χέρι του, από τον αγκώνα μέχρι τον αντίχειρα, ως ένδειξη αυτοθυσίας.

Αξέχαστα θα μας μείνουν και τα σχόλια του Καραπάνου στο φέις μπουκ, όπου αναρωτιόταν... με ποιο τρόπο τώρα ο συνάδελφος θα κόψει ξύλα για το τζάκι και πως θα μαγειρέψει φαγητό για τα παιδιά του!!!

Κλαίμε και εμείς ηρωικέ αντιδήμαρχε, γι΄ αυτό όταν αποφασίσεις να ξαναμαζέψεις αδέσποτα για να τα πας στον Αχελώο, μη διστάσεις να μας ρωτήσεις, θα σου πούμε εμείς το που και το πως.


Δεν αντιλέγουμε ότι το περιστατικό μπορεί να είναι αληθινό, όμως αγαπητέ αντιδήμαρχε, πολύ το σασπένς, πολύ Μάρθα Βούρτση για ένα θέμα που από την αρχή έχετε επιδείξει εγκληματική αμέλεια, για να μην πούμε κάτι περισσότερο.

Πολλά ακούγονται για ιδιωτικοποίηση τροφών, για δήθεν έξοδα (φαρμάκων, εμβολίων, τσιπαρίσματος, στειρώσεων  κλπ) και για παιχνίδια εξουσίας που δεν είναι της παρούσης

 Αλλά έτσι για την ιστορία, πως γίνεται αστυνομικός να είναι πρόεδρος φιλοζωικής στο Μεσολόγγι και μάλιστα με αδιαφανείς διαδικασίες, πως γίνεται αντιδήμαρχος να είναι και αυτός αστυνομικός και πως γίνεται αστυνομικός να μεταφέρει αδέσποτα εντός της πόλης, χωρίς καμιά επίπτωση από την υπηρεσία του ή την εισαγγελία; 

Πολύς ο ηρωισμός και η αυτοθυσία και δεν χωράει ετούτος ο τόπος  

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: