Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Άλλο ένα φασιστοειδές υποκείμενο , εκπρόσωπος του κίτρινου τύπου, αναγκάζεται να παραιτηθεί από τη πολιτική σκηνή του τόπου μας. Σωκράτη Στέλλιο, ήδη μας λείπεις !!!






Και μετά σου λένε ότι δεν υπάρχει ιός και ότι η πανδημία είναι παραμύθι. 

Εεε όχι βέβαια... πόσο τυχαία μπορεί να είναι η παραίτηση του τρολ της Ν.Δ Μπογδάνου και της καρικατούρας του Γκούφη, Σωκράτη Στέλλιου,  από το συνδυασμό του Λύρου; 

Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο, ακόμη και οι πορφυρογέννητοι, κάποια στιγμή ξυπνάνε και αντιδρούν σφόδρα με την πραγματικότητα που δημιούργησαν.

Διαβάζουμε (μετά λύπης μας βέβαια)... ότι ο αντ' αυτού δήμαρχος Στέλλιος παραιτήθηκε, έχοντας όπως λέει και ο ίδιος, αρκετά μαχαίρια στη πλάτη, από φίλους, γνωστούς, ομογάλακτους, συνοδοιπόρους, μανάβηδες, αρτοποιούς, μπαρόβιους, λαχειοπώλες και κάθε λογής άνθρωπο που τυγχάνει να είναι δημότης της ιεράς πόλης.

Τώρα βέβαια εάν εδώ ισχύει το ,
" Ή είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε", 

Δεν μπαίνουμε στο κόπο να περιμένουμε απάντηση από τον μέγιστο εκπρόσωπο  της άυλης πραγματικότητας που εκπροσωπεί ο Στέλλιος και κάθε αεριτζής σαν αυτόν (ζητάμε συγνώμη από τον αέρα, μιας και εκπροσωπεί μορφή ύλης) , εμείς θα απαντήσουμε στον πρώην αντ' αυτού, ότι εσύ παλικάρι μου, καλά αρμενίζεις, ο γιαλός είναι στραβός.  
...

Κατάντησες  μια τοπική φυλλάδα (που άλλος ίδρυσε ), προπαγανδιστικό  όργανο κάθε δημοτικής αρχής, αποκομίζοντας τα μέγιστα οφέλη ως διαστρεβλωτής της πραγματικότητας.

 Έγινες ο πρόθημα ηλίθιος σε κάθε αρχή - εξουσία ώστε να γεμίζει η κενή τσέπη σου με δημόσιο χρήμα, μιας και ήσουν ανίκανος να παράξεις έργο.

Πούλησες στεγνά τον κάθε προηγούμενο δήμαρχο στον επόμενο, για να συνεχίσεις να υπάρχεις.

Στο τέλος πούλησες και την ίδια τη φυλλάδα του Μεσολογγίου, με αδιαφανείς διαδικασίες, για να πάρεις επιτέλους μέρισμα, σε αυτό που δημιουργούσες σε καθημερινή βάση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δημοσιογραφίας και αξιοπρέπειας.

Μια θέση παρά του δημάρχου του ιερού ραδιομεγάρου. 

Μόνο που εκεί έτυχε να είναι ο Λύρος, ο οποίος έχει πεπερασμένους ορίζοντες λογικής και απόψεις στην άσκηση εξουσίας. 
Αυτό μπορεί να φάνηκε καλό στην αρχή, αλλά όταν το φίδι έφαγε την ουρά του, αναγκαστικά έφαγε και εσένα. 

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα, αυτής της ονείρωξης, αγαπητέ Στέλλιο; 

Διέλυσες τον συνδυασμό του Λύρου.

Πρωτοστάτησες στο παρασκήνιο, στη σκιά, ως γνήσιος ποντικός, στη διαγραφή όποιου αξιόλογου στελέχους είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή το ψηφοδέλτιο του Λύρου, γιατί δεν μπορούσες να επιβιώσεις απέναντι στις γνώσεις και τις ικανότητες που διέθεταν αυτά τα στελέχη. 

Παραγκώνισες κάθε λύση σε πρόβλημα, δια της στρέβλωσης ή της διαβολής.

Δεν δίστασες να εκπροσωπήσεις το δήμο, σε Υπουργεία, επιτροπές και ότι άλλο είχε να κάνει με κέντρο εξουσίας, όχι για να επιλύσεις προβλήματα ή να βοηθήσεις το τόπο σου, αλλά για προσωπικό όφελος.

Δημιούργησες ψεύτικα προφίλ στο Φατσοβιβλίο, για να κατασυκοφαντήσεις... να εκφραστείς ως πραγματικός κουκουλοφόρος επί κατοχής, για να σταματήσεις κάθε άρνηση ή αντίδραση στο πρόσωπό σου ή του ψωμοδότη σου, δημάρχου.

Εκμεταλλεύτηκες τη θέση σου, για να πάρει καλύτερη θέση η σύζυγος στο εκπαιδευτικό σύστημα, πράξη που επέφερε την παραίτηση της προέδρου του Πνευματικού Κέντρου, η οποία κατήγγειλε ότι η υπηρεσία είχε γίνει παραμάγαζο δικό σου και κάποιων σαν εσένα.

Τίμησες με κάθε δύναμη, ψυχική και σωματική, τον Γκέμπελς, ακολουθώντας τα βήματα και τις μεθοδεύσεις του μέγιστου χιτλερικού μορφώματος της προπαγάνδας, ώστε να επικρατήσεις του υγειούς ανταγωνισμού των συναδέλφων σου δημοσιογράφων. 

Και επειδή διαβάσαμε στην επιστολή σου ότι δεν είσαι άεργος και θα έχεις τι να κάνεις από εδώ και πέρα, θα θέλουμε να μάθουμε και εμείς... με τι θα ασχοληθείς αγαπητέ Στέλλιο, όταν είσαι κενός γνώσεων, πτυχίων και δημιουργικότητας; 

Είναι αλήθεια ότι, παζαρεύεις θέση στην ΤΕΒΕΚ ; 

... Να και μηχανικός ο Στέλλιος !!!

  Εάν παρεμπιπτόντως συναντήσεις καμιά δυσκολία στη νέα σου θέση, μη διστάσεις, πάρε τηλέφωνο το Λύρο, θα σου λύσει όλα τα προβλήματα. 

Διαβάστε την επιστολή παραίτησης του αρχιλαμογιού της ιερής πόλης και πρώην αντ' αυτού δημάρχου.

Την περασμένη Παρασκευή υπέβαλλα την παραίτησή μου από ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Μεσολογγίου. (κλάψ κλάψ κλάψ) 

Η κάλυψη της θέσης αυτής ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός (πα πα πα τέτοιο πράγμα, ιδεολόγος ήσουν έρμε, της αρπαχτής, αλλά δεν πειράζει)   γι' αυτό και αμφιταλαντεύτηκα πολύ από την στιγμή που μου προτάθηκε, τον Αύγουστο του 2019.( Το επιβεβαιώνουμε και εμείς, τον είδαμε τον Αύγουστο στα νταούλια με του Γύφτους, αμφιταλαντεύονταν ως χανούμισσα) 

Δόξα τω Θεώ δεν είμαι ανεπάγγελτος για να περιμένω να βιοποριστώ από τέτοιες θέσεις. ( Βγάλτα μεγάλε στο τραπέζι, όπως έκανε και συγχωρεμένος ο Λέαντρος

Βίωσα από την αρχή έναν τεράστιο πόλεμο ( θυμάσαι ακόμη επί κατοχής τον Γκέμπελς, βρε θηρίο; )  από γνώριμους "εχθρούς", αλλά και φαινομενικούς "φίλους", ακόμη και εσωτερικές μαχαιριές, (φασολάδα θα έφαγες, δεν είναι τίποτα, θα σου περάσει)  είναι ίδιον αρκετών όποιος πάει να προσφέρει να προσπαθούμε να τον κοντύνουμε αφού δεν μπορούμε να τον φτάσουμε. (Για το ανάστημα του Ρίζου, πως το βλέπεις ως πραγματικότητα; Εξάλλου ως διασκεδαστής, πιστεύουμε ότι θα κάνεις καριέρα)    Έχουν γνώση οι φύλακες όμως....( Νατα τα χιτλερικά πάλι!!!... στη πυρά, στους φούρνους του Άουσβιτς, οι άτιμοι) 

Ευτυχώς άντεξα αυτόν τον βρώμικο πόλεμο (Στο σπίτι πλένει η Εσκιμό, μη το ξεχνάς ) , τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, το κουτσομπολιό, τη ρουφιανιά! ( Ρε φίλε Σωκράτη, Μην αραδιάζεις όλα σου τα προτερήματα με τη μία, κράτα τους και λίγο σε αγωνία) 

Εν ευθέτω χρόνω θα παρουσιάσω τον απολογισμό μου που πιστεύω ότι είναι ενδεικτικός του τι επιτεύχθηκε σε αυτό το διάστημα. ( Θα κάνεις τέτοια θυσία μεγάλε; Και που να κρυφτούμε εμείς οι υπόλοιποι....)  Ο δήμος μας έκανε πολλά βήματα (στράτα- στρατούλα, γούτσου γούτσου!!!)  εξωστρέφειας, έδωσε το στίγμα του εκτός των τειχών (και ακόμη παραπέρα, μέχρι τον Αι Σημιό  να πούμε ή φτάνει μέχρι εκεί;) . Εκατοντάδες δελτία Τύπου, αναρτήσεις,  παρουσίες σε μεγάλα μέσα, νέα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, (ψεύτικα προφίλ στο FB, ψευτιές, αλητείες... πες τα όλα μεγάλε δημοσιογράφε, μη τα κρατάς μέσα σου, εμείς σε συγχωρούμε) συνεχής ενημέρωση και ισχυρή, πλέον, παρουσία σ' αυτά συνεισφορά στην διοργάνωση εκδηλώσεων, προσπάθεια να τρέξουν έργα κ.λπ. κ.λπ. (μεταξύ μας, το κλπ κλπ, ακούγεται πολύ καλύτερα, από το τρέξαμε  έργα, πάρε και μια ανάσα ολυμπιονίκη μου) 

Το μεγάλο κέρδος (έμπαινε σιγά σιγά στο ψητό)  απ' αυτή την πορεία είναι αρκετοί άνθρωποι που γνώρισα με πολλούς από τους οποίους μας ενώνει πλέον βαθιά φιλία. (Λέγε ονόματα και διευθύνσεις, μαζί τα φάγαμε ήταν και αυτοί;) 

Τους ευχαριστώ όλους, όσους ήταν στο πλευρό μου και με... ανέχτηκαν και όσους είχαμε συνεργασία με μόνο γνώμονα πως θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος. (Το χαλάς τώρα με το μελόδραμα, εάν πάει αυτός ο τόπος μπροστά, εσύ και κάποιοι σαν εσένα, θα είστε το παράδειγμα προς αποφυγή, ο μπαμπούλας για τα παιδάκια που δεν τρώνε το φαγητό τους, οπότε άστον αυτόν τον έρμο τόπο στην ησυχία του) 

Στην παραίτησή μου αναφέρω τα εξής: (Όχι ρε γαμώτη  μου, δηλαδή το πήρε πράγματι απόφαση;) 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, (γλυψ γλυψ γλυψ) 

Με το παρόν υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Ειδικού Συνεργάτη (επικίνδυνες αποστολές nr3)  για καθαρά προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους      ( Αυτά παθαίνουν όσοι έχουν τόσα πτυχία Στέλλιο μας, που σε ζητάνε τώρα, στο Κέιμπριτς ή κάπου αλλού; ) .

Σας ευχαριστώ που με εμπιστευθήκατε και ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας. (Αλίμονο , τι λες τώρα, να μας ξανάρθεις, θα μας λείψεις ) 

Πιστεύω ότι σε αυτούς τους 19 περίπου μήνες έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι (Λιθαράκι; τούβλο έβαλες φίλε μας, ίσα με ενάμιση κιλό και δεν υπονοώ τίποτα για το δήμαρχο, άστα αυτά...)  ώστε ο Δήμος μας να κάνει βήματα προόδου, να εξωτερικευθεί η δουλειά που γίνεται και να καταστεί ευρύτερα γνωστός. (Δις ιζ, δε χιροου πλέις, εντό έμενε και κυβερνούσε ο Stellios ) 

Είμαι σίγουρος πως και το επόμενο διάστημα θα πορευθείτε με την ίδια διάθεση δημιουργίας και μακάρι αυτή η εντιμότητα, η αστείρευτη ενέργεια ( νάτα και τα ενεργειακά της Κατοχής)  και το πάθος που σας διακρίνει να μεταλαμπαδευθεί σε όσο τον δυνατόν περισσότερους ώστε στο τέλος της τετραετίας να παρουσιάσετε πλήθος πεπραγμένων. ( Σου λείπουν οι συγκεντρώσεις με τις δάδες στη πύλη του Βρανδεμβούργου ε; τι να κάνουμε, έχει ο καιρός γυρίσματα) 

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στο αναμφίβολα δύσκολο έργο σας γιατί ο τόπος μας αξίζει τα καλύτερα. Οι καιροί ου μενετοί. (Μας έστειλες τώρα, σου βγάζουμε το καπέλο, αξιαγάπητε και αξιοθρήνητε αδελφέ ημών... αμήν ) 

Με εκτίμηση

Σωκράτης Στέλλιος

Με μεγαλύτερη εκτίμηση από του Σωκράτη Στέλλιου

 Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 














Δεν υπάρχουν σχόλια: