Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Πρόεδρος Μειοψηφίας Ο Κύριος Ιωάννης Τσώλος Στο Δημοτικό Δυμβούλιο ΙΠ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ






Πρόεδρος ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ πλέον ο κ. Τσώλος.
Μετά την σημερινή ψηφοφορία για το νέο προεδρείο για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου αποτυπώθηκε η πορεία της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Τσώλος που είχε αρχικώς εκλεγεί παμψηφεί πλέον επανεκλέχθηκε με ψήφο μόνο από 14 από τους Δημοτικούς Συμβούλους. Αυτό βέβαια ήταν αναμενόμενο από τον τρόπο που ασκούσε τα καθήκοντα του υπονομεύοντας στην ουσία κάθε διαφορετική άποψη πέραν αυτής της Δημοτικής Αρχής. 
...

Αυτή είναι μια μεγάλη ήττα για τον κ. Λύρο αλλά και για το κύρος του κ. Τσώλου που με την συμπεριφορά του απελεσε την εμπιστοσύνη πλέον των μισών Δημοτικών Συμβούλων.


Για άλλη μια φορά Συνοδοιπόροι του κυρίου Λυρου ήταν η Παράταξη Συμμαχία για το Μέλλον που σε κάθε κρίσιμη ψηφοφορία αποδεικνύονται ως πολιτική πατερίτσα του Δημάρχου.


Πλέον μετά και την σημερινή ψηφοφορία ο κ. Λυρος θα πρέπει να αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά το πολιτικό του μέλλον ενώ ο κ. Τσωλος από εδώ και πέραν θα πρέπει να λειτουργεί πιο δημοκρατικά για να περισώσει ότι μπορεί για τον ίδιο και να μην συμπαρασύρθει από τον κ. Λύρο στον πολιτικό βυθό που οδηγείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: