Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι οι Βασιλακόπουλος-Καπραβέλος; To ιστορικό ρίσκο Θέμη και Ιωάννη Αλαφούζου


3 δημοσιογράφοι με έναν αιώνα εμπειρίας κι ένας επιχειρηματίας που ξόδεψε εκατομμύρια ασχολούνται μαζί τους



Υψηλό κίνδυνο διατρέχουν οι συνεργάτες του ΣΚΑΙ, τόσο οι τηλεπαρουσιαστές, όσο και το υπόλοιπο προσωπικό του καναλιού που έρχεται σε επαφή με τον συχνό θαμώνα τους Θοδωρή Βασιλακόπουλο.

By Jack Bogle

Ο έγκριτος επιστήμων που τις προάλλες συνιστούσε από το κανάλια να χώνουν πιο βαθιά στη μύτη τον στειλεό των self test, κυκλοφορεί χωρίς το booster του με την έννοια ότι σύμφωνα με συναδέλφους του δεν έχει κάνει ακόμη τη 3η δόση ενώ κάποιες κακές γλώσσες αμφισβητούν και το εάν είναι πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένος.

...

Παρόμοια φημολογία υπάρχει και για τον καθηγητή Καπραβέλλο ο οποίος παρότι βιώνουμε μια κορύφωση των κρουσμάτων άρα και εντατικοποίηση της εργασίας επιστημόνων συμπαντικού εκτοπίσματος (όπως οι Βασιλακόπουλος-Καπραβέλλος), βρίσκει διαρκώς χρόνο να συνδέεται με το ένα κανάλι μετά το άλλο.

Ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος σήμερα έκανε νέα εμφάνιση στο κανάλι του ΣΚΑΙ και αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν ένας δημοσιογράφος να ξυπνάει νωρίς το πρωί, να κάνει ντους, να παίρνει πρωινό, ενίοτε να ξυρίζεται (στη περίπτωση των Πορτοσάλτε-Οικονόμου) να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του για να φιλοξενήσει στην εκπομπή του τον Θοδωρή Βασιλακόπουλο!

Εάν αυτό είναι μεταχείριση που επιφυλάσσει ένας άνθρωπος στον εαυτό του αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν έχει ουδένα ενδοιασμό να τον παρουσιάσει στους θεατές της εκπομπής του.

Ιδού τι είπε σήμερα ο Θοδωρής ενώπιον 3 δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ-τόσοι χρειάζονται για να πάρουν συνέντευξη από τον Θοδωρή>

«Θα έλεγα στους ανεμβολίαστους, “αγαπητοί συμπολίτες ανεμβολίαστοi, επειδή κινδυνεύετε τώρα που υπάρχει κύμα θα περιοριστείτε ακόμα περισσότερο για να προστατευτείτε μέχρι να βάλετε μυαλό και να εμβολιαστείτε”».

(Κώστας Αρβανίτης για το «χώστε πιο βαθιά» του Θ.Βασιλακόπουλου: «Αν το βάλουμε στο μόριο μας θα γίνει μοριακό;»)

Και πρόσθεσε ότι «η μοναδική λύση(!) να για φύγουμε από το κακό με τις μικρότερες δυνατές απώλειες είναι ο εμβολιασμός. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Όλα τα αλλά δεν είναι απλώς ημίμετρα, είναι για να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας».

Αυτό λοιπόν που οφείλει να κάνουν ο Θοδωρής και ο Καπραβέλλος είναι σε κοινή θέα τα boosters τους αφού πρώτα δείξουν στο κοινό τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους.

 

Οφείλουν οι δύο εκλεκτοί καθηγητές αντί των απειλών> Nα σηκώσουν τα μανίκια τους- κοινή θέα- για τα boosters τους ώστε δίνοντας το καλό παράδειγμα και όχι μόνο απειλές και υψωμένο δάχτυλο να κάνουν πρώτοι αυτό για το οποίο διαρκώς ειρωνεύονται και απειλούν τους συμπολίτες τους επειδή ένας επιχειρηματίας όπως ο κ. Αλαφούζος που έδωσε εκατομμύρια ευρώ για να στήσει τον ΣΚΑΙ και 3 δημοσιογράφοι με αθροιστικά 100 έτη στη δημοσιογραφία ασχολούνται με τον Θοδωρή Βασιλακόπουλο.

Στο μεταξύ είναι πολύ πιθανό δύο τουλάχιστο Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας να βρίσκονται σε εξέλιξη, το ένα ο “εργαστηριακός” ιός και το άλλο τα “εργαστηριακά” εμβόλια. Σ΄αυτή τη περίπτωση οι επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες θα βρεθούν σε δεινή θέση ειδικά μια και από το πανδημικό project μόνο να χάσουν έχουν σε όλα τα επίπεδα. Και φυσικά αυτό το σχόλιο δεν αφορά μόνο τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες-μηντιάρχες αλλά και όσους συνειδητά συμμετέχουν σ΄αυτή την εργαλειοποίηση του τρόμου…

Τι άλλο σχόλιο επ΄αυτού…



Δεν υπάρχουν σχόλια: