Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Εξάρθρωση Εγκληματικής Ομάδας αποτελούμενη από νυν και πρώην δήμαρχο, καθώς και από πρόσωπα υπεράνω υποψίας.




Βόμβα μεγατόνων όπως είπαμε έχεις σκάσει στη περιοχή μας , μιας και τα νέα που μας έρχονται από την απέναντι όχθη, είναι τουλάχιστον τραγικά.

Από χθες  το πρωί εκτυλίσσεται ένα δράμα ή μάλλον ένα θρίλερ Χιτσκοκικών διαστάσεων, μιας και από ότι μαθαίνουμε η Ασφάλεια έχει εξαρθρώσει ένα μεγάλο κύκλωμα, μια εγκληματική ομάδα, υψηλών προσώπων, πέραν κάθε υποψίας, οι οποίοι ως αντικείμενο είχαν την υπεξαίρεση χρημάτων, ιδιαιτέρως μεγάλων ποσών, από ιδιώτες αλλά και από κρατικά ταμεία. 

 Αυτή τη στιγμή όλοι αυτοί οι κύριοι παλεύουν για να αποδείξουν στους δικαστές, ότι δεν είναι άξιοι φυγής, ότι είναι αξιότιμα και ευυπόληπτα  μέλη της κοινωνίας του Μεσολογγίου και της Πάτρας, με απώτερο σκοπό,  να μην μπουν στα κρατητήρια μέχρι να γίνει η δίκη τους, που είναι αρχές του Φλεβάρη. 

Η εγκληματική ομάδα που εξάρθρωσε η Ασφάλεια της Πάτρας, αποτελείτε από : 
...
Εν Ενεργεία Δήμαρχο μετά της συζύγου του 
Πρώην Δήμαρχο 
Πρώην Επόπτη Αλιείας 
Δικηγόρους από Μεσολόγγι και Αιτωλικό 
Συμβολαιογράφους 
Επιχειρηματίες 
Δημοσίους Υπαλλήλους 

Όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε το σύστημα καταρρέει, αν ήδη δεν έχει καταρρεύσει,  μιας και ο πυλώνας που το στήριζε, μάλλον αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο με όλη αυτή τη βρομιά και τη δυσωδία που έχει μαζευτεί στη περιοχή μας.

Δυστυχώς αυτές οι εξελίξεις  δεν είναι απόρροια του αγώνα μιας συνειδητοποιημένης μάζας ανθρώπων, αλλά  ενός κρατικού μηχανισμού που επιτέλους αποφάσισε να παίξει το ρόλο του.

Το εάν θα παραμείνουν ελεύθεροι αυτοί οι αξιότιμοι κύριοι, τουλάχιστον μέχρι τη δίκη τους, θα το μάθουμε αύριο το πρωί, μιας και πήραν προθεσμία μέχρι τότε.

Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι η μόνη άμυνα αυτών των αξιότιμων, είναι οι επαφές και η θέση τους  στα  πολιτικά κέντρα εξουσίας και εκεί ακριβώς  θα φανεί η πραγματική τους δύναμη επιβολής αποφάσεων. 

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι:

Υπεξαίρεση  χρημάτων
Υπεξαίρεση εγγράφων 
Απιστία
Πλαστογραφία 
Συκοφαντική Δυσφήμιση 

και πολλές άλλες υποκατηγορίες, μιας απίστευτης εγκληματικότητας, από ανθρώπους που ψηφίσαμε, που εμπιστευθήκαμε και τους καταστήσαμε ρυθμιστές της καθημερινής μας ζωής. 

Πιστεύουμε ότι η εισαγγελία θα πράξει το αυτονόητο και θα καθαρίσει τους κόπρους του Αυγεία από τον πολύπαθο τόπο μας. 

 
Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: