Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Έρχονται οι ΠΕΡΣΑΙ … προειδοποιεί η δημοσυντηρούμενη ομάδα Λϋρου.



Πανικός στο επιτελείο Λύρου, μετά το ορφάνεμα της καρέκλας του καραπάνου στο Υπουργείο Γεωργίας.

Άρα τι θα κάνει ο ευτραφής κομπιναδόρος καραπάνος, χωρίς κρατικό μισθό, χωρίς καρέκλα και δημόσια έργα προς ενθυλάκωση μαύρων χρημάτων;

Λέτε να τολμήσει να βάλει πάλι υποψηφιότητα για δήμαρχος ή έστω για δημοτικός σύμβουλος;

Η κλίκα Λύρου δια της χουντοφυλλάδας του Μεσολογγίου ενημερώνει το πόπολο , βάζοντας την  απειλή μιας τέτοια εξέλιξης ως δεδομένο .


Καταλήγει δε στο συμπέρασμα, όπου σε καμιά περίπτωση δεν το ασπάζεται η ίδια η χουντοφυλλάδα, αλλά είναι μια πραγματικότητα, που πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του ο μέσος δημότης του ιερού δήμου μας.

Απέναντι λοιπόν στη κάθοδο για ακόμη μια φορά των βαρβάρων, οι πολιτισμένοι δημότες έχουν υποχρέωση να αντισταθούν.

 Ούτε νερό μη του δίνεται του άρπαγα, του κομπιναδόρου, του τσαρλατάνου που έκαψε στο πέρασμά του ένα ολόκληρο δήμο και έναν Υπουργό Γεωργίας, μαζί με τα τοπικά ΤΟΕΒ και όσους ζητούσαν ή είχαν άμεση επαφή με τον Υπουργό.

Άρα που καταλήγουμε ;

Στηρίζουμε Λύρο, παρ’ όλες τις ηλιθιότητες που έχει διαπράξει, την ανικανότητα που τον διακρίνει στη διαχείριση εξουσία και την αόρατη  προσωπικότητάς του.

...

Μιλάει όμως άπταιστα τα Ελληνικά της καρδιάς, της ντομπροσύνης, της φερεγγυότητας.

Άρα μια είναι η λύση… ψήφος στον Αράπη της Βλαχοπούλου γιατί η Ελλάδα κινδυνεύει, το Μεσολογγί θα πέσει στα χέρια του Κιουταχή και τα γιδοπρόβατα θα σταματήσουν το μαρκάλισμα .

Εμείς ως φτωχοί συγγενείς της ενημέρωσης, μαθαίνουμε ότι εκτός του ότι αύριο ο ήλιος θα ανατείλει πάλι από την Ανατολή… ο καραπάνος και να θέλει δεν μπορεί πλέον να ασχοληθεί με τα δημοτικά, μιας και μετά τις καταδικαστικές – τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν το μακρύ του χέρι στο δημοτικό ταμείο (200 και 300 χιλιάδες ευρώ ) έχει στερηθεί των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Εξάλλου ένας καραπάνος χωρίς να έχει πίσω του τον Υπουργό που τόσα επένδυσε και πήρε με τόκο και με ανοικτά τα μέτωπα για κακουργήματα που έχουν σχέση με υπεξαιρέσεις, απιστία, πλαστά έγγραφα και μια δικαιοσύνη, όπου   κάποιοι εντός της,  του διασφάλιζαν το ακαταδίωκτο (αυτή τη στιγμή είναι εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων ), όχι απλά μηδενίζονται οι πιθανότητες να κάνει την επανεμφάνισή του, αλλά ακόμη και η αναφορά του ονόματός του είναι προσβολή για όλους μας.

Ο ίδιος με απόλυτη γλαφυρότητα στο φατσοβιβλίο, κάπου μάλλον πληροφορήθηκε ότι η χουντοφυλλάδα, θέλει να τον επαναφέρει ως σκιάχτρο και γράφει τα εξής:

Επειδή πολλοί ρωτούν και απορούν,για την επάνοδο μου στην αυτοδιοίκηση α βαθμού ,θέλω πολύ καθαρά να θυμίσω την δήλωση μου πριν 1 χρόνο περίπου και να επιμείνω σε αυτή ξεκάθαρα !!

Άλλες οι προτεραιότητες μου ,άλλωστε σύντομα θα δώσω την πρώτη μου συνέντευξη και θα μιλήσουμε για όλους και για όλα !!!

Βέβαια δεν μας λέει ποιες είναι οι προτεραιότητες που έχει ο ίδιος, ίσως γιατί θέλει να μας κρατήσει σε αγωνία, ίσως γιατί τον ζητούν στο Υπουργείο Οικονομικών ή στη Τράπεζα της Ελλάδας.

Εμείς ευχόμαστε να πάει ως συνεργάτης του Ερντογάν , για να αποτελειώσει την οικονομία της Γείτονος χώρας, μπας και βρούμε την ησυχία μας.

Ίσως αυτό θα ήταν και το μέγιστο, η  καλύτερη αποπληρωμή των χρημάτων που καταχράστηκε μέχρι σήμερα, αλλά αυτά είναι μόνο ευχές και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Όπως είναι στη σφαίρα της φαντασίας και η κάθοδος του Λύρου, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ξέρουμε ότι στεναχωρούμε τον εκπρόσωπο Στέλλιο, την χουντοφυλλάδα του και τα εναπομείναντα ορφανά της ανύπαρκτης δημοτικής αρχής, αλλά παιδιά έτσι έχουν τα πράγματα.

Ψάξτε για τον επόμενο, δείξτε καλό χαρακτήρα ως καλά παιδάκια και ίσως κάποιους από εσάς σας περιμαζέψει, αυτός ο επόμενος.

Και μιας και μιλάμε εντελώς θεωρητικά για ενδεχόμενες εξελίξεις, θα το παίξουμε και εμείς μάντης Κάλχας…

Ο καραπάνος με τον Λύρο μιας και οι δρόμοι τους συναντήθηκαν την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, με την εξαγορά του πρώτου από το δεύτερο, η μοίρα τους έχει δέσει με άρρηκτα δεσμά, όχι μόνο στο σήμερα αλλά και στο αύριο.

 

Έτσι αυτό το παιχνίδι της μοίρας θα είναι ο καταλύτης για τις όποιες εξελίξεις στο κοινό τους μέλλον.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι θα μοιράζονται ακόμη και το ίδιο δωμάτιο, άλλοι πάλι όχι…

Είδωμεν , η νύχτα τελειώνει και η μέρα θα γεμίσει φως τον πολύπαθο τόπο μας 


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γραψτο, ο λιρος θα ειναι παλι δημαρχος. γιατι ετσι μας αξιζει

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς πάλι Λυρο θα έχουμε...Ίσως μαζί με κάποιους απ τον Καραπανο!!!