Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

BREAKING> Σφίγγει ο κλοιός των πραγματικών γεγονότων γύρω από τους Πλεύρη, Τσιόδρα, Βασιλακόπουλο και Καπραβέλο.



Στο Ισραήλ είναι περισσότεροι οι πλήρως εμβολιασμένοι που νοσούν σε κρίσιμη κατάσταση

Συζητάνε εάν θα καταργήσουν το Green Pass τη στιγμή που στο πρόσωπο του Ελληνα υπ. Υγείας αντανακλάται η αφερεγγυότητα


ρίτη 1η Φεβρουαρίου 2022.

Οι εξελίξεις στο Ισραήλ όσο αφορά τα σοβαρά κρούσματα COVID-19 σφίγγουν τον κλοιό της πραγματικών γεγονότων γύρω από τους Πλεύρη, Τσιόδρα, Βασιλακόπουλο και Καπραβέλο.

Βy Blade Runner

Στο Ισραήλ ο αριθμός των πλήρως εμβολιασθέντων (και σε πολλές περιπτώσεις με 3η και 4η δόση) που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ξεπερνά καθημερινά σχεδόν τον αριθμό των ανεμβολίαστων. Έτσι σήμερα το Ισραήλ ανακοίνωσε συνολικά 67.580 νέα κρούσματα COVID-19 τα οποία καταγράφηκαν τη Δευτέρα.

Ο αριθμός των σοβαρών κρουσμάτων ανέρχεται πλέον σε 1.084, ένα ιστορικό υψηλό, με αύξηση 21,1% από την προηγούμενη εβδομάδα, με 247 άτομα σε αναπνευστήρες και 19 συνδεδεμένα με μηχανήματα ECMO. Το ποσοστό θετικότητας ανέρχεται στο 26,37%.
Από αυτούς που νοσηλεύονται σήμερα σε σοβαρή κατάσταση, οι 520 είναι εμβολιασμένοι, οι 117 είναι μερικώς εμβολιασμένοι, (δηλαδή οι 637 έχουν δεχθεί τρύπημα) οι 427 είναι ανεμβολίαστοι και η κατάσταση των υπολοίπων είναι άγνωστη. Η πλειονότητα των σοβαρών περιπτώσεων αναφέρονται σε άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω.

...

Οι πολίτες του Ισραήλ έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και έτσι κάθε φορά προσέρχονται λιγότεροι για τρύπημα. Ετσι 642.137 άτομα έχουν εμβολιαστεί για τον COVID-19 τέσσερις φορές4.442.029 τρεις φορές. 6.093.060 δύο φορές και 6.691.151 έχουν λάβει τουλάχιστον ένα εμβόλιο.

Μέχρι σήμερα, 8.804 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον COVID-19 στο Ισραήλ από την έναρξη της πανδημίας.

Γράφαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις μας>

Tρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022.

(Πως καταντήσαμε, λοχία…)

Βy Blade Runner

Ο Θάνος Πλεύρης, το επαναλαμβάνουμε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, δίνει διορία, ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πέννυ Μπουλούτζα στη Καθημερινή, μας δίνει διορία μιας εβδομάδας προκειμένου να κάνουμε τη 3 αναμνηστική δόση, τη στιγμή που στο Ισραήλ κάνουν την 4η αναμνηστική δόση, ενω η Pfizer και η Moderna ετοιμάζουν ειδικά εμβόλια για την Omicron τα οποία θα πρέπει να τα κάνουν όσοι έκαναν την 4η αναμνηστική δόση, διαφορετικά τα πιστοποιητικά ελευθερίας τους θα ακυρωθούν εκ νέου, όπως θα ακυρωθούν όσων δεν σπεύσουν να υπακούσουν στη διορία του Θάνου Πλεύρη (που καταντήσαμε λοχία) εάν έχουν εμβολιαστεί πριν από επτά μήνες ή και περισσότερο διάστημα, εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να έχουν τα προνόμια των εμβολιασμένων-που πίστεψαν πως θα τα αποκτούσαν για πάντα.

Τελικά το πιστοποιητικό ελευθερίας του ελληνικού κράτους ήταν άδεια εξόδου του Αντώνη Αραβαντινού από τις Φυλακές Κορυδαλλού. Τι όχι;

Διαφορετικά σε εμάς τους πλήρως εμβολιασθέντες που θα απολαμβάναμε την πληρότητα και την απολυτότητα της ελευθερίας μας παραδομένοι στην έκσταση που προκαλεί η αίσθηση το να εμπιστεύεσαι το κράτος σου και τους υπουργούς του τύπου Θάνου Πλεύρη, αυτή η σουηδική αίσθηση που σου δίνει η εμπιστοσύνη στο κράτος, όλοι εμείς λοιπόν που πιστέψαμε ότι γίναμε Σουηδοί και σπεύσαμε να εμπιστευθούμε το κράτος, βρισκόμαστε πλέον αντιμέτωποι με τη διορία που μας εκχωρεί ο Θάνος Πλεύρης.

Την κάθε νέα διορία, που μας εκχωρεί ο Θάνος Πλεύρης, με την συνενοχή του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς ήδη νέες εργαστηριακές μεταλλάξεις κάνουν την εμφάνισή τους οι οποίες θα απαιτήσουν νέα εμβόλια και περιέργως όπου απογειώνονται οι εμβολιασμοί απογειώνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι-χωρίς να γνωρίζει κανείς τι θα προκαλέσουν στο μέλλον τα 4, 5, 6, 7, 17 εμβόλια COVID-19 που είναι τόσο ασφαλή ώστε τα έγγραφα της αδειοδότησής τους πρέπει να παραμείνουν σε εμπάργκο 95 χρόνια. Είναι πολύ λογικά όλα αυτά-σαν την ορχήστρα του Τιτανικού που παιάνιζε καθώς πήγαινε ολοταχώς στο παγόβουνο.

Η είδηση ΤΩΡΑ (2.07 -1η Φεβρουαρίου 2022) από το Forbes>

Δηλαδή το πιστοποιητικό εμβολιασμού μας, αυτό το πράσινο διαβατήριο της ελευθερίας μας, αυτή η απόλυτη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πολίτη που αγόρασε το προιόν της Ελευθερίας που του υποσχέθηκε το ευρωπαικό μας κράτος, γίνεται εργαλείο στα χέρια του Θάνου Πλεύρη, γίνεται τηλεκοντρόλ διορίας στα κελεύσματα του Θάνου Πλεύρη.

Πολύ λογικά, δημοκρατικά και σύμφωνα με τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα είναι όλα αυτά. Με κάτι τέτοια πως να μην εμπιστεύεσαι το ευρωπαικό σου κράτος;






Αλλά βλέπεις την ίδια στιγμή ο πονηρός βλάχος από τα Τζουμέρκα μιλάει για κουλτούρα εμβολιασμού και το γρι-γρι ο Ανδρουλάκης, αυτός ο ιππότης και δανδής του γυναικείου φύλου, μιλάει για υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Γιατί άραγε;

Γιατί ο κόσμος τόχει τούμπανο και αυτοί- οι πρόθυμοι του θανάτου μας-, σιωπούν και ασχολούνται με τον Μένιο Φουρθιώτη και την Novartis.

O.k. έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε!


(Ρε τους μπαγάσηδες. Κάτι σε Εταιρία Δολοφόνων βρωμάει τελευταία στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο. Και να πεις ότι ήταν και τα αφεντικά…)

Την ίδια στιγμή μία υπομετάλλαξη της εργαστηριακής μετάλλαξης Omicron, που ήταν υπομετάλλαξη του εργαστηριακού ιού της Wuhan, αρχίζει-σύμφωνα με την ισραηλινή Haaretz-να γίνεται σε κάποια μέρη του κόσμου κυρίαρχη και σε κάποια άλλα όχι. Τι δεν καταλαβαίνεις πλέον;

Κι αυτό παρότι οι Έλληνες σε ένα υποδειγματικό ρεσιτάλ εμπιστοσύνης στο ελληνικό κράτος και τον Θάνο Πλεύρη σπεύσαμε να εμβολιαστούμε με δύο δόσεις σε ποσοστό 68% (περισσότερο και από αυτούς που αποκαλούσαμε “αμερικανάκια) και με 3 δόσεις σε ποσοστό 44,8%.

Τα “αμερικανάκια” αντίστοιχα έχουν ποσοστά 64% και 26,6%. Οι οξυδερκείς Έλληνες πολίτες δείξαμε επιτέλους ότι εμπιστευόμαστε το κράτος μας ως υποδειγματικοί Σουηδοί πολίτες.

Και το κάναμε αυτό μετά από δύο αιώνες Ιστορίας, στη πιο κατάλληλη στιγμή> Όταν οι ηγέτες του δυτικού κόσμου έλαβαν εντολή να ελέγξουν και να μειώσουν τους πληθυσμούς τους. Τι όχι;

(Η Καταιγίδα πλησιάζει…)

Αντιγράφουμε από τη Καθημερινή>

Από την επομένη της 7ης Φεβρουαρίου τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους θα λήξουν και δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως «διαβατήριο» πρόσβασης σε εσωτερικούς χώρους εστίασης και διασκέδασης. Επιπλέον θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό μοριακό ή rapid test για να μπορούν να εισέλθουν σε καταστήματα λιανικής (εξαιρούνται τα καταστήματα τροφίμων).

Παραμένουν σε υψηλά επίπεδα οι θάνατοι από COVID-19, με 119 να καταγράφονται (από ποιους και πως;) χθες.

Χθες, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα αναστολής εργασίας για τους υγειονομικούς που δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση. Οπως επισήμανε, «αυτή τη στιγμή το μέτρο της αναστολής ισχύει για τους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, δηλαδή για αυτούς που δεν έχουν κάνει τις δύο δόσεις. Για όσους δεν έχουν κάνει την ενισχυτική δόση δεν υπάρχει στον νόμο καμία πρόβλεψη, ούτε είναι στις προθέσεις μας να συνδέεται η μη πραγματοποίηση της τρίτης δόσης με αναστολή εργασίας». Αναφερόμενος στους υγειονομικούς που είναι σε αναστολή εργασίας ο κ. Πλεύρης σημείωσε ότι έως τις 31 Μαρτίου θα επανεξεταστεί εάν θα πρέπει ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός και εάν παραμείνουν ή όχι στο σύστημα. Οπως τόνισε, η εισήγηση του υπουργείου είναι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί έως τις 31 Μαρτίου να τεθούν εκτός ΕΣΥ. Και πρόσθεσε ότι «δύο είναι οι δυνατότητες που θα υπάρξουν. Ή θα συνεχιστεί το μέτρο της αναστολής, γιατί προφανώς η πανδημία δεν θα έχει τελειώσει στις 31 Μαρτίου, ή διαφορετικά θα υπάρξει ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία αν ο υγειονομικός δεν έχει εμβολιαστεί, θα θέτει τον εαυτό του εκτός Εθνικού Συστήματος Υγείας. Αλλη λύση δεν θα υπάρξει. Οσοι έχουν ελπίδες ότι στις 31 Μαρτίου θα άρουμε την αναστολή και θα επιστρέψει ο κόσμος που είναι ανεμβολίαστος, αυτό δεν πρόκειται να γίνει».

Και ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες της πολιτείας και των ειδικών γιατρών να πείσουν όσο γίνεται περισσότερους πολίτες να εμβολιαστούν, αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων λόγω της COVID-19. Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 119 νέους θανάτους ασθενών με COVID-19, εκ των οποίων τρεις αφορούσαν άτομα ηλικίας 40 έως 59 ετών. Διασωληνωμένοι νοσηλεύονταν χθες το μεσημέρι 576 ασθενείς, ενώ δηλώθηκαν και 398 νέες εισαγωγές σε νοσοκομεία. Οι νέες διαγνώσεις της νόσου ήταν 19.731. Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τον μεγάλο αριθμό θανάτων που καταγράφεται στη χώρα μας, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «το κύμα της “Δέλτα”, που παράγει και πολλούς θανάτους, μας βρήκε με εμβολιαστική κάλυψη στο 67% του ενήλικου πληθυσμού, ενώ τώρα έχουμε φτάσει στο 84%. Αρα οι συμπολίτες μας από εδώ και πέρα είναι θωρακισμένοι. Επιπλέον είναι μια πραγματικότητα ότι η χώρα μας μαζί με την Ιταλία είναι οι πρώτες χώρες με μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού στις ηλικίες άνω των 80 ετών».
>

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022. Μείζον θέμα πολιτικό, επιστημονικό και ποινικό προκύπτει πλέον στη παγκόσμια κοινότητα από την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η χώρα που εμβολιάστηκε πρώτη στο κόσμο, το Ισραήλ.

Έτσι από τα 1.099 άτομα που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση οι 520 είναι εμβολιασμένοι, οι 117 είναι μερικώς εμβολιασμένοι, οι 427 είναι ανεμβολίαστοι και η κατάσταση των υπολοίπων είναι άγνωστη. Η πλειονότητα των σοβαρών περιπτώσεων αναφέρονται σε άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω.

Συνολικά 74.312 νέα καθημερινά κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν την Κυριακή στο Ισραήλ, σημειώνοντας σημαντική αύξηση από το σύνολο των 49.371 της προηγούμενης ημέρας.

Από περίπου 250.000 τεστ που έγιναν την Κυριακή, τόσο PCR όσο και αντιγόνο, το 29,73% επέστρεψε με θετικά αποτελέσματα.

Τα σοβαρά κρούσματα ανέρχονται πλέον σε 1.099, με 241 άτομα σε αναπνευστήρες και 20 σε μηχανήματα ECMO.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται 332 άτομα. Μέχρι σήμερα, 8.724 άνθρωποι έχουν πεθάνει από COVID-19 στο Ισραήλ από την έναρξη της πανδημίας.

Σε καραντίνα βρίσκονταν 7.576 μέλη του ιατρικού προσωπικού, μεταξύ των οποίων 1.078 γιατροί και 2.493 νοσηλευτές.

Συνολικά, η χωρητικότητα κλινών των νοσοκομείων και των ιατρικών κέντρων της χώρας ήταν στο 69,6%.

Ωστόσο, οι σοβαρά άρρωστοι ασθενείς με COVID απαιτούν σχετικά μεγάλο αριθμό ιατρικού προσωπικού ανά ασθενή, γεγονός που καθιστά τη θεραπεία τους μεγαλύτερη πίεση για τα νοσοκομεία.

Ενώ ο αριθμός των σοβαρά άρρωστων ασθενών έχει αυξηθεί από μόλις 101 στην αρχή του μήνα σε πάνω από χίλιους, ο ημερήσιος φόρτος των νέων περιπτώσεων μειώνεται σταθερά από πάνω από 80.000 που καταγράφηκαν δύο φορές την περασμένη εβδομάδα σε 74.312 την Κυριακή.

Υπήρχαν συνολικά 421.490 ενεργοί ασθενείς με ιό στη χώρα τη Δευτέρα, μείωση περίπου 20.000 σε σχέση με την προηγούμενη μέρα.

Από αυτούς που νοσηλεύονται σήμερα σε σοβαρή κατάσταση, οι 520 είναι εμβολιασμένοι, οι 117 είναι μερικώς εμβολιασμένοι, οι 427 είναι ανεμβολίαστοι και η κατάσταση των υπολοίπων είναι άγνωστη.

Η πλειονότητα των σοβαρών περιπτώσεων αναφέρονται σε άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω.


https://kourdistoportocali.com/news-desk/breaking-gt-sfiggei-o-kloios-ton-pragmatikon-gegonoton-gyro-apo-toys-pleyri-tsiodra-vasilakopoylo-kai-kapravelo/

Δεν υπάρχουν σχόλια: