Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Σ.Τσιόδρας-Θ.Λύτρας: Αποκάλυψαν χιλιάδες θανάτους σε εμβολιασμένους & το Μαξίμου τους απέκλεισε - Δεν δίνει νέα στοιχεία





Απίστευτα είναι τα απόνερα της μελέτης Σ.Τσιόδρα-Θ.Λύτρα που αποκάλυψε ότι πέθαναν 2.583 εμβολιασμένοι έως 9 Δεκεμβρίου του 2021, καθώς η κυβέρνηση πλέον δεν τους δίνει νέα στοιχεία! 

Η κυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως στην αντιμετώπιση της πανδημίας και αυτό -όσο και αν χρωματίζουν τις μελέτες τους με διάφορα σχόλια- φάνηκε ξεκάθαρα στις πρόσφατες μελέτες που πραγματοποιήσαν οι Σωτήρης Τσιόδρας και Θεόδωρος Λύτρας. 

...

Ο άλλοτε «αγαπημένος ειδικός» του Μαξίμου Σωτήρης Τσιόδρας, υπέγραψε μελέτη που τονίζει ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό δεν αποτρέπουν τη μόλυνση και ότι είναι ψέμα το τοίχος ανοσίας. Μια κυνική ομολογία από τον «ειδικό» που τόσο καιρό υπερασπιζόταν την κυβέρνηση που επέβαλε μέτρα-Απαρτχάιντ με την αιτιολογία ότι «θα μειωθεί η διασπορά». 

 

 

Όμως δεν είναι αυτή η μελέτη που προκάλεσε πανικό στο Μαξίμου, αλλά η μελέτες που έγιναν και αποκαλύπτουν θανάτους σε εμβολιασμένους. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη των Σ.Τσιόδρα-Θ.Λύτρα έχουν πεθάνει συνολικά 2.583 εμβολιασμένοι μέχρι την 9η Δεκεμβρίου του 2021 (52 τριπλά, 1.806 διπλά και 725 με μια δόση). 

Μια μελέτη που μεταδόθηκε από το σύνολο του φιλοκυβερνητικού Τύπου χθες (δηλαδή περίπου 2 μήνες μετά τη διεξαγωγή της), μόνο που σχεδόν όλα τα ΜΜΕ προσπαθούσαν να δείξουν πόσο μας «έσωσαν» τα εμβόλια και απέκρυψαν τα πραγματικά στοιχεία. 

Μάλιστα ο Σ.Τσιόδρας πριν λίγους μήνες είχε πάλι αποκαλύψει θανάτους σε εμβολιασμένους, τότε τα στοιχεία του τα είχε επικαλεστεί ο διδάκτωρ Καρδιολογίας, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο οποίος είχε τονίσει ότι έχουμε τριπλάσιους θανάτους Covid-19 σε εμβολιασμένους

Για να αποφευχθεί λοιπόν ένα νέο φιάσκο η κυβέρνηση αποφάσισε να αποκλείσει πλέον τον Σωτήρη Τσιόδρα από τα κρίσιμα στοιχεία που αφορούν στην εξέλιξη της πανδημίας κορωνοϊού.

Στην ίδια μοίρα φέρεται να βρίσκεται και ο συνεργάτης του Θεόδωρος Λύτρας που με την δημοσίευση της μελέτης τους στις αρχές του Δεκέμβρη τάραξαν τα μιντιακά νερά και εξέθεσαν τις υγειονομικές πρακτικές της κυβέρνησης.

Έτσι, από τις 8 του Δεκέμβρη οι επιστήμονες είναι «κομμένοι» από τα δεδομένα των επίσημων οργανισμών της χώρας που εμπλέκονται άμεσα με τα στοιχεία της πανδημίας, όπως είναι το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ο ΕΟΔΥ, ο φορέας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) και αρκετοί ακόμη.

Ο λόγος είναι ότι κάποια από τα κρίσιμα στοιχεία που έχει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής αφορά στους εμβολιασμούς, ποιοι πολίτες και τι εμβόλιο έχουν κάνει, πότε το έκαναν, που διαμένουν καθώς επίσης και όλα τα data με τα κρούσματα και τους κρίσιμους παρονομαστές μέσω των οποίων προκύπτουν ευαίσθητα επιδημιολογικά συμπεράσματα.

Αυτή όμως η πρόσβαση κόπηκε στις 8 Δεκεμβρίου και λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε η δημοσίευση της μελέτης Τσιόδρα - Λύτρα που προκάλεσε σοκ για τους θανάτους στην Ελλάδα.

Μάλιστα ακόμη και στην χθεσινή νέα μελέτη των Τσιόδρα - Λύτρα σχετικά με τους εμβολιασμούς τα δεδομένα σταματούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν είναι άλλη από την 8η Δεκεμβρίου (mid-december).

Η πρόσβαση, λοιπόν, κόπηκε τόσο στον Σωτήρη Τσιόδρα όσο και στον Θεόδωρο Λύτρα επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους επιστήμονες αλά καρτ. Όταν οι μελέτες δεν εξυπηρετούν το αφήγημα πως όλα είναι «καλά καμωμένα» τότε «κόβονται».

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι τα στοιχεία που αφορούν την πανδημία δεν θα τα έχουν ούτε οι «ειδικοί» της κυβέρνησης! Τα μέτρα μάλλον θα παίρνονται στην τύχη, χωρίς στοιχεία, ανάλογα με τα «θέλω» της κυβέρνηση. Αυτή είναι η διαφάνεια που είχε τάξει η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη... 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1055122_stsiodras-thlytras-apokalypsan-hiliades-thanatoys-se

Δεν υπάρχουν σχόλια: