Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δ.Σ ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ "Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν"




Δυστυχώς για πολλοστή φορά είμαστε στην δυσάρεστη θέση να δημοσιοποίησουμε τις εικόνες ντροπής και πλήρους εγκατάλειψης του Δημοτικού Σταδίου Αιτωλικού, το οποίο έχει αφεθεί στο έλεος και στις καταστροφικές ορέξεις των ανεγκέφαλων και απολίτιστων " γνωστών - αγνώστων".

Επειδή στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού δεν υπάρχει φύλαξη για πολλά χρόνια τώρα μετά την συνταξιοδότηση των δύο υπαλλήλων που είχε, οι "γνωστοί - άγνωστοι" δράττονται της ευκαιρίας για να κάνουν καταστροφές και πλιάτσικο.

...

Πριν λίγο καιρό όταν αυτοί διαμαρτυρόνταν με τον δικό τους τρόπο, καίγοντας ότι πλαστικό κάδο σκουπιδιών έβρισκαν στην γύρω περιοχή μη έχοντας τίποτε άλλο να κάψουν, δεν σκέφτηκαν καθόλου τον κόπο τόσων ανθρώπων που πασχίζουν εδώ και χρόνια να μετατρέψουν σε λειτουργικό αυτό το Στάδιο, αφού έσπασαν τις κλειδαριές από την κεντρική σιδερένια πόρτα εισήλθαν στον εσωτερικό χώρο του Σταδίου και πήραν τις τρεις μεγάλες δεξαμενές νερού τις οποίες και έκαψαν έξω από το Στάδιο... Είναι θλιβερό αυτό που έγινε εκείνη την νύχτα.

Στην περίοδο που γίνονται οι εργασίες της τοποθέτησης του πλαστικού τάπητα αφαίρεσαν ένα μεγάλο κομμάτι του το οποίο βρέθηκε μετά από την παρέμβαση της αστυνομίας, έχουν καταστρέψει τους δύο πάγκους που κάθονται οι αναπληρωματικοί παίχτες των ομάδων, αφαίρεσαν την περίφραξη της νότιας πλευράς (προς Κ.Υγείας) από το βοηθητικό γήπεδο, αφαίρεσαν μέρος από τα προστατευτικά κάγκελα που χωρίζουν την κερκίδα από τον αγωνιστικό χώρο.

Με την μέθοδο του ριφιφί και πάλι, όπως πριν από οκτώ μήνες περίπου, εισήλθαν στον χώρο των αποδυτηρίων που είναι κάτω από την κερκίδα του Σταδίου και αφαίρεσαν τους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, τους νιπτήρες από τα μπάνια, τις λεκάνες από τις τουαλέτες, τις βρύσες από τις ντουζιέρες, τους πάγκους, γραφεία, καρέκλες, πόρτες, το μοτέρ συμπίεσης νερού, τα καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ κατάστρεψαν τις διαφημιστικές πινακίδες, τον πίνακα ηλεκτροδότησης, μπρίζες, διακόπτες, σωληνώσεις υδροδότησης, τα πλακάκια σε αποδυτήρια και μπάνια.

Οι λεηλασίες πλέον δεν έχουν σταματημό και η αγανάκτησή μας έχει φθάσει στο αποκορύφωμά της, οι εργασίες τοποθέτησης του πλαστικού τάπητα τελειώνουν σε λίγες ημέρες, αλλά η ομάδα της πόλης μας ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ δεν θα μπορέσει να γυρίσει και να αγωνίζεται στην φυσική του έδρα στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού, και η περιπλάνησή του σε ξένα γήπεδα θα συνεχίζεται όπως γίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια τώρα.

Δεν γίνεται τα πάντα να καταστρέφονται να γίνονται βανδαλισμοί, και να μην λαμβάνονται μέτρα, προληπτικά και κατασταλτικά. Οσο το επιτρέπουμε τόσο θα καταστρέφουν.

Αστυνόμευση μηδέν.

Η δημοτική αρχή, προηγούμενη και η σημερινή δεν έχει δώσει λύσεις μέχρι σήμερα στα πολλά και χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν το Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού.

Προστατέψτε επιτέλους την περιουσία σας... που χτίστηκε με τα χρήματα του απλού πολίτη.

Το Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού επιβάλλεται να γίνει και πάλι λειτουργικό όπως αρμόζει στην ιστορία του!

Οπως αρμόζει στους κατοίκους της πόλης!

Δώστε ΑΜΕΣΑ λύσεις....

Ενημερώνουμε την δημοτική αρχή, τους κατοίκους του Αιτωλικού, το φίλαθλο κοινό και τους φίλους του Συλλόγου μας ότι, κάτω από αυτής της προφανούς θλιβερής κατάστασης σε διάρκεια του Δημοτικού Σταδίου Αιτωλικού, ο Συλλογός μας βρίσκεται πλέον σε δυσχερή θέση και είμαστε αναγκασμένοι ως Διοικητικό Συμβούλιο να αποσύρουμε την Ανδρική ομάδα καθώς και τα τμήματα υποδομής της από τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας όπου συμμετέχουν, διότι σε εμάς έχει στερέψει κάθε σωματική ικμάδα υπομονής.

"Το σήμερα φαίνεται δύσκολο αλλά πρέπει να δίνονται λύσεις, ώστε το αύριο να μην είναι καταστροφικό".

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ























Δεν υπάρχουν σχόλια: