Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Ομολογία Τζανάκη για το πως μαγειρεύονται τα COVID στατιστικά - Έτσι στήθηκε η πανδημία




Ο καθηλωμένος τηλεθεατής είναι βέβαιο πλέον ότι δεν μπορεί να επεξεργαστεί τον όγκο των πληροφοριών με τις οποίες βομβαρδίζεται καθημερινά. Δεν έχει την θέληση τον χρόνο και κυρίως την αναλυτική ικανότητα για να το κάνει. Έτσι τα νούμερα του τρόμου ως αναφορά την πανδημία COVID19 συνεχίζονται με καθημερινές ενημερώσεις παρόλο που οι ειδικοί ομολογούν τώρα μόνοι τους  ότι αυτά ειναι κατασκευασμένα.

Πρόσφατα οι Α.Σκέρτσος και Θ.Ζαούτης είχαν ομολογήσει πως η Ελλάς καταγράφει στους θανάτους από κορωνοϊό οποιονδήποτε πεθάνει ως τέσσερις μήνες μετά απο θετικό τεστ, από οποιαδήποτε αιτία. Αυτό πέρασε στα ψιλά από τα κουρασμένα μυαλά των τηλεθεατών. Σήμερα ο καθηγητής Τζανάκης το επιβεβαίωσε περίτρανα λέγοντας στο πάνελ της εκπομπής στην οποία καθημερινά σχεδόν ειναι καλεσμένος τα εξής: «αυτή την στιγμή βλέπουμε θανάτους να καταγράφονται ως θάνατοι COVID, που όμως η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ είναι ένα συνοδό νόσημα πολύ σοβαρό, στο οποίο βρέθηκε να υπάρχει και ένας κορωνοϊός».

...

Στην πραγματικότητα αν  ένας καρκινοπαθής μπει στο νοσοκομείο, και λίγο αργότερα βγει θετικός στον covid, ακόμη και εάν είναι ασυμπτωματικός, καταγράφεται ως περίπτωση covid. Έτσι στήθηκε ολόκληρη η ιστορία της πανδημίας. Με κατασκευασμένα νούμερα με μαγειρεμένα στατιστικά και με τα αμφίβολα τεστ.

Όταν λοιπόν ακούει κανείς καθημερινά από λάλα τα κανάλια όλο το 24ωρα νούμερα θανάτων τρομοκρατείται και δέχεται τα πάντα. Πρόκειται ξεκάθαρα για ψυχολογική επιχείρηση. 

Υπενθυμίζουμε πως στην Γερμανία η Bild πρόσφατα είχε καταγγείλει πως το 40% των καταγεγραμμένων περιστατικών COVID στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας είναι στην πραγματικότητα ασθενείς άλλων παθήσεων που όμως βρέθηκαν θετικοί!




Δεν υπάρχουν σχόλια: