Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Το ΄γραψε η ΑΙΧΜΗ;;; !!! Τι λέει ρε παιδί μου !!!





Στο αυτόφωρο οδηγείτε αύριο η τοπική φυλλάδα του Μεσολογγίου Αιχμή, για διασπορά ψευδών ειδήσεων εις βάρος δημοτών του Μεσολογγίου και του Αιτωλικού.

Η χουντοφυλλάδα του Μεσολογγίου μεταξύ άλλων φαίνεται να θέλει να χειραγωγήσει και τη δικαιοσύνη, επειδή πίστεψε ότι έχει τις πλάτες του Λύρου, του Καραπάνου, του Δημητρίου και της Ν.Δ με ολίγον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κουτί της Πανδώρας, δείχνει να έχει ανοίξει διάπλατα και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.
...

Ίσως οι τελευταίες εξελίξεις  με την  εγκληματική οργάνωση Υψηλών Προσώπων και η δημοσίευση ονομάτων  των εταίρων στα φωτοβολταϊκά του κάμπου της Κατοχής, να προκάλεσε τον πανικό στους μετέχοντες στο παρακράτος του Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα να βάλουν σε λειτουργία το χουντικό μηχανισμό παραπληροφόρησης της τοπικής φυλλάδας του Μεσολογγίου. 


Θύματα αυτής της παραπληροφόρησης δείχνουν να είναι μέχρι στιγμής ο πρόεδρος των ψαράδων του Αιτωλικού και ο πρώην πρόεδρος του Ναυτικού ομίλου Μεσολογγίου. 

Η κατάσταση δείχνει να είναι πολύ δύσκολη για την χουντοφυλλάδα του Μεσολογγίου, όπου όμως 
αποδεικνύετε ότι είναι και μια καλή ευκαιρία για να αποκαλυφθούν οι υπόγειες διαδρομές ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μιας και τα λάικ στο facebook, για τις ψευδείς ειδήσεις εναντίον συνανθρώπων μας,  είναι τόσο από κομματικά στελέχη της ΝΔ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ. 


Υ.Γ Δυστυχώς αγαπητά κομματόσκυλα, εμείς σας είχαμε προειδοποιήσει, μη λαμβάνετε υπόψιν σας τα δημοσιεύματα της χουντοφυλλάδας θα σας εκθέσει.
Μάλλον όμως η χολή και το μίσος σας για τους συμπολίτες, σας έκανε ανυπόμονους  

Μ.Ε.Π 



17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παραπληροφορηση? Μα γλυκε μου αρχιψευτη, αναφερεται ως κι ο αριθμος της αποφασης του Εφετειου! Οσο και να σκουζετε, καν(η)εις πλεον δεν σας πιστευει!

Ανώνυμος είπε...

Επισης, γλυκε μου συκοφαντη, τα δια του τυπου τελουμενα εγκληματα δεν ειναι ποτε αυτοφωρα

Ανώνυμος είπε...

Επισης μικρε πονηριδη, το αδικημα της διασπορας ψευδων ειδησεων αφορα σε διαδοση ψευδων που μπορουν να προκαλεσουν στους πολιτες τρομο και ανησυχια. Ετσι οριζει το 191 ΠΚ. Τι τρομο κι ανησυχια μπορει να προκαλεσει στον κοσμο το οτι ο Μποτας ειναι, και με τη βουλα του Εφετειου, συκοφαντης? Εμ πονηριδης, εμ συκοφαντης, εμ ασχετος!

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Μην αγχώνεσαι μικρή μου μπολιάρισα, κράτα τη δύναμή σου για το αυτόφωρο και μη ξεχάσεις τα νούμερα του ΠΚ, έχει να πέσει γέλιο πολύ με τα ανέκδοτά σου. Αυτά τους λες και τους παίρνεις τα παράβολα;

Ανώνυμος είπε...

Πως εισαι σιγουρος οτι ειμαι γυναικα?

Ανώνυμος είπε...

" Ανεκδοτα" η νομοθεσια, ανοητε δικολαβε?

Ανώνυμος είπε...

Δεν γράφει η μπολιαρισα καθώς δεν μπορεί να βάλει ούτε μερικές λέξεις σε μια πρόταση..Προφανώς είναι άλλος νομομαθής...
Το βρήκα στο διαδίκτυο
Διαδικασία του αυτοφώρου
Αν η συκοφαντική δυσφήμηση, η δυσφήμηση ή η εξύβριση φέρεται ότι τελέστηκε από 01-07-2019 και μετά, ακολουθείται και η διαδικασία του αυτοφώρου άρ. 417 ΚΠοινΔ άρ. πρώτο ν. 4620/2019 (ΦΕΚ A 96/11-06-2019) άρ. 585 ΚΠοινΔ άρ. πρώτο ν. 4620/2019 άρ. δεύτερο ν. 4620/2019.

Κατά τον ν. 4596/2019, σε περίπτωση συκοφαντικής δυσφήμησης, δυσφήμησης ή εξύβρισης, ακόμα και αν τελούνται δια του τύπου, αν δεν συντρέχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι, δεν ακολουθείται η διαδικασία του αυτοφώρου άρ. 417 εδ. 2 ΚΠοινΔ άρ. 32 ν. 4596/2019 άρ. 48 ν. 4596/2019 (ΦΕΚ Α 32/26-02-2009) άρ. 363 ΠΚ άρ. 362 ΠΚ άρ. 361 ΠΚ.

Ανώνυμος είπε...

https://www.lawspot.gr/node/264546

Ανώνυμος είπε...

Για τη δηθεν διασπορα ψευδων ειδησεων βουβα?

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Δηλαδή από ότι καταλαβαίνουμε, αποδέχεστε ότι διαπράξατε το αδίκημα, συμφωνείτε ότι υπήρξε συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά επικαλείστε κάποιο νόμο που λέει ότι δεν θα περάσετε αυτόφωρο. Στο τέλος ξουρίζουν το γαμπρό. Το καρκίνωμα της παραπληροφόρησης που στήριξε και συντέλεσε τα μέγιστα στη δημιουργία παρακράτους στο Μεσολόγγι, επιτέλους έφτασε στο τέλος του. Μπορείτε να χαρείτε με τη δυσλειτουργία του κράτους, αλλά αυτό σε λίγο θα είναι μια χαρούμενη ανάμνηση. Το αυτόφωρο θα γίνει και θα έχει και συνέχεια μιας και είναι συνεχές και επαναλαμβανόμενο

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Η άμεση εμπλοκή νομικών προσώπων στην υπόθεση της συγκεκριμένης συκοφαντικής δυσφήμισης, θα κάνει πολύ επώδυνη τη συνέχεια, για την ίδια την εφημερίδα, το πραγματικό της αφεντικό και τον χρηματοδότη της, που ξέρουμε όλοι ποιος είναι. Μη κουράζεστε με χαζά σχόλια, κρατήστε δυνάμεις για τη συναρπαστική συνέχεια, έρχεται τσουνάμι

Ανώνυμος είπε...

Το σύστημα έχει κραβαρίτικες βάσεις με οικογένεια Λύρου-Βανα-Αθανασίου-Δρόσου κλπ..Μια παρεούλα κραβαρίτικη που έχει αλώσει το ΜεσολόγγιΆιτωλικό κλπ.Επικουρεί ο ακραία ανήρ Καραγκούνης που προσφέρει στήριξη στο Λύρο και του ανταποδίδεται απλόχερα ψηφοθηρία από τη Δημοτική Αρχή,συμμετέχει ο κραβαρίτης επίσης μέγας ανήρ πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου με την παρεούλα του Κουφού κλπ ο οποίος και έφερε τον Παπουτσακη στον Λύρο και τρώνε με χρυσά κουτάλια εις βάρος των υπολοίπων..Κοινός Παρανομαστής αυτών η βλακεία και ασχετοσύνη, η έλλειψη ικανοτήτων,το κουτσομπολιό,το παρασκήνιο και η γκει αντίληψη..

Ανώνυμος είπε...

Αυτοφωρο συνεχες νομικα δεν υπαρχει. Δεν υπαρχει καμια κατηγορια και κανεις δεν εχει υποβαλει μηνυση.

Ανώνυμος είπε...

Για να διαπραχθει συκοφαντικη δυσφημηση θα πρεπει να διαδιδεται ψευδες γεγονος εν γνωσει του ψευδους. Απο το δημοσιευμα της Αιχμης, οπου αναφερεται ως και ο αριθμος της αποφασης του Εφετειου, προκυπτει οτι το γεγονος ειναι περαν πασης αμφιβολιας αληθες...Αστο ρε ψηλε,παλι κουβα θα πατε

Ανώνυμος είπε...

Γκει αντιληψη? Στου κρεμασμενου το σπιτι κουκλιτσα μου μη μιλαμε για σκοινι..Οσο για βλακεια και νομικη ασχετοσυνη, σαν τη δικη σας πουθενα, για αυτο την κρυβετε με συκοφαντιες...Τελικα το αυτοφωρακι ποτε θα γινει?

Ανώνυμος είπε...

ρε ανωνυμε 21 ιουλίου είσαι βλάκας?μα τόσο χαζός είσαι?..απαντας σε σχόλιο που έκανε ένας ξεκάρφωτα και αναγνωρίζεις τον εαυτό σου?Τελικά ποιός είσαι ο Αθανασίου,ο παπουτσάκης,ο πρόεδρος ή ο καραγκούνης?δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν είσαι αδερφή νοσοκόμα χορεύτρια λοκαντζής η ο φουρφιώτης...σίγουρα είσαι ηλίθιος όμως

Ανώνυμος είπε...

Ενω εσυ εισαι σπιρτο...Ποτε θα γινει η δικη και ποτε το αυτοφωρο ειπαμε?