Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Πρώτη αποχώρηση από τη κούρσα διεκδίκηση της θέσης του δημάρχου. Μπαλαμπάνης … τέλος !!!





Οι γιορτές έβγαλαν τη πρώτη αποχώρηση από τη κούρσα διεκδίκησης για το αξίωμα  του δημάρχου … ο συμπαθής Μπαλαμπάνης μετά από μια παλινδρομική κίνηση μεταξύ Περιφέρειας και Δημαρχίας, τελικά αποφάσισε να δώσει τα φώτα του και όλες του τις δυνάμεις ως υποψήφιος για τη Περιφέρεια.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μπαλαμπάνης και κάθε υποψήφιος για δήμαρχος, αρχίζει σιγά - σιγά να αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα, όπως απερίσκεπτα σκέφτηκαν στην αρχή.

...

Μετά την από κάθε άποψη υποβάθμιση του θεσμού της δημοτικής αρχής,  εδώ και 9 χρόνια, από τους Λύρο – Καραπάνο, οι δημότες αρνούνται να πάρουν μέρος σε ένα αγώνα που μόνο αυτοεξευτελισμό θα τους προσφέρει.

  Η πραγματικότητα, ξεπέρασε τον Μπαλαμπάνη όπως και κάθε Μπαλαμπάνη ο οποίος πίστεψε ότι η εικόνα του επαρχιώτη γιάπη, θα του δώσει το δικαίωμα διεκδίκησης της ψήφου μας, όπως το ίδιο βέβαια πιστεύουν Λύρος και Καραπάνος, αγνοώντας έτσι επιδεικτικά  το φιλότιμο και την ευαισθησία του μέσου ψηφοφόρου.

Εμείς επαναλαμβάνουμε την εκτίμησή μας σε κάθε ευκαιρία, για τους υποψηφίους δημάρχους ... στο τέλος δεν θα υπερβαίνουν τους 4.

Ήδη  κάποιοι αισθάνονται τη καυτή ανάσα της άρνησης του δημότη, να στελεχώσει ψηφοδέλτια και να δώσει την ευκαιρία,  περεταίρω υποβάθμισης του θεσμού, από υποψηφίους ανεπαρκείς και άσχετους για το θώκο του δημάρχου.

Ήδη κάποιοι από τους υποψήφιους δημάρχους, κοιτάζουν να στοιχηθούν πίσω από άλλους υποψήφιους, ώστε να γλυτώσουν εκτός από τα λεφτά τους και το ρεζιλίκι που θα υποστούν την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Το δίλλημα βέβαια, δεν ακουμπά σε καμιά περίπτωση τον Καραπάνο ή Μπανιέρα, γιατί αυτός έχει ως απώτερο σκοπό την δημιουργία μια εκλογικής ομάδας, ώστε μετά να την μεταπωλήσει σε όποιον υποψήφιο τσιμπήσει   την δήθεν ευκαιρία.

Ο ίδιος το ξέρει καλά και μάλιστα από πρώτο χέρι, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει στις εκλογές, όχι γιατί θα του λείπουν οι ευκολόπιστοι, αλλά γιατί του έχουν αφαιρεθεί τα πολιτικά δικαιώματα, μετά από τις καταδικαστικές αποφάσεις που του επέβαλε η δικαιοσύνη, για τις κλοπές και άλλες εγκληματικές ενέργειες που έκανε, όσο ήταν δήμαρχος.

Μαύρα τα μαντάτα και για το χαζοΛύρο , αλλά αυτά θα τα φανερώσουμε τις επόμενες μέρες.


Η ΓΕΚΙΑ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: